29 вересня 2023 року (протокол №168)

Опубліковано 29 вересня 2023, о 15:15

 Комітет 

 

ВЕРХОВНА  РАДА  УКРАЇНИ

     

КОМІТЕТ З ПИТАНЬ РЕГЛАМЕНТУ,  ДЕПУТАТСЬКОЇ ЕТИКИ

ТА ОРГАНІЗАЦІЇ РОБОТИ ВЕРХОВНОЇ РАДИ УКРАЇНИ

__________________________________________________________________

                                       П Р О Т О К О Л     168 

      «29»      вересня      2023  року

                                                            

у режимі відеоконференції

                                                                     09 год. 30 хв.

Головує: голова Комітету Кальченко С.В.

Присутні: Євтушок С.М., Культенко А.В., Марченко Л.І., Папієв М.М., Гринчук О.А., Загородній Ю.І., Кострійчук С.В., Приходько Н.І.,                     Синютка О.М.

Приєдналися до засідання Комітету у режимі відеоконференції: в.о. Керівника Апарату Верховної Ради України Янчук А.О., керівник Управління справами Ханік Ю.П., заступник керівника Управління справами – головний бухгалтер Войціх О.Ю.

Присутні: працівники секретаріату Комітету, помічники-консультанти народних депутатів України.

 

Ведуться відеозапис засідання Комітету

 та стенограма

 

Головуючий на засіданні голова Комітету Кальченко С.В. запропонував народним депутатам України - членам Комітету розглянути проект порядку денного, який попередньо надіслано для ознайомлення та містить два питання і питання «Різне», та у зв’язку з відсутністю зауважень і пропозицій поставив на голосування пропозицію прийняти порядок денний засідання Комітету за основу та в цілому.

 

Голосували: за – 10, проти – 0, утрималися – 0  (прийнято одноголосно).

 

 


 

ПОРЯДОК  ДЕННИЙ

 

1. Про звіт Управління справами Апарату Верховної Ради України про виконання кошторису Верховної Ради України за перше півріччя 2023 року.

Інформують: голова Комітету Кальченко С.В.,

Керівник Управління справами  Ханік Ю.П.,

заступник керівника Управління  справами – головний бухгалтер

Войціх О.Ю.

 

2. Про попередній розгляд проекту кошторису Верховної Ради України на 2024 рік.

Інформують: голова Комітету Кальченко С.В.,

в.о. Керівника Апарату  Янчук А.О.,

керівник Управління справами Ханік Ю.П.,

заступник керівника Управління справами – головний бухгалтер

Войціх О.Ю.

 

3. Різне.

 

 

1. СЛУХАЛИ: Інформацію голови Комітету Кальченка С.В. про звіт Управління справами Апарату Верховної Ради України про виконання кошторису Верховної Ради України за перше півріччя 2023 року.

 

Головуючий на засіданні Комітету голова Комітету Кальченко С.В. поінформував народних депутатів України – членів Комітету про те, що до засідання Комітету у режимі відеоконференції приєдналися в.о. Керівника Апарату Верховної Ради України Янчук Артем Олександрович, керівник Управління справами Апарату Верховної Ради України Ханік Юрій Петрович та заступник керівника Управління справами – головний бухгалтер Войціх Олександр Юрійович, яких було запрошено для участі у розгляді питань порядку денного засідання Комітету, зокрема, першого питання про звіт Управління справами Апарату Верховної Ради України про виконання кошторису Верховної Ради України за перше півріччя 2023 року.

Головуючий на засіданні Комітету на пропозицію в.о. Керівника Апарату Верховної Ради України Янчука Артема Олександровича надав слово  керівнику Управління справами Апарату Верховної Ради України                 Ханіку Ю.П.,  який стисло поінформував про виконання кошторису Верховної Ради України за перше півріччя 2023 року та відповів на запитання  голови підкомітету Синютки О.М. і першого заступника голови Комітету                   Євтушка С.М. Також уточнюючу інформацію надавав заступник керівника Управління справами – головний бухгалтер Войціх О.Ю.  (стенограма додається).

 

 

В обговоренні першого питання порядку денного взяли участь голова підкомітету Синютка О.М., перший заступник голови Комітету Євтушок С.М. (стенограма додається).

 

У зв’язку з відсутністю пропозицій щодо подальшого обговорення першого питання порядку денного засідання Комітету, головуючий на засіданні Комітету поставив на голосування проект рішення Комітету про звіт Управління справами Апарату Верховної Ради України про виконання кошторису Верховної Ради України за перше півріччя 2023 року, підготовленого та надісланого для ознайомлення народним депутатам України – членам Комітету напередодні засідання Комітету (стенограма додається).

 

Голосували: за – 9, проти – 0, утримався – 1 (прийнято більшістю голосів).

 

УХВАЛИЛИ:

Рішення про звіт Управління справами Апарату Верховної Ради України про виконання кошторису Верховної Ради України за перше півріччя 2023 року (додається).

 

 

2. СЛУХАЛИ: Інформацію голови Комітету Кальченка С.В. про попередній розгляд проекту кошторису Верховної Ради України на 2024 рік.

 

Головуючий на засіданні Комітету голова Комітету Кальченко С.В. надав слово в.о. Керівника Апарату Верховної Ради України Янчуку Артему Олександровичу, який стисло поінформував народних депутатів України – членів Комітету про показники проекту кошторису Верховної Ради України на 2024 рік (стенограма додається).

 

У зв’язку з відсутністю пропозицій щодо обговорення другого питання порядку денного засідання Комітету, головуючий на засіданні Комітету поставив на голосування проект рішення Комітету про попередній розгляд проекту кошторису Верховної Ради України на 2024 рік, підготовленого та надісланого для ознайомлення народним депутатам України – членам Комітету напередодні засідання Комітету (стенограма додається).

 

Під час голосування щодо другого питання порядку денного засідання Комітету втрачено відеозв’язок з головою підкомітету Синюткою О.М. Загальна кількість членів Комітету – 9 (дев’ять) народних депутатів України.

 

Голосували: за – 8, проти – 0, утримався – 1  (прийнято більшістю голосів  членів Комітету, які брали участь у голосуванні).

 

УХВАЛИЛИ:

Рішення про попередній розгляд проекту кошторису Верховної Ради України на 2024 рік (додається).

 

 

3.  Різне.

На пропозицію першого заступника голови Комітету Євтушка С.М. народні депутати України – члени Комітету обмінялись думками щодо питання забезпечення діяльності народних депутатів України (стенограма додається).

 

 

 

 

 

Голова Комітету                                                      С.В. КАЛЬЧЕНКО

       

       Секретар Комітету                                                  М.М.ПАПІЄВ

 


 

Повернутись до списку публікацій

Версія для друку