На засіданні Комітету 2 червня 2010 року розглянуто 3 питання порядку денного, а саме:

 

Комітет розглянув проект Закону України "Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо вдосконалення законотворчого процесу та взаємодії комітетів Верховної Ради України із структурами громадянського суспільства", внесений народним депутатом України Мойсиком В.Р. (реєстр № 6289 від 12.04.2010), та прийняв рішення запропонувати Голові Верховної Ради України на підставі положень пунктів 2,3 частини другої статті 94 Регламенту Верховної Ради України повернути зазначений законопроект суб’єкту права законодавчої ініціативи без його розгляду на пленарному засіданні Верховної Ради України.

 

Розглянувши проект Постанови Верховної Ради України "Про внесення змін до підпункту 25 пункту 1 додатка до Постанови Верховної Ради України "Про перелік, кількісний склад і предмети відання комітетів Верховної Ради України шостого скликання", внесений народним депутатом України Хара В.Г. (реєстр. № 6241 від 30.03.2010), Комітет, відповідно до положень частини третьої статті 93, частини першої та пункту 2 частини другої статті 94 Регламенту Верховної Ради України, прийняв рішення запропонувати Голові Верховної Ради повернути зазначений проект Постанови суб’єкту права законодавчої ініціативи без його включення до порядку денного шостої сесії та розгляду на пленарному засіданні Верховної Ради України.

 

Комітет розглянув заяву народного депутата України Фоміна Олександра Вікторовича, члена депутатської фракції "Блок Юлії Тимошенко", про обрання його членом Комітету Верховної Ради України з питань державного будівництва та місцевого самоврядування, і, враховуючи, що розрахункова квота депутатської фракції "Блок Юлії Тимошенко" в зазначеному Комітеті Верховної Ради України повністю не використана, підтримати зазначену заяву та внести на розгляд Верховної Ради України відповідний проект Постанови.

 

 

 

Повернутись до списку публікацій

Версія для друку