На засіданні Комітету 6 вересня 2006 року розглянуто 5 питань порядку денного засідання, а саме:

 

1.           Про використання коштів загального фонду бюджету на здійснення повноважень Верховної Ради України за I півріччя 2006 року.

2.           Про проект кошторису видатків на здійснення повноважень Верховної Ради України у 2006 році.

3.           Інформацію щодо концепції передпроектних розробок будівництва «Парламентське містечко».

         Розгляд зазначених питань розпочато і буде продовжено на наступному засіданні Комітету 13 вересня ц.р.

4.           Про проект Постанови Верховної Ради України «Про утворення Спільної парламентсько-урядової комісії з інтеграції України до Світової організації торгівлі», внесений народним депутатом України Ляпіною К.М. (реєстр.№1038 від 02.06.2006 р.). Комітет прийняв рішення рекомендувати Комітету з питань європейської інтеграції, який визначено головним у підготовці до розгляду цього питання Верховною Радою України, не підтримувати зазначений проект постанови та запропонувати Голові Верховної Ради України Морозу О.О., згідно з вимогами статті 89 Регламенту Верховної Ради України, повернути законопроект авторові без його розгляду на пленарному засіданні Верховної Ради України.

5.           Про проект Постанови Верховної Ради України «Про проведення парламентських слухань на тему: «Засоби масової інформації Верховної Ради України: стан, проблеми, перспективи» (1 листопада 2006 року), внесений народним депутатом України Танюком Л.С. (реєстр. № 1203 від 27.07.2006 р.) – Комітетом прийнято рішення повідомити Комітет Верховної Ради України з питань свободи слова та інформації, який визначено головним по підготовці зазначеного питання на розгляд Верховної Ради України, про зауваження Комітету до вказаного проекту Постанови з урахуванням положень частини першої статті 229 Регламенту Верховної Ради України.

 

Повернутись до списку публікацій

Версія для друку