Засідання Комітету

Опубліковано 05 лютого 2019, о 09:00

 Комітет 


КОМІТЕТ З ПИТАНЬ РЕГЛАМЕНТУ ТА ОРГАНІЗАЦІЇ РОБОТИ ВЕРХОВНОЇ РАДИ УКРАЇНИ

 

 

           5 лютого 2019 року

                                                                                         вул. Грушевського, 5

                                                                                           кулуари, III поверх

                                                                                           о 12:00

    

                     ПИТАННЯ ДО ПОРЯДКУ ДЕННОГО ЗАСІДАННЯ КОМІТЕТУ:

 

 

 

1. Про розгляд на відповідність оформлення та реєстрації вимогам закону, Регламенту Верховної Ради України та прийнятим відповідно до них нормативно-правовим актам проекту Закону України «Про внесення змін до Земельного кодексу України та деяких інших законодавчих актів щодо протидії рейдерству», внесеного народними депутатами України Кулінічем О.І., Бакуменком О.Б., Ляшком О.В. та іншими народними депутатами України (всього  31  підпис) (реєстр.  № 8121 від 14.03.2018), проекту Закону України «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо створення передумов для захисту економічних та спадкових прав громадян в сільській місцевості», внесеного народними депутатами України Іванчуком А.В., Луценко І.С., Бурбаком М.Ю., Дубневичем Я.В., Довбенком М.В.,   Княжицьким М.Л. (реєстр. № 9140 від 01.10.2018) та проекту Закону України «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо посилення гарантій захисту державою права власності», внесеного народними депутатами України Іванчуком А.В., Луценко І.С. (реєстр. № 9311 від 21.11.2018).
2. Про розгляд на відповідність оформлення та реєстрації вимогам закону, Регламенту Верховної Ради України та прийнятим відповідно до них нормативно-правовим актам проекту Закону України «Про фінансування охорони здоров'я та загальнообов'язкове медичне страхування в Україні», внесеного народними депутатами України Шипком А.Ф., Бахтеєвою Т.Д. та іншими народними депутатами України (всього 6 підписів) (реєстр. № 9163 від 04.10.2018).
3. Про внесення змін до рішення Комітету про створення робочої групи з підготовки проекту закону України про парламентську службу, прийнятого на засіданні Комітету 17 січня 2018 року (протокол № 105).
4. Різне



Присутні члени Комітету: Арешонков В.Ю., Лубінець Д.В., Купрієнко О.В., Войцеховська С.М.,  Данілін В.Ю., Кишкар П.М., Папієв М.М. 
Відсутні члени Комітету:  Бондар В.В., Шахов С.В.


Повернутись до списку публікацій

Версія для друку