Засідання Комітету

Опубліковано 13 вересня 2018, о 17:21

 Комітет 

КОМІТЕТ З ПИТАНЬ РЕГЛАМЕНТУ ТА ОРГАНІЗАЦІЇ РОБОТИ ВЕРХОВНОЇ РАДИ УКРАЇНИ

 

 

                                                                                                                                                                                                                                                             

19 вересня 2018 року

                                                                           вул. Банкова, 6-8,  

                                                                                    кім. 418, о 15 год. 00 хв.

 

 

               

ПИТАННЯ ДО ПОРЯДКУ ДЕННОГО ЗАСІДАННЯ КОМІТЕТУ:

 

 

1. Про заяву народного депутата України Білозір О.В. про обрання її членом Комітету з питань прав людини, національних меншин і міжнаціональних відносин.

2. Про проект Постанови Верховної Ради України «Про створення депутатської робочої групи з питань перевірки об’єктивності підготовки статистичної інформації Державною службою статистики України щодо зростання основних макроекономічних показників», внесений народним депутатом України Капліним С.М. (реєстр. № 8510 від 21.06.2018).

3. Про проект Постанови Верховної Ради України «Про створення депутатської робочої групи з питань вивчення та врегулювання ситуації, яка склалася у зв’язку із зупинкою роботи АТ «Дніпроазот» та виникненням заборгованості по заробітній платі перед робітниками підприємства», внесений народним депутатом України Капліним С.М. (реєстр. № 8588 від 11.07.2018).

4. Про проект Постанови Верховної Ради України «Про створення депутатської робочої групи з питань вивчення причин, які призвели до затримки виплати пенсій за липень 2018 року та формування кадрових висновків, що матимуть наслідком звільнення керівників профільних центральних органів виконавчої влади», внесений народним депутатом України Капліним С.М. (реєстр. № 9005 від 25.07.2018).

5. Про проект Постанови Верховної Ради України «Про створення депутатської робочої групи з питань вивчення можливої фіктивної девальвації національної валюти», внесений народним депутатом України Капліним С.М. (реєстр. № 9012 від 07.08.2018).

6. Про проект Постанови Верховної Ради України «Про проведення аудиту ефективності грошово-кредитної політики Кабінету Міністрів України та коаліції депутатських фракцій «ЄВРОПЕЙСЬКА УКРАЇНА», внесений народним депутатом України Капліним С.М. (реєстр. № 9017 від 09.08.2018).

7. Про проект Закону України "Про внесення змін до деяких законів України щодо забезпечення офіційної публікації законів України та інших нормативно-правових актів" (реєстр. № 6518 від 26.05.2017, підготовлено до другого читання).

8. Про проект Постанови Верховної Ради України "Про передачу лікувально-профілактичних та оздоровчих закладів, які призначені для забезпечення діяльності Адміністрації Президента України, Верховної Ради України, Кабінету Міністрів України до сфери управління Міністерства у справах ветеранів, інших центральних органів виконавчої влади для лікування та оздоровлення пенсіонерів, ветеранів, учасників АТО та осіб, постраждалих внаслідок Чорнобильської катастрофи", внесений народним депутатом України Капліним С.М. (реєстр. № 9011 від 07.08.2018).

9. Про розклад засідань Комітету на жовтень 2018 року.

10. Різне.


Присутні члени Комітету: Пинзеник П.В., Арешонков В.Ю., Єфремова І.О., Купрієнко О.В.,Кишкар П.М., Данілін В.Ю., Лубінець Д.В., Папієв М.М.

Відсутні члени Комітету: Бондар В.В., Шахов С.В. Войцеховська С.М.

 

 
Повернутись до списку публікацій

Версія для друку