На засіданні Комітету 13 грудня 2006 року було розглянуто 9 питань.

         Зокрема, було розглянуто заяву народного депутата України Тульчинського М.Г. про обрання його членом Комітету Верховної Ради України у справах пенсіонерів, ветеранів та інвалідів і, враховуючи, що розрахункова квота депутатської фракції блоку "Наша Україна" в зазначеному комітеті не використана, прийнято рішення підтримати заяву та внести на розгляд Верховної Ради України відповідний проект постанови Верховної Ради України.

         Комітет розглянув проект Постанови Верховної Ради України "Про скасування рішення Верховної Ради України "Про прийняття за основу проекту Закону України "Про внесення змін до деяких законодавчих актів України з питань оподаткування" (реєстр. № 2481/П від 14.11.2006 р.), внесений народним депутатом України Терьохіним С.А. (реєстр. № 2481-П від 14.11.2006 р.) і, враховуючи те, що оформлення та внесення проекту постанови не відповідає вимогам Регламенту Верховної Ради України, прийняв рішення внести пропозицію Голові Верховної Ради України Морозу О.О. повернути зазначений проект постанови суб’єкту права законодавчої ініціативи на підставі положень пункту 2 частини другої статті 89 Регламенту Верховної Ради України без його розгляду на пленарному засіданні Верховної Ради України.

         Комітетом було розглянуто проект Постанови Верховної Ради України "Про перерахування одноденного заробітку народних депутатів України на будівництво "Дитячої лікарні майбутнього" (Всеукраїнського центру охорони здоров’я матері та дитини)", внесений народними депутатами України Сухим Я.М., Бондарчуком І.М., Денисовою Л.Л. та іншими (реєстр. № 2618 від 29.11.2005 року) і прийнято рішення внести пропозицію Голові Верховної Ради України Морозу О.О. відповідно до положень пунктів 1,2 частини другої статті 89 Регламенту Верховної Ради України повернути авторам проект постанови без його розгляду на пленарному засіданні Верховної Ради України, а також запропонувати авторам проекту постанови проводити роботу серед народних депутатів України шляхом ініціювання збору та перерахування коштів на зазначені цілі на відкритий рахунок у банку.

         Комітет розглянув проект Постанови Верховної Ради України "Про внесення змін до календарного плану проведення другої сесії Верховної Ради України п’ятого скликання", внесений народним депутатом України Артеменком Ю.А. (реєстр. № 2683 від 07.12.2006 р.) і прийняв рішення внести пропозицію Голові Верховної Ради України Морозу О.О. повернути зазначений проект постанови суб’єкту права законодавчої ініціативи відповідно до положень пункту 2 частини другої статті 89 Регламенту Верховної Ради України без його розгляду на пленарному засіданні Верховної Ради України.

         Комітетом було розглянуто проект Постанови Верховної Ради України "Про внесення змін до календарного плану проведення другої сесії Верховної Ради України п’ятого скликання", внесеного народними депутатами України Комаром М.С., Ляшком О.В. (реєстр. № 2720 від 12.12.2006 р.) і прийнято рішення рекомендувати Верховній Раді України включити питання про розгляд зазначеного проекту до порядку денного другої сесії Верховної Ради України п’ятого скликання та підтримати його. Доповідачем визначити голову Комітету Єфремова О.С.

 

 

Повернутись до списку публікацій

Версія для друку