Засідання Комітету

Опубліковано 30 вересня 2016, о 11:48

 Комітет 

КОМІТЕТ З ПИТАНЬ РЕГЛАМЕНТУ ТА ОРГАНІЗАЦІЇ РОБОТИ ВЕРХОВНОЇ РАДИ УКРАЇНИ

 

(вул. Банкова, 6-8, кім. 418, о 15:00)

 

______________________________________________________

 

5 жовтня 2016 року

      

ПИТАННЯ ДО ПОРЯДКУ ДЕННОГО ЗАСІДАННЯ КОМІТЕТУ:

 

1. Про розгляд листів Управління справами Апарату Верховної Ради України щодо використання бюджетних призначень, передбачених Законом України «Про Державних бюджет України на 2016 рік» на видатки розвитку. 

2. Про проект Постанови Верховної Ради України «Про скасування результатів голосування за проект Закону України "про Національну комісію, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг», внесений народними депутатами України Ляшком О.В., Купрієнком О.В. (реєстр. № 2966-д-П від 22.09.2016).

3. Про проект Постанови Верховної Ради України «Про внесення змін до календарного плану проведення п’ятої сесії Верховної Ради України восьмого скликання у зв’язку з проведенням урочистого засідання з нагоди Дня захисника України, свята Покрови Пресвятої Богородиці, Дня Українського козацтва та річниці створення Української повстанської армії», внесений народними депутатами України Іллєнком А.Ю., Марченком О.О., Осуховським О.І., Левченком Ю.В., Головком М.Й. (реєстр. № 5091 від 07.09.2016).

4. Про заяву народного депутата України Лозового А.С.  про обрання його членом Комітету з питань аграрної політики та земельних відносин. 

5. Про лист народного депутата України Чижмаря Ю.В. до Голови Верховної Ради України з проханням забезпечити реєстрацію проекту Закону України «Про внесення змін до деяких законодавчих актів щодо порядку виїзду з України народних депутатів України», внесеного народними депутатами України Денисенком В.І., Лубінцем Д.В., Сусловою І.М. (реєстр. № 5038 від 22.08.2016), як альтернативного.

6. Різне.



Присутні члени Комітету: Пинзеник П.В., Арешонков В.Ю., Єфремова І.О., Войцеховська С.М., Лубінець Д.В., Папієв М.М, Кишкар П.М.

Відсутні члени Комітету: Бондар В.В., Купрієнко О.В.



Стенограма засідання Комітету від 05.10.2016

Протокол засідання Комітету № 61 від 05.10.2016

 

 

Повернутись до списку публікацій

Версія для друку