Рішення Комітету про заяву народного депутата України Буглака Ю.О. про обрання його членом Комітету з питань запобігання і протидії корупції

Комітет
16 березня 2017, 17:09

КОМІТЕТ З ПИТАНЬ РЕГЛАМЕНТУ ТА ОРГАНІЗАЦІЇ РОБОТИ

ВЕРХОВНОЇ РАДИ УКРАЇНИ

 

 

РІШЕННЯ

 

 

про заяву народного депутата України Буглака Ю.О. про обрання його членом Комітету з питань запобігання і протидії корупції

 

                                                                        Протокол № 73

                                                                        від 14 березня 2017 р.

 

 

Розглянувши заяву народного депутата України – члена депутатської фракції ПАРТІЇ "БЛОК ПЕТРА ПОРОШЕНКА"  Буглака Ю.О. про обрання його членом Комітету з питань запобігання і протидії корупції, керуючись пунктами  4, 6 частини  першої статті 13 Закону України «Про комітети Верховної Ради України», частиною четвертою статті 84 Регламенту Верховної Ради України, Комітет в и р і ш и в:

 

1. Враховуючи те, що розрахункову квоту депутатської фракції ПАРТІЇ "БЛОК ПЕТРА ПОРОШЕНКА" в Комітеті з питань запобігання і протидії корупції повністю не використано, підтримати заяву народного депутата України  Буглака Ю.О.  і, згідно з пунктом 1 частини першої статті 15 Закону України «Про комітети Верховної Ради України», внести народними депутатами України – членами Комітету на розгляд Верховної Ради України відповідний проект Постанови Верховної Ради України та рекомендувати Верховній Раді України підтримати його в цілому.

2. Доповідачем від Комітету на пленарному засіданні Верховної Ради України визначити першого заступника голови Комітету.

 

 

         Перший заступник

         голови Комітету                                                  П.В.ПИНЗЕНИК