Засідання Комітету

Опубліковано 12 травня 2021, о 11:13

 Комітет 

 

КОМІТЕТ З ПИТАНЬ РЕГЛАМЕНТУ, ДЕПУТАТСЬКОЇ ЕТИКИ ТА

ОРГАНІЗАЦІЇ РОБОТИ ВЕРХОВНОЇ РАДИ УКРАЇНИ

       

 

                                                                                  13 травня 2021 року

                                                                                вул. Банкова, 6-8,

                                                                                у режимі відеоконференції

                                                                                об 11 год. 00 хв.


  

 

ПИТАННЯ ДО ПОРЯДКУ ДЕННОГО ЗАСІДАННЯ КОМІТЕТУ:

 

 

1.       Про проект Закону України «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо терміну діяльності тимчасових спеціальних та тимчасових слідчих комісій Верховної Ради України», внесений народними депутатами України Крульком І.І. та іншими (всього 9 підписів) (реєстр. № 5335 від 05.04.2021).

2.       Про проект Постанови Верховної Ради України «Про скасування рішення Верховної Ради України від 28.04.2021 р. про прийняття у другому читанні та в цілому як закону проекту Закону України про внесення змін до Земельного кодексу України та інших законодавчих актів щодо удосконалення системи управління та дерегуляції у сфері земельних відносин», внесений народними депутатами України Колтуновичем О.С. та іншими (всього 5 підписів)                   (реєстр. 2194-П від 29.04.2021).

3.       Про проект Постанови Верховної Ради України «Про скасування рішення Верховної Ради України про прийняття у другому читанні та в цілому проекту Закону "Про внесення змін до Земельного кодексу України та інших законодавчих актів щодо удосконалення системи управління та дерегуляції у сфері земельних відносин", внесений народним депутатом України  Соболєвим С.В. (реєстр. 2194-П1 від 29.04.2021).

4.        Про проект Постанови Верховної Ради України «Про скасування рішення Верховної Ради України про прийняття у другому читанні та в цілому проекту Закону "Про внесення змін до Земельного кодексу України та інших законодавчих актів щодо удосконалення системи управління та дерегуляції у сфері земельних відносин",  внесений народним депутатом України  Євтушком С.М. (реєстр. 2194-П2 від 29.04.2021).

5.       Про проект Постанови Верховної Ради України «Про скасування рішення Верховної Ради України від 28 квітня 2021 року про прийняття у другому читанні та в цілому як закону України проекту Закону про внесення змін до Земельного кодексу України та інших законодавчих актів щодо удосконалення системи управління та дерегуляції у сфері земельних відносин», внесений народним депутатом України  Пузійчуком А.В. (реєстр. 2194-П3 від 29.04.2021).

6.       Про проект Постанови Верховної Ради України «Про скасування рішення Верховної Ради України про прийняття у другому читанні та в цілому проекту Закону "Про внесення змін до Земельного кодексу України та інших законодавчих актів щодо удосконалення системи управління та дерегуляції у сфері земельних відносин», внесений народним депутатом України  Тимошенко Ю.В. (реєстр. 2194-П4 від 29.04.2021).

7.       Про проект Постанови Верховної Ради України «Про скасування рішення Верховної Ради України від 28 квітня 2021 року про прийняття в цілому проекту закону України «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо вдосконалення системи управління та дерегуляції у сфері земельних відносин», внесений народними депутатами України Івченком В.Є. та Кириленком І.Г. (реєстр. 2194-П5 від 29.04.2021).

8.       Про проект Постанови Верховної Ради України «Про скасування рішення Верховної Ради України про прийняття у другому читанні та в цілому проекту Закону "Про внесення змін до Земельного кодексу України та інших законодавчих актів щодо удосконалення системи управління та дерегуляції у сфері земельних відносин», внесений народним депутатом України  Кабаченком В.В. (реєстр. 2194-П6 від 29.04.2021).

9.       Про проект Постанови Верховної Ради України «Про скасування рішення Верховної Ради України про прийняття у другому читанні та в цілому проєкту Закону "Про внесення змін до Земельного кодексу України та інших законодавчих актів щодо удосконалення системи управління та дерегуляції у сфері земельних відносин» внесений народним депутатом України   Наливайченком В.О. (реєстр. 2194-П7 від 29.04.2021).

10.   Про проект Постанови Верховної Ради України «Про скасування рішення Верховної Ради України про прийняття у другому читанні та в цілому проекту Закону України «Про внесення змін до Земельного кодексу України та інших законодавчих актів щодо удосконалення системи управління та дерегуляції у сфері земельних відносин», внесений народним депутатом України  Дубілем В.О. (реєстр. 2194-П8 від 29.04.2021).

11.   Про проект Постанови Верховної Ради України «Про скасування рішення Верховної Ради України про прийняття у другому читанні та в цілому проекту Закону "Про внесення змін до Земельного кодексу України та інших законодавчих актів щодо удосконалення системи управління та дерегуляції у сфері земельних відносин", внесений народним депутатом України  Бондарєвим К.А. (реєстр. 2194-П9 від 29.04.2021).

12.   Про проект Постанови Верховної Ради України «Про скасування рішення Верховної Ради України про прийняття у другому читанні та в цілому проекту Закону "Про внесення змін до Земельного кодексу України та інших законодавчих актів щодо удосконалення системи управління та дерегуляції у сфері земельних відносин», внесений народним депутатом України Лабунською  А.В.  (реєстр. 2194-П10 від 29.04.2021).

13.   Про скасування рішення Верховної Ради України про прийняття у другому читанні та в цілому проекту Закону "Про внесення змін до Земельного кодексу України та інших законодавчих актів щодо удосконалення системи управління та дерегуляції у сфері земельних відносин", внесений народним депутатом України   Цимбалюком М.М.  (реєстр. 2194-П11 від 29.04.2021).

14.   Про питання реалізації положень частини п’ятої статті 33 Закону України «Про статус народного депутата України» (відомості Апарату Верховної Ради України щодо обліку робочого часу народних депутатів України у квітні 2021 року).

15.   Різне.

 
Повернутись до списку публікацій

Версія для друку