На засіданні Комітету 12 травня 2010 року розглянуто 13 питань порядку денного, зокрема:

 

Комітет розглянув заяви народних депутатів України Костусєва О.О., Ларіна С.М., Сухого Я.М. про дострокове припинення ними повноважень народного депутата України у зв’язку з призначенням їх на відповідні посади у виконавчій владі та вирішив підтримати зазначені заяви народних депутатів України і внести на розгляд Верховної Ради України відповідні проекти постанов Верховної Ради України. Також було розглянуто заяву народного депутата України Стояна О.М., члена депутатської фракції Партії регіонів, про обрання його заступником голови Комітету Верховної Ради України з питань соціальної політики та праці і подання голови депутатської фракції Партії регіонів Єфремова О.С. з цього приводу, та, враховуючи те, що питання про обрання заступника голови комітету не потребує підготовки в комітетах, прийнято рішення рекомендувати голові депутатської фракції Партії регіонів Єфремову О.С. внести на розгляд Верховної Ради України, після припинення повноважень народного депутата України Сухого Я.І., проект відповідної Постанови Верховної Ради України.

 

Розглянувши проект Постанови Верховної Ради України "Про внесення змін до Постанови Верховної Ради України "Про обрання голів, перших заступників, заступників голів, секретарів, членів комітетів Верховної Ради України шостого скликання та обрання голови, першого заступника, заступників голови, секретаря та членів Спеціальної контрольної комісії Верховної Ради України з питань приватизації", внесений народним депутатом України Єфремовим О.С. (реєстр. № 6345 від 26.04.2010), Комітет прийняв рішення рекомендувати Верховній Раді України включити до порядку денного пленарних засідань без голосування зазначений проект Постанови Верховної Ради України, розглянути та підтримати його.

 

Комітет розглянув проект Постанови Верховної Ради України "Про внесення змін до Постанови Верховної Ради України "Про обрання голів, перших заступників, заступників голів, секретарів, членів комітетів Верховної Ради України шостого скликання та обрання голови, першого заступника, заступників голови, секретаря та членів Спеціальної контрольної комісії Верховної Ради України з питань приватизації", внесений народним депутатом України Єфремовим О.С. (реєстр. № 6349 від 12.05.2010, на заміну раніше поданого), та прийняв рішення рекомендувати Верховній Раді України включити до порядку денного пленарних засідань без голосування зазначений проект Постанови Верховної Ради України, розглянути та підтримати його.

 

Комітетом розглянуто проект Постанови Верховної Ради України "Про зміни у складі комітетів Верховної Ради України", внесений народним депутатом України Єфремовим О.С. (реєстр. № 6377 від 12.05.2010), та прийняв рішення рекомендувати Верховній Раді України включити до порядку денного пленарних засідань без голосування зазначений проект Постанови Верховної Ради України, розглянути та підтримати його.

 

Повернутись до списку публікацій

Версія для друку