21 листопада 2023 року (протокол № 175)

Опубліковано 22 листопада 2023, о 09:24

 Комітет 

 

ВЕРХОВНА  РАДА  УКРАЇНИ

     

КОМІТЕТ З ПИТАНЬ РЕГЛАМЕНТУ,  ДЕПУТАТСЬКОЇ ЕТИКИ

ТА ОРГАНІЗАЦІЇ РОБОТИ ВЕРХОВНОЇ РАДИ УКРАЇНИ

__________________________________________________________________

                                       П Р О Т О К О Л     175

      «21»      листопада    2023  року

                                                            

у режимі відеоконференції

                                                                     17 год. 15 хв.

Головує: голова Комітету Кальченко С.В.

Присутні: Євтушок С.М., Культенко А.В., Загородній Ю.І., Кострійчук С.В., Приходько Н.І., Синютка О.М.

Відсутні: секретар Комітету Папієв М.М., голова підкомітету Гринчук О.А.

Присутні: працівники секретаріату Комітету, помічники-консультанти народних депутатів України.

 

Ведуться відеозапис засідання Комітету

 та стенограма

 

Головуючий на засіданні голова Комітету Кальченко С.В. запропонував народним депутатам України - членам Комітету розглянути проект порядку денного, який надіслано для ознайомлення та містить одне питання і питання «Різне», та у зв’язку з відсутністю зауважень і пропозицій поставив на голосування пропозицію прийняти порядок денний засідання Комітету за основу та в цілому.

 

У зв’язку з відсутністю на засіданні Комітету у режимі відеоконференції секретаря Комітету Папієва М.М. підрахунок голосів під час голосування веде особисто голова Комітету (підпункт 6 пункту 4 Розділу VIII Прикінцеві положення Закону України «Про комітети Верховної Ради України»).

 

Голосували: за – 8, проти – 0, утрималися – 0  (прийнято одноголосно).

 

 

ПОРЯДОК  ДЕННИЙ

 

1. Про проект Постанови Верховної Ради України «Про передачу окремого майна, що забезпечує діяльність Верховної Ради України, до сфери управління Міністерства оборони України», внесений народними депутатами України Стефанчуком Р.О., Корнієнком О.С., Кондратюк О.К., Кальченком С.В. та іншими (всього 16 підписів народних депутатів України) (реєстр. № 10276 від 21.11.2023).

Інформує: голова Комітету Кальченко С.В.

 

2. Різне.

 

 

1. СЛУХАЛИ: Інформацію голови Комітету Кальченка С.В. про проект Постанови Верховної Ради України «Про передачу окремого майна, що забезпечує діяльність Верховної Ради України, до сфери управління Міністерства оборони України», внесений народними депутатами України Стефанчуком Р.О., Корнієнком О.С., Кондратюк О.К., Кальченком С.В. та іншими (всього 16 підписів народних депутатів України) (реєстр. № 10276 від 21.11.2023).

 

У зв’язку з відсутністю пропозицій щодо обговорення першого питання порядку денного засідання Комітету, головуючий на засіданні Комітету поставив на голосування проект рішення Комітету про проект Постанови Верховної Ради України «Про передачу окремого майна, що забезпечує діяльність Верховної Ради України, до сфери управління Міністерства оборони України» (реєстр. № 10276), підготовленого та надісланого для ознайомлення народним депутатам України – членам Комітету перед засіданням Комітету (стенограма додається).

 

Голосували: за – 8, проти – 0, утрималися – 0  (прийнято одноголосно).

 

УХВАЛИЛИ:

1. Висновок на проект Постанови Верховної Ради України «Про передачу окремого майна, що забезпечує діяльність Верховної Ради України, до сфери управління Міністерства оборони України», внесений народними депутатами України Стефанчуком Р.О., Корнієнком О.С., Кондратюк О.К., Кальченком С.В. та іншими (всього 16 підписів народних депутатів України) (реєстр. № 10276 від 21.11.2023), та рекомендувати Верховній Раді України включити вказаний проект Постанови до порядку денного десятої сесії Верховної Ради України дев’ятого скликання без голосування, розглянути його та прийняти за основу і в цілому.

2. Співдоповідачем від Комітету на пленарному засіданні з цього питання визначити голову Комітету.

 

 

2. Різне.

Питань для розгляду в Різному народними депутатами України – членами Комітету запропоновано не було.

 

 

 

 

Голова Комітету                                                      С.В. КАЛЬЧЕНКО

       

      


 

 

Повернутись до списку публікацій

Версія для друку