На засіданні Комітету 11 травня 2011 року розглянуто такі проекти актів:

 

·                      проект Постанови Верховної Ради України "Про утворення Тимчасової слідчої комісії Верховної Ради України з питань розслідування обставин та наслідків діяльності на українському ринку нафтопродуктів компанії "Лівела", внесений народними депутатами України Яценюком А.П., Мартиненком М.В.  (реєстр. № 8407 від 19.04.2011).

            Прийняте рішення: рекомендувати Верховній Раді України включити до порядку денного пленарних засідань Верховної Ради України без голосування зазначений проект Постанови та розглянути його з урахуванням зауважень і пропозицій Комітету.

 

         Додаткові питання:

 

·                      проекти законів України "Про внесення змін до статті 116 Закону України "Про Регламент Верховної Ради України" щодо підготовки законопроектів", внесений народним депутатом України Королевською Н.Ю. (реєстр. № 7537 від 05.01.2011) та "Про внесення змін до статті 116 Закону України "Про Регламент Верховної Ради України" (щодо внесення пропозицій і поправок до законопроекту, що готується до другого читання), внесений народним  депутатом України Кармазіним Ю.А. (реєстр. № 7537-1 від 11.01.2011).

 

Прийняті рішення:

 

         - проект Закону України "Про внесення змін до статті 116 Закону України "Про Регламент Верховної Ради України" щодо підготовки законопроектів" (реєстр. № 7537), відповідно до пункту 2 частини першої статті 114 Регламенту Верховної Ради України, відхилити;

 

         - проект Закону України "Про внесення змін до статті 116 Закону України "Про Регламент Верховної Ради України" (щодо внесення пропозицій і поправок до законопроекту, що готується до другого читання), (реєстр. № 7537-1), відповідно до пункту 3 частини першої статті 114 Регламенту Верховної Ради України, повернути суб’єкту права законодавчої ініціативи на доопрацювання.

 

·                      проект Постанови Верховної Ради України "Про утворення Тимчасової слідчої комісії Верховної Ради України з питань розслідування фактів виникнення та непогашення заборгованості за спожитий природний газ та електроенергію перед державним бюджетом України", внесений народним депутатом України Болюрою А.В. (реєстр. № 8392 від 14.04.2011).

         Прийняте рішення:  звернутись до Голови Верховної Ради України з пропозицією, відповідно до положень пункту 2 частини другої статті 94 Регламенту Верховної Ради України, повернути зазначений проект Постанови суб’єкту права законодавчої ініціативи без його включення до порядку денного сесії та розгляду на пленарному засіданні Верховної Ради України.

 

Повернутись до списку публікацій

Версія для друку