Рішення Комітету про звіт Апарату Верховної Ради України за 2014 рік про використання бюджетних коштів, затверджених Законом України "Про Державний бюджет України на 2014 рік"

23 березня 2015, 17:18

КОМІТЕТ З ПИТАНЬ РЕГЛАМЕНТУ ТА ОРГАНІЗАЦІЇ РОБОТИ

ВЕРХОВНОЇ РАДИ УКРАЇНИ

 

 

 

 

Р І Ш Е Н Н Я

 

про звіт Апарату Верховної Ради України за 2014 рік про використання бюджетних коштів, затверджених Законом України «Про Державний бюджет України на 2014 рік»

 

 

 

 

                                                                                 Протокол № 11

                                                                                 від 18 березня 2015 року

 

 

Розглянувши на засіданні Комітету звіт Апарату Верховної Ради України за 2014 рік про використання бюджетних коштів, затверджених Законом України «Про Державний бюджет України на 2014 рік», та пояснювальну записку до нього, надіслані Комітету листом Керівника Апарату Верховної Ради України Зайчука В.О. від 4 березня 2015 року № 15/11-424 (52483), Комітет    в и р і ш и в:

 

1. Інформацію та звіт  Апарату Верховної Ради України за 2014 рік про використання бюджетних коштів, затверджених Законом України «Про Державний бюджет України на 2014 рік»  взяти до відома.

2. Звернути увагу Апарату Верховної Ради України на необхідність своєчасного подання до Комітету та на розгляд Верховної Ради України (пункт 24 частини першої статті 78 Регламенту Верховної Ради України) звіту про виконання кошторису Верховної Ради України за минулий рік, а також подання за зверненнями Комітету, необхідної повної інформації, документів та інших матеріалів, згідно з переліками та у строки, визначені Комітетом.

3. Доручити підкомітету з питань забезпечення діяльності Верховної Ради України та народних депутатів України (голова підкомітету – народний депутат України Єфремова  І.О.), відповідно до частини першої статті 38 Закону України «Про комітети Верховної Ради України» та частини четвертої статті 17 Закону України «Про статус народного депутата України» підготувати питання на засідання Комітету щодо ефективного використання бюджетних коштів підрозділами Управління справами Апарату Верховної Ради України.

4. Звернутись до Рахункової палати здійснити перевірку щодо використання Апаратом Верховної Ради України коштів Державного бюджету України у 2014 році .

 

Перший заступник

голови Комітету                                                              П.В.ПИНЗЕНИК