На засіданні Комітету 6 червня 2007 року розглянуто 10 питань порядку денного засідання.

            Зокрема, розглянуті заяви народних депутатів України щодо обрання їх членами комітетів Верховної Ради України.

            Так, розглянувши заяву народного депутата України Горбенко Н.А. щодо обрання її членом Комітету Верховної Ради України з питань  державного будівництва, регіональної політики та місцевого самоврядування, Комітет прийняв рішення її не підтримувати, оскільки розрахункова квота депутатської фракції Партії регіонів в зазначеному Комітеті перевищена.

            Комітет прийняв рішення підтримати заяву народного депутата України Касянюка О.Р. щодо обрання його членом Комітету Верховної Ради України з питань європейської інтеграції.

            Розглянувши підготовлений відповідно до вимог частини сьомої статті 19 Регламенту Верховної Ради України та погоджений з депутатськими фракціями проект календарного плану проведення четвертої сесії Верховної Ради України п’ятого скликання, Комітет прийняв рішення внести на розгляд Верховної Ради України проект Постанови Верховної Ради України «Про календарний план проведення четвертої сесії Верховної Ради України п’ятого скликання» та рекомендувати Верховній Раді України включити зазначене питання до порядку денного третьої сесії Верховної Ради України і підтримати його. Проектом календарного плану передбачається розпочати пленарні засідання четвертої сесії Верховної Ради України п’ятого скликання 4 вересня 2007 року і закінчити її роботу 11 січня 2008 року. За цей час пропонується для роботи в пленарному режимі відвести 10 тижнів, для роботи в комітетах і фракціях – 5 тижнів і для роботи народних депутатів з виборцями – 4 тижні, а також планується провести 10 годин запитань до Уряду України.

 

Повернутись до списку публікацій

Версія для друку