КОМІТЕТ З ПИТАНЬ РЕГЛАМЕНТУ ТА ОРГАНІЗАЦІЇ РОБОТИ
ВЕРХОВНОЇ РАДИ УКРАЇНИ


РІШЕННЯ

  

про деякі питання забезпечення діяльності Верховної Ради України

 
 

                                                                          Протокол № 63

                                                                                    від 20 жовтня 2016 р.

 

Розглянувши лист першого заступника Керівника Апарату Верховної Ради України – керуючого справами Боднара П.О. (від 17.10.2016 № 15/11-1688 (244462) та додані до нього матеріали, колективне звернення працівників ДП «Їдальня» Управління справами Апарату Верховної Ради України (реєстр. № 242826), а також заслухавши на засіданнях Комітету 19 жовтня 2016 року першого заступника Керівника Апарату Верховної Ради України – керуючого справами Боднара П.О., директора ДП «Їдальня» Управління справами Апарату Верховної Ради України Гермашенка О.А., директора Автобази Управління справами Апарату Верховної Ради України Нагорного А.М., директора ДП Управління житловими будинками Управління справами Апарату Верховної Ради України Красієнка В.В., керуючись положеннями пункту 6 статті 13 Закону України «Про комітети Верховної Ради України», Постанови Верховної Ради України «Про перелік, кількісний склад і предмети відання комітетів Верховної Ради України восьмого скликання», Комітет в и р і ш и в:

 

1. Враховуючи позитивні тенденції в результатах діяльності ДП «Їдальня» Управління справами Апарату Верховної Ради України з моменту призначення нового керівника, рекомендувати Управлінню справами Апарату Верховної Ради України не здійснювати реформування вказаного підприємства, а також привести трудові відносини з директором ДП «Їдальня» Управління справами Апарату Верховної Ради України Гермашенком О.А. у відповідність до вимог чинного законодавства про працю.

 

2. Звернути увагу Управління справами Апарату Верховної Ради України на те, що прийняття рішень щодо зміни (призначення, звільнення) керівництва підприємств, установ, організацій, підпорядкованих Управлінню справами Апарату Верховної Ради України, має здійснюватися з дотриманням законодавства про працю та на підставі об’єктивної оцінки виконання ними поставлених завдань, результатів їх діяльності.

 

3. З метою економії бюджетних коштів та для формування пропозиції стосовно зміни нормативу витрат на придбання предметів довгострокового користування, Управлінню справами Апарату Верховної Ради України спільно з Автобазою Управління справами Апарату Верховної Ради України розробити проект техніко-економічного обґрунтування щодо поетапного оновлення автопарку Автобази – заміни автомобілів з двигунами внутрішнього згоряння на електромобілі, а також пропозиції щодо заходів з економії коштів у зв’язку з неповним використання нормативу автотранспортного забезпечення народних депутатів України (25 годин в місяць на одного народного депутата України).

 

4. Управлінню справами Апарату Верховної Ради України надати Комітету інформацію щодо заходів, які пропонується вжити стосовно осіб, які проживають в гуртожитках, підпорядкованих ДП Управління житловими будинками Управління справами Апарату Верховної Ради України, на підставі направлення (ордеру), та які не перебувають у трудових відносинах з Апаратом Верховної Ради України, Управлінням справами Апарату Верховної Ради України, підпорядкованими підприємствами, установами, організаціями, а також щодо порядку, за яким здійснюється поселення в гуртожитки, порядку та умов надання звільненого службового житла.

 

5. Рішення Комітету направити Управлінню справами Апарату Верховної Ради України для організації виконання та врахування в роботі.

  

Перший заступник

голови Комітету                                                         П.В.ПИНЗЕНИК

Повернутись до списку публікацій

Версія для друку

Ще за розділом


“Рішення Комітету”

22 квітня 2024 11:47
18 березня 2024 10:40
22 лютого 2024 09:56
22 січня 2024 11:37
22 січня 2024 11:37
08 січня 2024 11:53
08 січня 2024 11:11
08 січня 2024 11:08
18 грудня 2023 10:31
06 грудня 2023 11:04