04 жовтня 2021 року (протокол № 83)

Опубліковано 05 жовтня 2021, о 12:00

 Комітет 

 

      

 

 

 

КОМІТЕТ З ПИТАНЬ РЕГЛАМЕНТУ, ДЕПУТАТСЬКОЇ ЕТИКИ

ТА ОРГАНІЗАЦІЇ РОБОТИ ВЕРХОВНОЇ РАДИ УКРАЇНИ





                                                                                    83

 

                                                                               04        жовтня             21 

                                                             

 

                                                              вул. Банкова, 6-8,

кімн. 418 (зал засідань)

у режимі відеоконференції

                                                                     14 год. 00 хв.

 

Головує: голова Комітету Кальченко С.В.

 

Присутні  члени  Комітету:   Євтушок С.М.,   Культенко А.В.,                    Савченко О.С., Папієв М.М., Гринчук О.А.,  Загородній Ю.І., Приходько Н.І., Синютка О.М., Фролов П.В. 

 

Відсутня: голова підкомітету Марченко Л.І.            

 

Присутні: працівники секретаріату Комітету, помічники-консультанти народних депутатів України – членів Комітету.

 

Ведеться відеозапис

 

Головуючий на засіданні голова Комітету Кальченко С.В. поінформував народних депутатів України - членів Комітету про доручення Голови Верховної Ради України Разумкова Д.О. від 29 вересня 2021 року про розгляд проектів постанов Верховної Ради України про скасування рішення про прийняття у другому читанні та в цілому проекту Закону про запобігання загрозам національній безпеці, пов'язаним із надмірним впливом осіб, які мають значну економічну або політичну вагу в суспільному житті (олігархів) (№5599 від 02.06.2021) і запропонував народним депутатам України – членам Комітету розглянути проект порядку денного, який включає 12 питань і питання  «Різне», та висловити пропозиції та зауваження щодо проекту порядку денного.

 В обговоренні проекту порядку денного засідання Комітету взяли участь народні депутати України - члени Комітету Приходько Н.І., Папієв М.М., Загородній Ю.І., Синютка О.М., які зауважили про те, що сьогодні на засіданні Погоджувальної ради запропоновано розглянути ці постанови на пленарному тижні з 5 по 8 жовтня ц.р., водночас, вони ще не розглянуті Комітетом, а тому запропонували перенести розгляд вищезазначених постанов Верховної Ради України на чергове засідання Комітету, яке заплановано розкладом засідань Комітету на 6 жовтня  ц.р. В обговоренні також взяв участь народний депутат України - член Комітету Фролов П.В., який наполягав на підтримці проекту порядку денного засідання Комітету.

 

Головуючий на засіданні голова Комітету Кальченко С.В. підсумував обговорення та поставив на голосування пропозицію прийняти проект порядку денного засідання Комітету «за основу» та «в цілому».

 

Голосували:  «за» -  5, «проти» - 2, «утрималися» - 3 (рішення не прийнято).

 

Головуючий на засіданні голова Комітету Кальченко С.В., у зв’язку з тим, що проект порядку денного засідання Комітету не підтриманий необхідною кількістю голосів народних депутатів України - членів Комітету, а отже немає питань для розгляду на засіданні Комітету, оголосив засідання Комітету  закритим.

 

 

 

Голова Комітету                                                               С.В.КАЛЬЧЕНКО

 

 

Секретар Комітету                                                            М.М.ПАПІЄВ

 

 

 

 
Повернутись до списку публікацій

Версія для друку