ЗВЕРНЕННЯ

Голови  Комітету Верховної Ради України з питань Регламенту,

депутатської етики та забезпечення діяльності Верховної Ради України

 

 

                                                                                                                                 Народному депутату України

                                                                                              

 

Письмова заява щодо Вашого виходу із складу депутатської фракції зареєстрована у апараті Верховної Ради України.

Відповідно до пункту 1 Постанови Верховної Ради України  від 30 травня 2007 року №1097 “Про деякі заходи щодо забезпечення реалізації положень пункту 6 частини другої статті 81 Конституції України” народний депутат України, який виявив  бажання  вийти  із складу депутатської фракції політичної партії (виборчого блоку політичних партій), за виборчим списком якої (якого) його було обрано народним депутатом України, подає особисту письмову заяву до апарату Верховної Ради України, яка реєструється у секторі реєстрації кореспонденції відділу службової кореспонденції управління діловодства Головного управління документального забезпечення, та відповідно до частини третьої статті 60 Регламенту Верховної Ради України письмово повідомляє про це головуючого на пленарному засіданні Верховної Ради України.

У зв’язку з цим прошу Вас виконати вимогу пункту 1 цієї Постанови і надіслати письмове повідомлення про вихід із депутатської фракції головуючому на пленарному засіданні Верховної Ради України.

 

З повагою

         

         Голова Комітету                                                                                                                О. ЄФРЕМОВ

 

Повернутись до списку публікацій

Версія для друку