29-30 травня 2019 року (протокол №148)

Опубліковано 01 червня 2019, о 09:33

 Комітет 

 
 

КОМІТЕТ  З  ПИТАНЬ  РЕГЛАМЕНТУ
   ТА  ОРГАНІЗАЦІЇ  РОБОТИ  ВЕРХОВНОЇ  РАДИ  УКРАЇНИ

 

 

 

                                                                                       

                                                                                        148

 

                                                                           29-30        травня         19

  

                             29 травня 2019 року

                                                   

              вул. Банкова, 6-8,

                                                                          кімн. 418 (зал засідань)

                                                                                           15 год. 00 хв. 

 

Головує: перший заступник голови Комітету Пинзеник П.В.

Присутні члени Комітету: Арешонков В.Ю., Купрієнко О.В., Лубінець Д.В.,  Войцеховська С.М.,   Данілін В.Ю.,   Кишкар П.М.,   Папієв М.М., Шахов С.В.

Відсутній член Комітету:  Бондар В.В.

 

Від секретаріату Комітету на засіданні присутні: керівник секретаріату Комітету Нехоца М.В., заступники керівника секретаріату Комітету Вауліна І.І., Прилуцька І.В., головні консультанти: Кабанець Л.В., Кукла А.О., Меть Т.М., Моргун А.А., Лисенко М.С., Нижник К.А., консультант  Шаповалова К.С., інтерн Бендерська Т.В.

 

Присутні:

помічники-консультанти народних депутатів України – членів Комітету Арешонкова В.Ю., Войцеховської С.М., Лубінця Д.В., Папієва М.М., Пинзеника П.В.;

експерти Програми USAID «Рада» –  Крижанівський В., Крук О.;

представники  ЗМІ: Лоскун О., Костеш С. - кореспондент та оператор телеканалу «ZIK», Петруньок Н. – кореспондент телеканалу «NewsOne», Хликін В. – кореспондент каналу «UNN», Стецюк М. – кореспондент телеканалу «Прямий», Сигал О. – кореспондент телеканалу «НАШ».

 

Ведеться стенограма та

аудіозапис засідання.

 

Головуючий на засіданні Комітету перший заступник голови Комітету Пинзеник П.В. запропонував розглянути проект порядку денного засідання Комітету, який складається з одного основного питання щодо розгляду пропозицій та поправок до законопроекту (реєстр. № 1098, друге читання), і додатково розглянути листи Управління справами Апарату Верховної Ради України та Автобази Управління справами Апарату Верховної Ради України щодо окремих питань діяльності Автобази Управління справами Апарату Верховної Ради України, які надійшли до Комітету напередодні засідання, та питання різне.

 

Голова підкомітету Войцеховська С.М., голова підкомітету Кишкар П.М. та заступник голови Комітету Купрієнко О.В. запропонували змінити порядок розгляду питань порядку денного засідання та першим розглянути додаткове питання, оскільки розгляд першого питання порядку денного передбачає обговорення та голосування щодо пропозицій і поправок, що вимагатиме багато часу для розгляду, який не переривається.

 

Інших пропозицій та заперечень щодо порядку денного засідання Комітету не надходило (стенограма додається).

 

За прийняття порядку денного засідання Комітету «за основу» та «в цілому» з урахуванням внесеної пропозиції голосували: «за» - 9  (прийнято одноголосно).

 

ПОРЯДОК ДЕННИЙ:

 

1. Про листи Управління справами Апарату Верховної Ради України
від 11.03.2019 № 15/11-385 (46605) та Автобази Управління справами Апарату Верховної Ради України від 29.05.2019 № 15-2/23-375 (102550) щодо окремих питань діяльності Автобази Управління справами Апарату Верховної Ради України.

Інформує:  перший заступник голови Комітету Пинзеник П.В.

 

2. Про розгляд пропозицій та поправок до законопроекту «Про тимчасові слідчі комісії і тимчасові спеціальні комісії Верховної Ради України» (реєстр. № 1098).

Інформує:  перший заступник голови Комітету Пинзеник П.В.

 

3. Різне.

 

 

1. СЛУХАЛИ: Інформацію першого заступника голови Комітету Пинзеника П.В. про листи першого заступника Керівника Апарату Верховної Ради України – керуючого справами Боднара П.О. від 11.03.2019 № 15/11-385 (46605) та директора Автобази Управління справами Апарату Верховної Ради України Назаренка О.П. від 29.05.2019 № 15-2/23-375 (102550) з пропозицією щодо відчуження через аукціон транспортних засобів Автобази Управління справами Апарату Верховної Ради України,

 

Голосували: «за» -  9  (прийнято одноголосно).

 

УХВАЛИЛИ:

1. Не заперечувати щодо відчуження транспортних засобів Автобази Управління справами Апарату Верховної Ради України (перелік яких наведено у додатках до листів першого заступника Керівника Апарату Верховної Ради України – керуючого справами Боднара П.О. від 11.03.2019 № 15/11-385 (46605) та директора Автобази Управління справами Апарату Верховної Ради України Назаренка О.П. від 29.05.2019 № 15-2/23-375 (102550), шляхом їх продажу на аукціоні відповідно до Порядку відчуження об’єктів державної власності, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 06.06.2007 № 803.

 

2. Управлінню справами Апарату Верховної Ради України забезпечити контроль за відчуженням Автобазою Управління справами Апарату
Верховної Ради України зазначених в додатках до листів першого заступника Керівника Апарату Верховної Ради України – керуючого справами Боднара П.О. від 11.03.2019 № 15/11-385 (46605) та директора Автобази Управління
справами Апарату Верховної Ради України Назаренка О.П. від 29.05.2019
№ 15-2/23-375 (102550) транспортних засобів у відповідності з вимогами чинного законодавства.

 

3. Рішення Комітету надіслати Управлінню справами Апарату Верховної Ради України для забезпечення контролю.

 

 

2. СЛУХАЛИ: Інформацію першого заступника голови Комітету Пинзеника П.В. про проходження законопроекту «Про тимчасові слідчі комісії і тимчасові спеціальні комісії Верховної Ради України» (реєстр. № 1098), розгляд та прийняття його за основу, подані пропозиції та поправки до законопроекту, про їх кількість, а також про підготовлену до другого читання порівняльну таблицю.

 

В обговоренні взяли участь народні депутати України – члени Комітету: Папієв М.М., Арешонков В.Ю., Кишкар П.М., Лубінець Д.В., Шахов С.В. (стенограма додається).

 

Зокрема, голова підкомітету Папієв М.М. у своєму виступі наполягав на дотриманні Комітетом вимог Закону України «Про комітети Верховної Ради України» під час розгляду пропозицій і поправок до законопроекту (реєстр.                    № 1098) та зацитував положення пункту 6 частини першої статті 16 зазначеного Закону що "комітет  зобов'язаний розглядати та приймати рішення щодо кожної пропозиції, яка надійшла від суб'єктів законодавчої ініціативи" (стенограма додається).

 

Народні депутати України – члени Комітету дійшли згоди, що на цьому засіданні Комітету будуть розглянуті всі поправки та пропозиції, які не відкликано суб’єктами права законодавчої ініціативи, а у разі відкликання кимось з народних депутатів України внесених ними поправок та пропозицій, вони не будуть надалі розглядатись, натомість ті, що розглянуті до моменту відкликання, залишаться у таблиці до законопроекту (реєстр. № 1098) (стенограма додається).

 

Заступник голови Комітету Арешонков В.Ю. запропонував не закривати засідання Комітету до завершення розгляду усіх внесених і не відкликаних пропозицій та поправок до законопроекту (реєстр. № 1098) (стенограма додається).

 

Головуючий на засіданні перший заступник голови Комітету Пинзеник П.В. підсумував обговорення та запропонував перейти безпосередньо до розгляду пропозицій та поправок до законопроекту «Про тимчасові слідчі комісії і тимчасові спеціальні комісії Верховної Ради України» (реєстр. № 1098), які включено до порівняльної таблиці законопроекту, підготовленого до другого читання (стенограма додається).

 

Врахувати пропозицію 1, внесену народним депутатом України              Крульком І.І.

Голосували: «за» -  9  (прийнято одноголосно).

 

Врахувати пропозицію 2, внесену народним депутатом України               Крульком І.І.

Голосували: «за» -  9  (прийнято одноголосно).

 

Врахувати пропозицію 3, внесену народними депутатами України – членами Комітету Пинзеником П.В. та іншими.

Голосували: «за» -  9  (прийнято одноголосно).

 

Відхилити  пропозицію 4, внесену народним депутатом України                Недавою О.А.

Голосували: «за» -  9  (прийнято одноголосно).

 

Врахувати пропозицію 5, внесену народним депутатом України           Недавою О.А.

Голосували: «за» -  9  (прийнято одноголосно).

 

Врахувати пропозицію 6, внесену народним депутатом України               Гуляєвим В.О.

Голосували: «за» -  9  (прийнято одноголосно).

 

З 16 год. 13 хв. у засіданні Комітету не бере участь член Комітету                 Шахов С.В. Загальна кількість присутніх на засіданні Комітету – 8 (вісім) народних депутатів України – членів Комітету.

 

Відхилити пропозицію 7, внесену народним депутатом України                  Долженковим О.В. Голосували: «за» -  8  (прийнято одноголосно).

 

Відхилити пропозицію 8, внесену народним депутатом України               Сотник О.С.

Голосували: «за» -  8  (прийнято одноголосно).

 

Врахувати пропозицію 9, внесену народним депутатом України                     Сотник О.С.

Голосували: «за» -  8  (прийнято одноголосно).

 

Врахувати пропозицію 10, внесену народним депутатом України                   Сотник О.С.

Голосували: «за» -  8  (прийнято одноголосно).

 

Відхилити пропозицію 11, внесену народними депутатами України – членами Комітету Пинзеником П.В. та іншими.

 

Голосували: «за» -  8  (прийнято одноголосно).

 

Врахувати пропозицію 12, внесену народними депутатами України                   Тимошенко Ю.В., Власенком С.В., Євтушком С.М.

Голосували: «за» -  8  (прийнято одноголосно).

 

Врахувати пропозицію 13, внесену народним депутатом України                 Буглаком Ю.О.

Голосували: «за» -  8  (прийнято одноголосно).

 

З 16 год. 16 хв. у засіданні Комітету не бере участь член Комітету                 Данілін В.Ю. Загальна кількість присутніх на засіданні Комітету – 7 (сім) народних депутатів України – членів Комітету.

 

Врахувати в іншій послідовності відповідно до структури законопроекту пропозицію 14, внесену народним депутатом України Капліним С.М.

Голосували: «за» -  7  (прийнято одноголосно).

 

Відхилити пропозицію 15, внесену народним депутатом України                  Сотник О.С.

Голосували: «за» -  7  (прийнято одноголосно).

 

З 16 год. 19 хв. у засіданні Комітету бере участь член Комітету                 Данілін В.Ю. Загальна кількість присутніх на засіданні Комітету – 8 (вісім) народних депутатів України – членів Комітету.

 

Відхилити пропозицію 16, внесену народним депутатом України                 Яніцьким В.П.

Голосували: «за» -  8  (прийнято одноголосно).

 

Врахувати пропозицію 17, внесену народним депутатом України                  Долженковим О.В.

Голосували: «за» -  8  (прийнято одноголосно).

 

Врахувати пропозицію 18, внесену народними депутатами України Тимошенко Ю.В., Власенком С.В., Євтушком С.М.

Голосували: «за» -  8  (прийнято одноголосно).

 

Відхилити пропозицію 19, внесену народним депутатом України                   Буглаком Ю.О.

Голосували: «за» -  8  (прийнято одноголосно).

 

Врахувати пропозицію 20, внесену народним депутатом України                   Буглаком Ю.О.

Голосували: «за» -  8  (прийнято одноголосно).

 

Врахувати пропозицію 21, внесену народним депутатом України                   Буглаком Ю.О.

Голосували: «за» -  8  (прийнято одноголосно).

 

Врахувати в іншій послідовності відповідно до структури законопроекту пропозицію 22, внесену народним депутатом України Капліним С.М.

Голосували: «за» -  8  (прийнято одноголосно).

 

Відхилити пропозицію 23, внесену народним депутатом України                  Яніцьким В.П.

Голосували: «за» -  8  (прийнято одноголосно).

 

Відхилити пропозицію 24, внесену народним депутатом України                  Яніцьким В.П.

Голосували: «за» -  8  (прийнято одноголосно).

 

Відхилити пропозицію 25, внесену народним депутатом України                  Сотник О.С.

Голосували: «за» -  8  (прийнято одноголосно).

 

Врахувати пропозицію 26, внесену народними депутатами України  - членами Комітету Пинзеником П.В. та іншими.

Голосували: «за» -  8  (прийнято одноголосно).

 

Врахувати пропозицію 27, внесену народним депутатом України Долженковим О.В.

Голосували: «за» -  8  (прийнято одноголосно).

 

Врахувати пропозицію 28, внесену народними депутатами України Тимошенко Ю.В., Власенком С.В., Євтушком С.М.

Голосували: «за» -  8  (прийнято одноголосно).

 

Врахувати пропозицію 29, внесену народним депутатом України                   Буглаком Ю.О.

Голосували: «за» -  8  (прийнято одноголосно).

 

З 16 год. 27 хв. у засіданні Комітету не бере участь голова підкомітету                 Войцеховська С.М. Загальна кількість присутніх на засіданні Комітету – 7 (сім) народних депутатів України – членів Комітету.

 

Відхилити  пропозицію 30, внесену народним депутатом України                   Яніцьким В.П.

Голосували: «за» -  7  (прийнято одноголосно).

 

Відхилити пропозицію 31, внесену народним депутатом України                   Сотник О.С.

Голосували: «за» -  7  (прийнято одноголосно).

 

Відхилити пропозицію 32, внесену народним депутатом України                Дерев’янком Ю.Б.

Голосували: «за» -  7  (прийнято одноголосно).

 

Відхилити пропозицію 33, внесену народним депутатом України                   Недавою О.А.

Голосували: «за» -  7  (прийнято одноголосно).

 

Відхилити пропозицію 34, внесену народним депутатом України                   Буглаком Ю.О.

Голосували: «за» -  7  (прийнято одноголосно).

 

Відхилити пропозицію 35, внесену народним депутатом України                   Буглаком Ю.О.

Голосували: «за» -  7  (прийнято одноголосно).

Відхилити  пропозицію 36, внесену народним депутатом України                   Яніцьким В.П.

Голосували: «за» -  7  (прийнято одноголосно).

 

Відхилити пропозицію 37, внесену народним депутатом України                   Сотник О.С.

Голосували: «за» -  7  (прийнято одноголосно).

 

Відхилити пропозицію 38, внесену народним депутатом України                   Сотник О.С.

Голосували: «за» -  7  (прийнято одноголосно).

 

Врахувати пропозицію 39, внесену народними депутатами України – членами Комітету Пинзеником П.В. та іншими.

Голосували: «за» -  7  (прийнято одноголосно).

 

Врахувати частково пропозицію 40, внесену народним депутатом України                   Крульком І.І.

Голосували: «за» -  7  (прийнято одноголосно).

 

Врахувати в редакції народних депутатів України – членів Комітету Пинзеника П.В. та інших пропозицію 41, внесену народними депутатами України Тимошенко Ю.В., Власенком С.В., Євтушком С.М.

Голосували: «за» -  7  (прийнято одноголосно).

 

Врахувати в редакції народних депутатів України – членів Комітету Пинзеника П.В. та інших пропозицію 42, внесену народним депутатом України Буглаком Ю.О.

Голосували: «за» -  7  (прийнято одноголосно).

 

Врахувати пропозицію 43, внесену народним депутатом України Долженковим О.В.

Голосували: «за» -  7  (прийнято одноголосно).

 

Врахувати частково пропозицію 44, внесену народним депутатом України Шиньковичем А.В.

Голосували: «за» -  7  (прийнято одноголосно).

 

Врахувати в редакції народних депутатів України - членів  Комітету Пинзеника П.В. та інших пропозицію 45, внесену народним депутатом України Луценко І.С.

Голосували: «за» -  7  (прийнято одноголосно).

 

Відхилити пропозицію 46, внесену народним депутатом України                     Буглаком Ю.О.

Голосували: «за» -  7  (прийнято одноголосно).

 

Врахувати пропозицію 47, внесену народним депутатом України                     Буглаком Ю.О.

Голосували: «за» -  7  (прийнято одноголосно).

 

Врахувати частково в редакції народних депутатів України - членів  Комітету Пинзеника П.В. та інших пропозицію 48, внесену народним депутатом України Яніцьким В.П.

Голосували: «за» -  7  (прийнято одноголосно).

 

Врахувати частково пропозицію 49, внесену народним депутатом України Рябчиним О.М.

Голосували: «за» -  7  (прийнято одноголосно).

 

Відхилити пропозицію 50, внесену народним депутатом України             Сотник О.С.

Голосували: «за» -  7  (прийнято одноголосно).

 

Відхилити пропозицію 51, внесену народним депутатом України             Сотник О.С.

Голосували: «за» -  7  (прийнято одноголосно).

 

Врахувати пропозицію 52, внесену народними депутатами України - членами Комітету Пинзеником П.В. та іншими.

Голосували: «за» -  7  (прийнято одноголосно).

 

Відхилити пропозицію 53, внесену народним депутатом України                   Недавою О.А.

Голосували: «за» -  7  (прийнято одноголосно).

 

Врахувати пропозицію 54, внесену народним депутатами України - членами Комітету Пинзеником П.В. та іншими.

Голосували: «за» -  7  (прийнято одноголосно).

 

 

Відхилити пропозицію 55, внесену народним депутатом України                   Буглаком Ю.О.

Голосували: «за» -  7  (прийнято одноголосно).

 

Відхилити пропозицію 56, внесену народним депутатом України                   Буглаком Ю.О.

Голосували: «за» -  7  (прийнято одноголосно).

 

Відхилити пропозицію 57, внесену народним депутатом України                   Буглаком Ю.О.

Голосували: «за» -  7  (прийнято одноголосно).

 

Відхилити пропозицію 58, внесену народним депутатом України                     Буглаком Ю.О.

Голосували: «за» -  7  (прийнято одноголосно).

 

Відхилити пропозицію 59, внесену народним депутатом України                     Буглаком Ю.О.

Голосували: «за» -  7  (прийнято одноголосно).

 

Врахувати частково в редакції народних депутатів України - членів  Комітету Пинзеника П.В. та інших пропозицію 60, внесену народним депутатом України Капліним С.М.

Голосували: «за» -  7  (прийнято одноголосно).

 

Відхилити пропозицію 61, внесену народним депутатом України                   Тетеруком А.А.

Голосували: «за» -  7  (прийнято одноголосно).

 

Відхилити пропозицію 62, внесену народним депутатом України                   Яніцьким В.П.

Голосували: «за» -  7  (прийнято одноголосно).

 

Врахувати частково в редакції народних депутатів України - членів  Комітету Пинзеника П.В. та інших пропозицію 63, внесену народним депутатом України Алєксєєвим С.О.

Голосували: «за» -  7  (прийнято одноголосно).

 

Врахувати частково в частині четвертій статті 1 законопроекту            пропозицію 64, внесену народним депутатом України Алєксєєвим С.О.

Голосували: «за» -  7  (прийнято одноголосно).

 

 

Врахувати частково в частині четвертій статті 1 законопроекту            пропозицію 65, внесену народним депутатом України Сотник О.С.

Голосували: «за» -  7  (прийнято одноголосно).

 

Врахувати з редакційною правкою народних депутатів України - членів  Комітету Пинзеника П.В. та інших пропозицію 66, внесену народним депутатом України Писаренком В.В.

Голосували: «за» -  7  (прийнято одноголосно).

 

Відхилити пропозицію 67, внесену народними депутатами України                   Сироїд О.І., Березюком О.Р.

Голосували: «за» -  7  (прийнято одноголосно).

 

Врахувати частково пропозицію 68, внесену народним депутатом України                   Семенухою Р.С.

Голосували: «за» -  7  (прийнято одноголосно).

 

Врахувати частково пропозицію 69, внесену народними депутатами України Тимошенко Ю.В., Власенком С.В., Євтушком С.М.

Голосували: «за» -  7  (прийнято одноголосно).

 

Відхилити пропозицію 70, внесену народним депутатом України                   Гуляєвим В.О.

Голосували: «за» -  7  (прийнято одноголосно).

 

Врахувати пропозицію 71, внесену народним депутатом України                   Долженковим О.В.

Голосували: «за» -  7  (прийнято одноголосно).

 

Врахувати з редакційною правкою народних депутатів України - членів  Комітету Пинзеника П.В. та інших пропозицію 72, внесену народним депутатом України  Білозір О.В.

Голосували: «за» -  7  (прийнято одноголосно).

 

Врахувати частково з редакційною правкою народних депутатів України - членів  Комітету Пинзеника П.В. та інших пропозицію 73, внесену народним депутатом України  Капліним С.М.

Голосували: «за» -  7  (прийнято одноголосно).

 

Врахувати з поправкою народних депутатів України - членів  Комітету Пинзеника П.В. та інших пропозицію 74, внесену народним депутатом України  Яніцьким В.П.

Голосували: «за» -  7  (прийнято одноголосно).

 

Врахувати пропозицію 75, внесену народними депутатами України  - членами Комітету Пинзеником П.В. та іншими.

Голосували: «за» -  7  (прийнято одноголосно).

 

Врахувати пропозицію 76, внесену народним депутатом України                   Долженковим О.В.

Голосували: «за» -  7  (прийнято одноголосно).

 

Врахувати пропозицію 77, внесену народними депутатами України Тимошенко Ю.В., Власенком С.В., Євтушком С.М.

Голосували: «за» -  7  (прийнято одноголосно).

 

Врахувати пропозицію 78, внесену народним депутатом України                   Буглаком Ю.О.

Голосували: «за» -  7  (прийнято одноголосно).

 

Відхилити пропозицію 79, внесену народним депутатом України Мельником С.І.

Голосували: «за» -  7  (прийнято одноголосно).

 

Врахувати частково пропозицію 80, внесену народним депутатом України  Капліник С.М.

Голосували: «за» -  7  (прийнято одноголосно).

 

Відхилити пропозицію 81, внесену народним депутатом України                   Яніцьким В.П.

Голосували: «за» -  7  (прийнято одноголосно).

 

Відхилити пропозицію 82, внесену народним депутатом України                   Буглаком Ю.О.

Голосували: «за» -  7  (прийнято одноголосно).

 

Врахувати частково пропозицію 83, внесену народним депутатом України                   Луценко І.С.

Голосували: «за» -  7  (прийнято одноголосно).

 

Врахувати пропозицію 84, внесену народним депутатом України Долженковим О.В.

Голосували: «за» -  7  (прийнято одноголосно).

 

Врахувати частково пропозицію 85, внесену народним депутатом України                   Семенухою Р.С.

Голосували: «за» -  7  (прийнято одноголосно).

 

Врахувати пропозицію 86, внесену народними депутатами України Тимошенко Ю.В., Власенком С.В., Євтушком С.М.

Голосували: «за» -  7  (прийнято одноголосно).

 

Врахувати пропозицію 87, внесену народним депутатом України                   Лапіним І.О.

Голосували: «за» -  7  (прийнято одноголосно).

 

Врахувати частково пропозицію 88, внесену народним депутатом України                   Буглаком Ю.О.

Голосували: «за» -  7  (прийнято одноголосно).

 

Відхилити пропозицію 89, внесену народним депутатом України                   Буглаком Ю.О.

Голосували: «за» -  7  (прийнято одноголосно).

 

Відхилити пропозицію 90, внесену народним депутатом України                   Буглаком Ю.О.

Голосували: «за» -  7  (прийнято одноголосно).

 

Врахувати частково пропозицію 91, внесену народним депутатом України Капліним С.М.

Голосували: «за» -  7  (прийнято одноголосно).

 

Відхилити пропозицію 92 внесену народним депутатом України                   Яніцьким В.П.

Голосували: «за» -  7  (прийнято одноголосно).

 

Відхилити пропозицію 93, внесену народним депутатом України                   Яніцьким В.П.

Голосували: «за» -  7  (прийнято одноголосно).

 

Врахувати пропозицію 94, внесену народними депутатами України – членами Комітету  Пинзеником П.В. та іншими.

Голосували: «за» -  7  (прийнято одноголосно).

 

Врахувати пропозицію 95, внесену народним депутатом України                   Долженковим О.В.

Голосували: «за» -  7  (прийнято одноголосно).

 

Врахувати пропозицію 96, внесену народними депутатами України                   Тимошенко Ю.В., Власенком С.В., Євтушком С.М.

Голосували: «за» -  7  (прийнято одноголосно).

 

Врахувати пропозицію 97, внесену народним депутатом України                   Буглаком Ю.О.

Голосували: «за» -  7  (прийнято одноголосно).

 

Врахувати частково пропозицію 98, внесену народним депутатом України                   Капліним С.М.

Голосували: «за» -  7  (прийнято одноголосно).

Відхилити пропозицію 99, внесену народним депутатом України                   Яніцьким В.П.

Голосували: «за» -  7  (прийнято одноголосно).

 

Відхилити пропозицію 100, внесену народним депутатом України                   Сотник О.С.

Голосували: «за» -  7  (прийнято одноголосно).

 

Відхилити пропозицію 101, внесену народним депутатом України                   Сотник О.С.

Голосували: «за» -  7  (прийнято одноголосно).

 

Відхилити пропозицію 102, внесену народним депутатом України                   Сотник О.С.

Голосували: «за» -  7  (прийнято одноголосно).

 

Відхилити пропозицію 103, внесену народним депутатом України                   Сотник О.С.

Голосували: «за» -  7  (прийнято одноголосно).

 

Відхилити пропозицію 104, внесену народним депутатом України                   Сотник О.С.

Голосували: «за» -  7  (прийнято одноголосно).

 

Відхилити пропозицію 105, внесену народним депутатом України                   Сотник О.С.

Голосували: «за» -  7  (прийнято одноголосно).

 

Відхилити пропозицію 106, внесену народним депутатом України                   Сотник О.С.

Голосували: «за» -  7  (прийнято одноголосно).

 

Відхилити пропозицію 107, внесену народним депутатом України                   Сотник О.С.

Голосували: «за» -  7  (прийнято одноголосно).

 

Відхилити пропозицію 108, внесену народним депутатом України                   Сотник О.С.

Голосували: «за» -  7  (прийнято одноголосно).

 

Відхилити пропозицію 109, внесену народним депутатом України                   Сотник О.С.

Голосували: «за» -  7  (прийнято одноголосно).

 

Врахувати пропозицію 110, внесену народним депутатом України                   Долженковим О.В.

Голосували: «за» -  7  (прийнято одноголосно).

 

Врахувати пропозицію 111, внесену народними депутатами України Тимошенко Ю.В., Власенком С.В., Євтушком С.М.

Голосували: «за» -  7  (прийнято одноголосно).

 

Врахувати пропозицію 112, внесену народним депутатом України                   Буглаком Ю.О.

Голосували: «за» -  7  (прийнято одноголосно).

 

Відхилити пропозицію 113, внесену народним депутатом України                   Буглаком Ю.О.

Голосували: «за» -  7  (прийнято одноголосно).

 

Врахувати частково пропозицію 114, внесену народним депутатом України                   Капліним С.М.

Голосували: «за» -  7  (прийнято одноголосно).

 

Відхилити пропозицію 115, внесену народним депутатом України                   Яніцьким В.П.

Голосували: «за» -  7  (прийнято одноголосно).

 

Відхилити пропозицію 116, внесену народним депутатом України                   Яніцьким В.П.

Голосували: «за» -  7  (прийнято одноголосно).

 

Врахувати частково в редакції народних депутатів України – членів Комітету Пинзеника П.В. та інших пропозицію 117, внесену народним депутатом України Дерев’янком Ю.Б.

Голосували: «за» -  7  (прийнято одноголосно).

 

Врахувати частково пропозицію 118, внесену народним депутатом України                   Луценко І.С.

Голосували: «за» -  7  (прийнято одноголосно).

 

Відхилити пропозицію 119, внесену народним депутатом України                   Буглаком Ю.О.

Голосували: «за» -  7  (прийнято одноголосно).

 

Відхилити пропозицію 120, внесену народним депутатом України                   Буглаком Ю.О.

Голосували: «за» -  7  (прийнято одноголосно).

Відхилити пропозицію 121, внесену народним депутатом України                   Буглаком Ю.О.

Голосували: «за» -  7  (прийнято одноголосно).

 

Відхилити пропозицію 122, внесену народним депутатом України                   Капліним С.М.

Голосували: «за» -  7  (прийнято одноголосно).

 

Відхилити пропозицію 123, внесену народним депутатом України                   Тетеруком А.А.

Голосували: «за» -  7  (прийнято одноголосно).

 

На вимогу народних депутатів України – членів Комітету оголошено перерву у засіданні Комітету тривалістю 10 хвилин.

 

 

Продовження засідання Комітету після перерви

 

17 год.16 хв.

 

Головує: перший заступник голови Комітету Пинзеник П.В.

Присутні члени Комітету: Арешонков В.Ю., Купрієнко О.В., Лубінець Д.В.,                   Данілін В.Ю.,   Кишкар П.М.,   Папієв М.М.

Відсутній член Комітету:  Бондар В.В., Войцеховська С.М.,   Шахов С.В.

 

         Перед продовженням розгляду пропозицій і поправок до законопроекту (реєстр. № 1098) головуючий на засіданні Комітету перший заступник голови Комітету Пинзеник П.В. запропонував обговорити питання організації подальшої роботи Комітету, зокрема, щодо місця та часу для продовження засідання Комітету наступного дня, 30 травня, та щодо визначення головуючого на засіданнях.

         Так, запропоновано 30 травня провести засідання Комітету за адресою вул. Грушевського, 5, у приміщенні залу засідань № 3 (1 поверх)  з 9 год. до 10 год. та з 14 год. до 16 год. також у приміщенні на вул. Грушевського, 5 (номер кімнати буде повідомлений окремо), а на час ранкового засідання визначити головуючим заступника голови Комітету Купрієнка О.В. у зв’язку з неможливістю бути присутнім на цьому засіданні першого заступника голови Комітету                   Пинзеника П.В.

Інших пропозицій та зауважень не надходило (стенограма додається).

 

Відхилити пропозицію 124, внесену народним депутатом України                   Яныцьким В.П.

Голосували: «за» -  7  (прийнято одноголосно).

 

Відхилити пропозицію 125, внесену народним депутатом України                   Яныцьким В.П.

Голосували: «за» -  7  (прийнято одноголосно).

 

Відхилити пропозицію 126, внесену народним депутатом України                   Яныцьким В.П.

Голосували: «за» -  7  (прийнято одноголосно).

 

Відхилити пропозицію 127, внесену народним депутатом України                   Яныцьким В.П.

Голосували: «за» -  7  (прийнято одноголосно).

 

Відхилити пропозицію 128, внесену народним депутатом України                   Алєксєєвим С.О.

Голосували: «за» -  7  (прийнято одноголосно).

 

Відхилити пропозицію 129, внесену народним депутатом України                   Сотник О.С.

Голосували: «за» -  7  (прийнято одноголосно).

 

Відхилити пропозицію 130, внесену народними депутатами України                   Сироїд О.І., Березюком О.Р.

Голосували: «за» -  7  (прийнято одноголосно).

 

Врахувати пропозицію 131, внесену народними депутатами України – членами Комітету Пинзеником П.В. та іншими.

Голосували: «за» -  7  (прийнято одноголосно).

 

Врахувати частково в редакції народних депутатів України – членів Комітету Пинзеника П.В. та інших пропозицію 132, внесену народним депутатом України Буглаком Ю.О.

Голосували: «за» -  7  (прийнято одноголосно).

 

Врахувати пропозицію 133, внесену народним депутатом України                   Долженковим О.В.

Голосували: «за» -  7  (прийнято одноголосно).

 

Врахувати пропозицію 134, внесену народними депутатами України Тимошенко Ю.В., Власенком С.В., Євтушком С.М.

Голосували: «за» -  7  (прийнято одноголосно).

 

Врахувати частково пропозицію 135, внесену народним депутатом України                   Луценко І.С.

Голосували: «за» -  7  (прийнято одноголосно).

 

Відхилити пропозицію 136, внесену народним депутатом України                   Буглаком Ю.О.

Голосували: «за» -  7  (прийнято одноголосно).

 

Відхилити пропозицію 137, внесену народним депутатом України                   Буглаком Ю.О.

Голосували: «за» -  7  (прийнято одноголосно).

 

Відхилити пропозицію 138, внесену народним депутатом України                   Буглаком Ю.О.

Голосували: «за» -  7  (прийнято одноголосно).

 

Відхилити пропозицію 139, внесену народним депутатом України                   Капліним С.М.

Голосували: «за» -  7  (прийнято одноголосно).

 

Відхилити пропозицію 140, внесену народним депутатом України                   Яніцьким В.П.

Голосували: «за» -  7  (прийнято одноголосно).

 

Відхилити пропозицію 141, внесену народним депутатом України                   Яніцьким В.П.

Голосували: «за» -  7  (прийнято одноголосно).

 

Відхилити пропозицію 142, внесену народним депутатом України                   Яніцьким В.П.

Голосували: «за» -  7  (прийнято одноголосно).

 

Відхилити пропозицію 143, внесену народним депутатом України                   Алєксєєвим С.О.

Голосували: «за» -  7  (прийнято одноголосно).

 

Врахувати в пункті 2 частини третьої статті 4 законопроекту пропозицію 144, внесену народним депутатом України Сотник О.С.

Голосували: «за» -  7  (прийнято одноголосно).

 

Відхилити пропозицію 145, внесену народними депутатами України                   Сироїд О.І., Березюком О.Р.

Голосували: «за» -  7  (прийнято одноголосно).

 

Відхилити пропозицію 146, внесену народним депутатом України                   Яніцьким В.П.

Голосували: «за» -  7  (прийнято одноголосно).

 

Відхилити пропозицію 147, внесену народним депутатом України                   Буглаком Ю.О.

Голосували: «за» -  7  (прийнято одноголосно).

 

Відхилити пропозицію 148, внесену народним депутатом України                   Юринець О.В.

Голосували: «за» -  7  (прийнято одноголосно).

 

Врахувати частково пропозицію 149, внесену народним депутатом України                   Капліним С.М.

Голосували: «за» -  7  (прийнято одноголосно).

 

Врахувати пропозицію 150, внесену народним депутатом України                   Капліним С.М.

Голосували: «за» -  7  (прийнято одноголосно).

 

Відхилити пропозицію 151, внесену народним депутатом України                   Капліним С.М.

Голосували: «за» -  7  (прийнято одноголосно).

 

Відхилити пропозицію 152, внесену народним депутатом України                   Яніцьким В.П.

Голосували: «за» -  7  (прийнято одноголосно).

 

Відхилити пропозицію 153, внесену народним депутатом України                   Яніцьким В.П.

Голосували: «за» -  7  (прийнято одноголосно).

 

Відхилити пропозицію 154, внесену народним депутатом України                   Алєксєєвим С.О.

Голосували: «за» -  7  (прийнято одноголосно).

 

Відхилити пропозицію 155, внесену народним депутатом України                   Рябчиним О.М.

Голосували: «за» -  7  (прийнято одноголосно).

 

В обговоренні пропозицій 147-155 взяли участь народні депутати – члени Комітету Папієв М.М., Пинзеник П.В., Купрієнко О.В. та запропонували нову редакцію частини шостої статті 3 законопроекту.

 

Врахувати пропозицію 156, внесену народними депутатами України – членами Комітету Пинзеником П.В. та іншими.

Голосували: «за» -  7  (прийнято одноголосно).

 

Відхилити пропозицію 157, внесену народним депутатом України                   Буглаком Ю.О.

Голосували: «за» -  7  (прийнято одноголосно).

 

Відхилити пропозицію 158, внесену народним депутатом України                   Буглаком Ю.О.

Голосували: «за» -  7  (прийнято одноголосно).

 

Відхилити пропозицію 159, внесену народним депутатом України                   Буглаком Ю.О.

Голосували: «за» -  7  (прийнято одноголосно).

 

Відхилити пропозицію 160, внесену народним депутатом України                   Буглаком Ю.О.

Голосували: «за» -  7  (прийнято одноголосно).

 

Відхилити пропозицію 161, внесену народним депутатом України                   Буглаком Ю.О.

Голосували: «за» -  7  (прийнято одноголосно).

 

Відхилити пропозицію 162, внесену народним депутатом України                   Капліним С.М.

Голосували: «за» -  7  (прийнято одноголосно).

 

Відхилити пропозицію 163, внесену народним депутатом України                   Яніцьким В.П.

Голосували: «за» -  7  (прийнято одноголосно).

 

Відхилити пропозицію 164, внесену народним депутатом України                   Яніцьким В.П.

Голосували: «за» -  7  (прийнято одноголосно).

 

Відхилити пропозицію 165, внесену народним депутатом України                   Луценко І.С.

Голосували: «за» -  7  (прийнято одноголосно).

 

Відхилити пропозицію 166, внесену народним депутатом України                   Буглаком Ю.О.

Голосували: «за» -  7  (прийнято одноголосно).

 

Відхилити пропозицію 167, внесену народним депутатом України                   Буглаком Ю.О.

Голосували: «за» -  7  (прийнято одноголосно).

 

Відхилити пропозицію 168, внесену народним депутатом України                   Буглаком Ю.О.

Голосували: «за» -  7  (прийнято одноголосно).

 

Відхилити пропозицію 169, внесену народним депутатом України                   Буглаком В.П.

Голосували: «за» -  7  (прийнято одноголосно).

 

Врахувати редакційно пропозицію 170, внесену народним депутатом України  капліним С.М.

Голосували: «за» -  7  (прийнято одноголосно).

 

Відхилити пропозицію 171, внесену народним депутатом України                   Яніцьким В.П.

Голосували: «за» -  7  (прийнято одноголосно).

 

Відхилити пропозицію 172, внесену народним депутатом України                   Яніцьким В.П.

Голосували: «за» -  7  (прийнято одноголосно).

 

Відхилити пропозицію 173, внесену народним депутатом України                   Луценко І.С.

Голосували: «за» -  7  (прийнято одноголосно).

 

Відхилити пропозицію 174, внесену народним депутатом України                   Луценко І.С.

Голосували: «за» -  7  (прийнято одноголосно).

 

Врахувати частково в редакції народних депутатів України – членів Комітету Пинзеника П.В. та інших пропозицію 175, внесену народним депутатом України  Буглаком Ю.О.

Голосували: «за» -  7  (прийнято одноголосно).

 

 

Відхилити пропозицію 176, внесену народним депутатом України                   Капліним С.М.

Голосували: «за» -  7  (прийнято одноголосно).

 

Відхилити пропозицію 177, внесену народним депутатом України      Яніцьким В.П.

Голосували: «за» -  7  (прийнято одноголосно).

 

Відхилити пропозицію 178, внесену народним депутатом України                   Яніцьким В.П.

Голосували: «за» -  7  (прийнято одноголосно).

 

Відхилити пропозицію 179, внесену народним депутатом України                   Алєксєєвим С.О.

Голосували: «за» -  7  (прийнято одноголосно).

 

Врахувати пропозицію 180, внесену народним депутатом України                   Семенухою Р.С.

Голосували: «за» -  7  (прийнято одноголосно).

 

Відхилити пропозицію 181, внесену народним депутатом України                   Буглака Ю.О.

Голосували: «за» -  7  (прийнято одноголосно).

 

Відхилити пропозицію 182, внесену народним депутатом України                   Капліним С.М.

Голосували: «за» -  7  (прийнято одноголосно).

 

Відхилити пропозицію 183, внесену народним депутатом України                   Яніцьким В.П.

Голосували: «за» -  7  (прийнято одноголосно).

 

Відхилити пропозицію 184, внесену народним депутатом України                   Яніцьким В.П.

Голосували: «за» -  7  (прийнято одноголосно).

 

Відхилити пропозицію 185, внесену народним депутатом України                   Буглаком Ю.О.

Голосували: «за» -  7  (прийнято одноголосно).

 

Відхилити пропозицію 186, внесену народним депутатом України                   Яніцьким В.П.

Голосували: «за» -  7  (прийнято одноголосно).

 

Відхилити пропозицію 187, внесену народним депутатом України                   Буглаком Ю.О.

Голосували: «за» -  7  (прийнято одноголосно).

 

Відхилити пропозицію 188, внесену народним депутатом України                   Яніцьким В.П.

Голосували: «за» -  7  (прийнято одноголосно).

 

Відхилити пропозицію 189, внесену народним депутатом України                   Яніцьким В.П.

Голосували: «за» -  7  (прийнято одноголосно).

 

Відхилити пропозицію 190, внесену народним депутатом України                   Сотник О.С.

Голосували: «за» -  7  (прийнято одноголосно).

 

Відхилити пропозицію 191, внесену народним депутатом України                   Крульком І.І.

Голосували: «за» -  7  (прийнято одноголосно).

 

Врахувати частково в частині третій статті 4 законопроекту          пропозицію 192, внесену народним депутатом України Семенухою Р.С.

Голосували: «за» -  7  (прийнято одноголосно).

 

Відхилити пропозицію 193, внесену народним депутатом України                   Буглаком Ю.О.

Голосували: «за» -  7  (прийнято одноголосно).

 

Відхилити пропозицію 194, внесену народним депутатом України            Буглаком Ю.О.

Голосували: «за» -  7  (прийнято одноголосно).

 

Відхилити пропозицію 195, внесену народним депутатом України                   Капліним С.М.

Голосували: «за» -  7  (прийнято одноголосно).

 

Відхилити пропозицію 196, внесену народним депутатом України                   Яніцьким В.П.

Голосували: «за» -  7  (прийнято одноголосно).

 

Відхилити пропозицію 197, внесену народним депутатом України                   Пташник В.Ю.

Голосували: «за» -  7  (прийнято одноголосно).

 

Врахувати частково пропозицію 198, внесену народним депутатом України                   Крульком І.І.

Голосували: «за» -  7  (прийнято одноголосно).

 

Відхилити пропозицію 199, внесену народним депутатом України Дерев’янком Ю.Б.

Голосували: «за» -  7  (прийнято одноголосно).

 

Відхилити пропозицію 200, внесену народним депутатом України                   Мельником С.І.

Голосували: «за» -  7  (прийнято одноголосно).

 

Врахувати частково пропозицію 201, внесену народним депутатом України                   Долженковим О.В.

Голосували: «за» -  7  (прийнято одноголосно).

 

Відхилити пропозицію 202, внесену народним депутатом України Долженковим О.В.

Голосували: «за» -  7  (прийнято одноголосно).

 

Врахувати частково пропозицію 203, внесену народними депутатами України Тимошенко Ю.В., Власенком С.В., Євтушком С.М.

Голосували: «за» -  7  (прийнято одноголосно).

 

Відхилити пропозицію 204, внесену народним депутатом України                    Лапіним І.О.

Голосували: «за» -  7  (прийнято одноголосно).

 

Відхилити  пропозицію 205, внесену народним депутатом України                             Буглаком Ю.О.

Голосували: «за» -  7  (прийнято одноголосно).

 

Врахувати пропозицію 206, внесену народним депутатом України                    Яніцьким В.П.

Голосували: «за» -  7  (прийнято одноголосно).

 

З 17 год. 46 хв. у засіданні Комітету не бере участь голова підкомітету Папієв М.М. Загальна кількість присутніх на засіданні Комітету – 6 (шість) народних депутатів України – членів Комітету.

 

Відхилити пропозицію 207, внесену народним депутатом України    Яніцьким В.П.

Голосували: «за» -  6  (прийнято одноголосно).

 

Відхилити пропозицію 208, внесену народним депутатом України                    Яніцьким В.П.

Голосували: «за» -  6  (прийнято одноголосно).

 

Відхилити пропозицію 209, внесену народним депутатом України                    Яніцьким В.П.

Голосували: «за» -  6  (прийнято одноголосно).

 

Відхилити пропозицію 210, внесену народним депутатом України                    Яніцьким В.П.

Голосували: «за» -  6  (прийнято одноголосно).

 

Відхилити пропозицію 211, внесену народним депутатом України                    Яніцьким В.П.

Голосували: «за» -  6  (прийнято одноголосно).

 

Відхилити пропозицію 212, внесену народним депутатом України                    Алєксєєвим С.О.

Голосували: «за» -  6  (прийнято одноголосно).

 

Відхилити  пропозицію 213, внесену народними депутатами України      Сироїд О.І., Березюком О.Р.

Голосували: «за» -  6  (прийнято одноголосно).

 

Відхилити пропозицію 214, внесену народним депутатом України                    Дерев’янком Ю.Б.

Голосували: «за» -  6  (прийнято одноголосно).

 

Відхилити пропозицію 215, внесену народним депутатом України                    Буглаком Ю.О.

Голосували: «за» -  6  (прийнято одноголосно).

 

Відхилити пропозицію 216, внесену народним депутатом України  Яніцьким В.П.

Голосували: «за» -  6  (прийнято одноголосно).

 

Відхилити пропозицію 217, внесену народним депутатом України          Луценко І.С.

Голосували: «за» -  6  (прийнято одноголосно).

 

Відхилити пропозицію 218, внесену народним депутатом України Семенухою Р.С.

Голосували: «за» -  6  (прийнято одноголосно).

 

Відхилити пропозицію 219, внесену народним депутатом України                    Буглаком Ю.О.

Голосували: «за» -  6  (прийнято одноголосно).

 

Відхилити пропозицію 220, внесену народним депутатом України                    Яніцьким В.П.

Голосували: «за» -  6  (прийнято одноголосно).

 

Врахувати пропозицію 221, внесену народними депутатами України – членами Комітету Пинзеником П.В. та іншими.

Голосували: «за» -  6  (прийнято одноголосно).

 

Відхилити пропозицію 222, внесену народним депутатом України                    Рибалкою С.В.

Голосували: «за» -  6  (прийнято одноголосно).

 

Врахувати частково пропозицію 223, внесену народним депутатом України                    Буглаком Ю.О.

Голосували: «за» -  6  (прийнято одноголосно).

 

Врахувати пропозицію 224, внесену народним депутатом України                    Луценко І.С.

Голосували: «за» -  6  (прийнято одноголосно).

 

Відхилити пропозицію 225, внесену народним депутатом України                    Луценко І.С.

Голосували: «за» -  6  (прийнято одноголосно).

 

Відхилити пропозицію 226, внесену народним депутатом України                    Лапіним І.О.

Голосували: «за» -  6  (прийнято одноголосно).

 

Відхилити пропозицію 227, внесену народним депутатом України                    Буглаком Ю.О.

Голосували: «за» -  6  (прийнято одноголосно).

 

Відхилити пропозицію 228, внесену народним депутатом України                    Яніцьким В.П.

Голосували: «за» -  6  (прийнято одноголосно).

 

Відхилити пропозицію 229, внесену народним депутатом України                    Яніцьким В.П.

Голосували: «за» -  6  (прийнято одноголосно).

 

Відхилити пропозицію 230, внесену народним депутатом України                    Яніцьким В.П.

Голосували: «за» -  6  (прийнято одноголосно).

 

Відхилити пропозицію 231, внесену народним депутатом України                    Буглаком Ю.О.

Голосували: «за» -  6  (прийнято одноголосно).

 

Відхилити пропозицію 232, внесену народним депутатом України                    Яніцьким В.П.

Голосували: «за» -  6  (прийнято одноголосно).

 

Відхилити пропозицію 233, внесену народним депутатом України                    Буглаком Ю.О.

Голосували: «за» -  6  (прийнято одноголосно).

 

Врахувати частково пропозицію 234, внесену народним депутатом України                    Яніцьким В.П.

Голосували: «за» -  6  (прийнято одноголосно).

 

Відхилити пропозицію 235, внесену народними депутатами України                    Сироїд О.І., Березюком О.Р.

Голосували: «за» -  6  (прийнято одноголосно).

 

Відхилити пропозицію 236, внесену народним депутатом України                    Дерев’янком Ю.Б.

Голосували: «за» -  6  (прийнято одноголосно).

 

Відхилити пропозицію 237, внесену народним депутатом України                    Долженковим О.В.

Голосували: «за» -  6  (прийнято одноголосно).

 

Відхилити пропозицію 238, внесену народними депутатами України                    Тимошенко Ю.В., Власенком С.В., Євтушком С.М.

Голосували: «за» -  6  (прийнято одноголосно).

 

Відхилити пропозицію 239, внесену народним депутатом України                    Буглаком В.П.

Голосували: «за» -  6  (прийнято одноголосно).

 

Відхилити пропозицію 240, внесену народним депутатом України                    Капліним С.М.

Голосували: «за» -  6  (прийнято одноголосно).

 

Відхилити пропозицію 241, внесену народним депутатом України                    Яніцьким В.П.

Голосували: «за» -  6  (прийнято одноголосно).

 

Відхилити пропозицію 242, внесену народним депутатом України                    Мельником С.І.

Голосували: «за» -  6  (прийнято одноголосно).

 

Відхилити пропозицію 243, внесену народним депутатом України                    Лапіним І.О.

Голосували: «за» -  6  (прийнято одноголосно).

 

Відхилити пропозицію 244, внесену народним депутатом України                    Яніцьким В.П.

Голосували: «за» -  6  (прийнято одноголосно).

 

Відхилити пропозицію 245, внесену народним депутатом України                    Яніцьким В.П.

Голосували: «за» -  6  (прийнято одноголосно).

 

Відхилити пропозицію 246, внесену народним депутатом України                    Яніцьким В.П.

Голосували: «за» -  6  (прийнято одноголосно).

 

Врахувати частково пропозицію 247, внесену народним депутатом України                    Недавою О.А.

Голосували: «за» -  6  (прийнято одноголосно).

 

Відхилити пропозицію 248, внесену народним депутатом України                    Луценко І.С.

Голосували: «за» -  6  (прийнято одноголосно).

 

Відхилити пропозицію 249, внесену народним депутатом України                    Буглаком Ю.О.

Голосували: «за» -  6  (прийнято одноголосно).

 

Відхилити  пропозицію 250, внесену народним депутатом України  Буглаком Ю.О.

Голосували: «за» -  6  (прийнято одноголосно).

 

Відхилити пропозицію 251, внесену народним депутатом України                    Яніцьким В.П.

Голосували: «за» -  6  (прийнято одноголосно).

 

Відхилити пропозицію 252, внесену народним депутатом України                    Алєксєєвим С.О.

Голосували: «за» -  6  (прийнято одноголосно).

 

Врахувати пропозицію 253, внесену народним депутатом України                    Буглаком Ю.О.

Голосували: «за» -  6  (прийнято одноголосно).

 

Відхилити пропозицію 254, внесену народним депутатом України                    Яніцьким В.П.

Голосували: «за» -  6  (прийнято одноголосно).

 

Відхилити пропозицію 255, внесену народним депутатом України                    Сугонікою О.Л.

Голосували: «за» -  6  (прийнято одноголосно).

 

Відхилити пропозицію 256, внесену народним депутатом України                    Буглаком Ю.О.

Голосували: «за» -  6  (прийнято одноголосно).

 

Відхилити пропозицію 257, внесену народним депутатом України                    Яніцьким В.П.

Голосували: «за» -  6  (прийнято одноголосно).

 

Відхилити пропозицію 258, внесену народним депутатом України                    Сугонякою О.Л.

Голосували: «за» -  6  (прийнято одноголосно).

 

Відхилити пропозицію 259, внесену народним депутатом України                    Буглаком Ю.О.

Голосували: «за» -  6  (прийнято одноголосно).

 

Відхилити пропозицію 260, внесену народним депутатом України                    Буглаком Ю.О.

Голосували: «за» -  6  (прийнято одноголосно).

 

Відхилити пропозицію 261, внесену народним депутатом України                    Тетеруком А.А.

Голосували: «за» -  6  (прийнято одноголосно).

 

Відхилити пропозицію 262, внесену народним депутатом України                    Яніцьким В.П.

Голосували: «за» -  6  (прийнято одноголосно).

 

Врахувати частково пропозицію 263, внесену народним депутатом України                    Сугонякою О.Л.

Голосували: «за» -  6  (прийнято одноголосно).

 

Вірахувати пропозицію 264, внесену народним депутатом України                    Мельником С.І.

Голосували: «за» -  6  (прийнято одноголосно).

 

Відхилити пропозицію 265, внесену народним депутатом України                    Буглаком Ю.О.

Голосували: «за» -  6  (прийнято одноголосно).

 

Врахувати пропозицію 266, внесену народним депутатом України                    Буглаком Ю.О

Голосували: «за» -  6  (прийнято одноголосно).

 

Відхилити пропозицію 267, внесену народним депутатом України                    Яніцьким В.П.

Голосували: «за» -  6  (прийнято одноголосно).

 

Відхилити пропозицію 268, внесену народним депутатом України                    Дерев’янком Ю.Б.

Голосували: «за» -  6  (прийнято одноголосно).

 

Врахувати частково пропозицію 269, внесену народним депутатом України                    Сольваром Р.М.

Голосували: «за» -  6  (прийнято одноголосно).

 

Відхилити пропозицію 270, внесену народним депутатом України                    Недавою О.А.

Голосували: «за» -  6  (прийнято одноголосно).

 

Врахувати пропозицію 271, внесену народним депутатом України                    Мельником С.І.

Голосували: «за» -  6  (прийнято одноголосно).

 

Врахувати з редакційними поправками пропозицію 272, внесену народним депутатом України  Гуляєвим В.О.

Голосували: «за» -  6  (прийнято одноголосно).

 

Врахувати частково пропозицію 273, внесену народним депутатом України                    Гуляєвим В.О.

Голосували: «за» -  6  (прийнято одноголосно).

 

Відхилити пропозицію 274, внесену народним депутатом України                    Гуляєвим В.О.

Голосували: «за» -  6  (прийнято одноголосно).

 

Врахувати редакційно пропозицію 275, внесену народним депутатом України    Луценко І.С.

Голосували: «за» -  6  (прийнято одноголосно).

 

Врахувати пропозицію 276, внесену народним депутатом України                    Долженковим О.В.

Голосували: «за» -  6  (прийнято одноголосно).

 

Відхилити пропозицію 277, внесену народним депутатом України                    Долженковим О.В.

Голосували: «за» -  6  (прийнято одноголосно).

 

Врахувати пропозицію 278, внесену народним депутатом України                    Семенухою Р.С.

Голосували: «за» -  6  (прийнято одноголосно).

 

Врахувати пропозицію 279, внесену народними депутатами України    Тимошенко Ю.В., Власенком С.В., Євтушком С.М.

Голосували: «за» -  6  (прийнято одноголосно).

 

Відхилити пропозицію 280, внесену народним депутатом України   Пташник В.Ю.

Голосували: «за» -  6  (прийнято одноголосно).

 

Врахувати пропозицію 281, внесену народним депутатом України                    Білозір О.В.

Голосували: «за» -  6  (прийнято одноголосно).

 

Врахувати в редакції народних депутатів України – членів Комітету Пинзеника П.В. та інших пропозицію 282, внесену народним депутатом України                    Білозір О.В.

Голосували: «за» -  6  (прийнято одноголосно).

 

Врахувати  пропозицію 283, внесену народним депутатом України                    Буглаком Ю.О.

Голосували: «за» -  6  (прийнято одноголосно).

 

Врахувати пропозицію 284, внесену народним депутатом України                    Буглаком Ю.О.

Голосували: «за» -  6  (прийнято одноголосно).

 

Відхилити пропозицію 285, внесену народним депутатом України               Буглаком Ю.О.

Голосували: «за» -  6  (прийнято одноголосно).

 

Відхилити пропозицію 286, внесену народним депутатом України  Рибалкою С.В.

Голосували: «за» -  6  (прийнято одноголосно).

 

Врахувати частково пропозицію 287, внесену народним депутатом України                Левченком Ю.В.

Голосували: «за» -  6  (прийнято одноголосно).

 

Врахувати пропозицію 288, внесену народним депутатом України              Капліним С.М.

Голосували: «за» -  6  (прийнято одноголосно).

 

Врахувати пропозицію 289, внесену народним депутатом України  Тетеруком А.А.

Голосували: «за» -  6  (прийнято одноголосно).

 

Врахувати пропозицію 290, внесену народним депутатом України  Яніцьким В.П.

Голосували: «за» -  6  (прийнято одноголосно).

 

З 17 год. 56 хв у засіданні Комітету бере участь голова підкомітету                Папієв М.М. Загальна кількість присутніх на засіданні Комітету – 7 (сім) народних депутатів України – членів Комітету.

 

Відхилити пропозицію 291, внесену народним депутатом України    Яніцьким В.П.

Голосували: «за» -  7  (прийнято одноголосно).

 

З 17 год. 57 хв у засіданні Комітету не бере участь член Комітету                  Данілін В.Ю. Загальна кількість присутніх на засіданні Комітету – 6 (шість) народних депутатів України – членів Комітету.

 

Врахувати частково пропозицію 292, внесену народним депутатом України    Яніцьким В.П.

Голосували: «за» -  6  (прийнято одноголосно).

 

Врахувати пропозицію 293, внесену народним депутатом України                Алєксєєвим С.О.

Голосували: «за» -  6  (прийнято одноголосно).

 

Відхилити пропозицію 294, внесену народним депутатом України                Алєксєєвим С.О.

Голосували: «за» -  6  (прийнято одноголосно).

 

Врахувати пропозицію 295, внесену народним депутатом України                Рябчиним О.М.

Голосували: «за» -  6  (прийнято одноголосно).

 

Відхилити пропозицію 296, внесену народним депутатом України                Писаренком В.В.

Голосували: «за» -  6  (прийнято одноголосно).

 

Відхилити пропозицію 297, внесену народним депутатом України                Лапіним І.О.

Голосували: «за» -  6  (прийнято одноголосно).

 

Відхилити пропозицію 298, внесену народним депутатом України                Яніцьким В.П.

Голосували: «за» -  6  (прийнято одноголосно).

 

Врахувати частково пропозицію 299, внесену народним депутатом України                Яніцьким В.П.

Голосували: «за» -  6  (прийнято одноголосно).

 

Врахувати частково пропозицію 300, внесену народним депутатом України                Пташним В.Ю.

Голосували: «за» -  6  (прийнято одноголосно).

 

Врахувати пропозицію 301, внесену народними депутатами України – членами Комітету Пинзеником П.В. та іншими.

Голосували: «за» -  6  (прийнято одноголосно).

 

Відхилити пропозицію 302, внесену народним депутатом України                Буглаком Ю.О.

Голосували: «за» -  6  (прийнято одноголосно).

 

Відхилити пропозицію 303, внесену народним депутатом України                Буглаком Ю.О.

Голосували: «за» -  6  (прийнято одноголосно).

 

Відхилити пропозицію 304, внесену народним депутатом України                Буглаком Ю.О.

Голосували: «за» -  6  (прийнято одноголосно).

 

Врахувати пропозицію 305, внесену народним депутатом України                Буглаком Ю.О.

Голосували: «за» -  6  (прийнято одноголосно).

 

Відхилити пропозицію 306, внесену народним депутатом України                Буглаком Ю.О.

Голосували: «за» -  6  (прийнято одноголосно).

 

Відхилити пропозицію 307, внесену народним депутатом України                Яніцьким В.П.

Голосували: «за» -  6  (прийнято одноголосно).

 

Врахувати пропозицію 308, внесену народним депутатом України                Яніцьким В.П.

Голосували: «за» -  6  (прийнято одноголосно).

 

Врахувати редакційно пропозицію 309, внесену народним депутатом України  Буглаком Ю.О.

Голосували: «за» -  6  (прийнято одноголосно).

 

Відхилити пропозицію 310, внесену народним депутатом України   Буглаком Ю.О.

Голосували: «за» -  6  (прийнято одноголосно).

 

О 18 год. 00 хв. головуючий на засіданні перший заступник голови Комітету Пинзеник П.В. оголосив перерву у засіданні Комітету до наступного дня,                      30 травня, до 9 год. 00 хв. та оголосив, що засідання продовжиться під головуванням заступника голови Комітету Купрієнка О.В., як про це було домовлено, та запросив усіх народних депутатів України - членів Комітету взяти участь у  подальшому розгляді пропозицій та поправок до законопроекту (реєстр. № 1098) (стенограма додається).

 

 

 

Продовження засідання Комітету.

 

30 травня 2019 року

 

вул. Грушевського, 5,

1 поверх, зал засідань № 3,

9 год. 00 хв.

 

 

Головуючий – Купрієнко О.В.

Присутні члени Комітету - Арешонков В.Ю., Лубінець Д.В.,   Войцеховська С.М., Данілін В.Ю., Кишкар П.М.

Відсутні члени Комітету – Бондар В.В., Папієв М.М., Пинзеник П.В., Шахов С.В.

 

Від секретаріату Комітету – заступник керівника секретаріату Комітету Вауліна І.І., головні консультанти: Кабанець Л.В., Меть Т.М., Моргун А.А., Нижник К.А., консультант Шаповалова К.С.

 

Присутні:

Помічники-консультанти народних депутатів України – членів Комітету Арешонкова В.Ю., Войцеховської С.М., Папієва М.М.

 

Стенограма та аудіозапис не ведуться

(у зв’язку з відсутністю технічної можливості).

 

Головуючий на засіданні Комітету заступник голови Комітету                 Купрієнко О.В. поінформував присутніх народних депутатів України – членів Комітету, що 30 травня ц.р. перед засіданням до Комітету надійшли листи народних депутатів України Алєксєєва С.О., Буглака Ю.О., Яніцького В.П. з відкликанням їх пропозицій та поправок до законопроекту (реєстр. № 1098), що дає Комітету право не розглядати поправки та пропозиції цих суб’єктів права законодавчої ініціативи та не включати їх до таблиці, підготовленої до розгляду у другому читанні законопроекту (реєстр. № 1098). Головуючий зосередив увагу на тому, що у зв’язку з цим нумерація поправок у порівняльній таблиці буде змінена, та запропонував продовжити розгляду таблиці (без поправок та пропозицій до зазначеного законопроекту народних депутатів України Алєксєєва С.О.,                Буглака Ю.О., Яніцького В.П.).

Інших пропозицій та заперечень не надходило.

 

Врахувати пропозицію 315, внесену народними депутатами України – членами Комітету Пинзеником П.В. та іншими.

Голосували: «за» -  6  (прийнято одноголосно).

 

Врахувати пропозицію 317, внесену народним депутатом України                Тетеруком А.А.

Голосували: «за» -  6  (прийнято одноголосно).

 

Врахувати частково пропозицію 318, внесену народним депутатом України                Тетеруком А.А.

Голосували: «за» -  6  (прийнято одноголосно).

 

Врахувати пропозицію 327, внесену народними депутатами України – членами Комітету Пинзеником П.В. та іншими.

Голосували: «за» -  6  (прийнято одноголосно).

 

Врахувати в редакції народних депутатів України – членів Комітету Пинзеника П.В. та інших пропозицію 328, внесену народним депутатом України Шиньковичем А.В.

Голосували: «за» -  6  (прийнято одноголосно).

 

Врахувати в редакції народних депутатів України – членів Комітету Пинзеника П.В. та інших пропозицію 329, внесену народним депутатом України Луценко І.С.

Голосували: «за» -  6  (прийнято одноголосно).

 

Врахувати пропозицію 330, внесену народним депутатом України                Семенухою Р.С.

Голосували: «за» -  5, «проти» - 0, «утримався» - 1 (прийнято більшістю голосів).

 

Врахувати в редакції народних депутатів України – членів Комітету Пинзеника П.В. та інших пропозицію 333, внесену народним депутатом України Пташник В.Ю.

Голосували: «за» -  6  (прийнято одноголосно).

 

Врахувати частково пропозицію 337, внесену народним депутатом України                Писаренком В.В.

Голосували: «за» -  5, «проти» - 0, «утримався» - 1 (прийнято більшістю голосів).

 

Врахувати в редакції народних депутатів України – членів Комітету Пинзеника П.В. та інших пропозицію 338, внесену народним депутатом України Крульком І.І.

Голосували: «за» -  5, «проти» - 0, «утримався» - 1 (прийнято більшістю голосів).

 

Врахувати в редакції народних депутатів України – членів Комітету Пинзеника П.В. та інших пропозицію 340, внесену народним депутатом України Рябчиним О.М.

Голосували: «за» -  5, «проти» - 0, «утримався» - 1 (прийнято більшістю голосів).

 

 

 

Врахувати пропозицію 341, внесену народним депутатом України                Мельником С.І.

Голосували: «за» -  5, «проти» - 0, «утримався» - 1 (прийнято більшістю голосів).

 

Врахувати редакційно пропозицію 343, внесену народним депутатом України  Луценко І.С.

Голосували: «за» -  5, «проти» - 0, «утримався» - 1 (прийнято більшістю голосів).

 

Врахувати пропозицію 344, внесену народним депутатом України                Долженковим О.В.

Голосували: «за» -  5, «проти» - 0, «утримався» - 1 (прийнято більшістю голосів).

 

Врахувати пропозицію 345, внесену народним депутатом України                Семенухою Р.С.

Голосували: «за» -  5, «проти» - 0, «утримався» - 1 (прийнято більшістю голосів).

 

Врахувати пропозицію 346, внесену народними депутатами України                Тимошенко Ю.В., Власенком С.В., Євтушком С.М.

Голосували: «за» -  5, «проти» - 0, «утримався» - 1 (прийнято більшістю голосів).

 

Врахувати пропозицію 351, внесену народним депутатом України                Левченком Ю.В.

Голосували: «за» -  5, «проти» - 0, «утримався» - 1 (прийнято більшістю голосів).

 

Врахувати пропозицію 352, внесену народним депутатом України                Капліним С.М.

Голосували: «за» -  5, «проти» - 0, «утримався» - 1 (прийнято більшістю голосів).

 

Врахувати пропозицію 353, внесену народним депутатом України                Тетеруком А.А.

Голосували: «за» -  5, «проти» - 0, «утримався» - 1 (прийнято більшістю голосів).

 

Врахувати пропозицію 355, внесену народним депутатом України                Сугоняко О.Л.

Голосували: «за» -  5, «проти» - 0, «утримався» - 1 (прийнято більшістю голосів).

 

Врахувати пропозицію 356, внесену народним депутатом України                Рябчиним О.М.

Голосували: «за» -  5, «проти» - 0, «утримався» - 1 (прийнято більшістю голосів).

 

Врахувати пропозицію 357, внесену народним депутатом України                Писаренком В.В.

Голосували: «за» -  5, «проти» - 0, «утримався» - 1 (прийнято більшістю голосів).

 

Відхилити пропозицію 358, внесену народним депутатом України                Писаренком В.В.

Голосували: «за» -  5, «проти» - 0, «утримався» - 1 (прийнято більшістю голосів).

 

Відхилити пропозицію 359, внесену народним депутатом України                Пташник В.Ю.

Голосували: «за» -  5, «проти» - 0, «утримався» - 1 (прийнято більшістю голосів).

 

Відхилити пропозицію 360, внесену народним депутатом України                Тетеруком А.А.

Голосували: «за» -  5, «проти» - 0, «утримався» - 1 (прийнято більшістю голосів).

 

Врахувати пропозицію 361, внесену народним депутатом України                Мельником С.І.

Голосували: «за» -  5, «проти» - 0, «утримався» - 1 (прийнято більшістю голосів).

 

Врахувати з редакційними поправками пропозицію 362, внесену народним депутатом України Луценко І.С.

Голосували: «за» -  5, «проти» - 0, «утримався» - 1 (прийнято більшістю голосів).

 

Врахувати пропозицію 363, внесену народним депутатом України                Долженковим О.В.

Голосували: «за» -  5, «проти» - 0, «утримався» - 1 (прийнято більшістю голосів).

 

 

 

Врахувати пропозицію 364, внесену народним депутатом України                Семенухою Р.С.

Голосували: «за» -  5, «проти» - 0, «утримався» - 1 (прийнято більшістю голосів).

 

Врахувати пропозицію 365, внесену народними депутатами України                Тимошенко Ю.В., Власенком С.В., Євтушком С.М.

Голосували: «за» -  5, «проти» - 0, «утримався» - 1 (прийнято більшістю голосів).

 

Врахувати редакційно пропозицію 366, внесену народним депутатом України Капліним С.М.

Голосували: «за» -  5, «проти» - 0, «утримався» - 1 (прийнято більшістю голосів).

 

Врахувати редакційно пропозицію 367, внесену народним депутатом України  Сугоняко О.Л.

Голосували: «за» -  5, «проти» - 0, «утримався» - 1 (прийнято більшістю голосів).

 

З 9 год. 15 хв. у засіданні Комітету не бере участь заступник голови Комітету Арешонков В.Ю. та бере участь голова підкомітету Папієв М.М. Загальна кількість присутніх на засіданні Комітету – 6 (шість) народних депутатів України – членів Комітету.

 

Врахувати пропозицію 368, внесену народним депутатом України                Писаренком В.В.

Голосували: «за» -  6 (прийнято одноголосно).

 

Врахувати пропозицію 369, внесену народними депутатами України – членами Комітету Пинзеником П.В. та іншими.

Голосували: «за» -  6 (прийнято одноголосно).

 

Головуючий на засіданні заступник голови Комітету Купрієнко О.В. надав слово голові підкомітету Папієву М.М. (на його наполегливе прохання), який заявив про те, що, на його думку, від початку засідання о 9 год. і до цієї хвилини на засіданні Комітету не було кворуму, оскільки кількість присутніх членів Комітету, на його думку, була недостатньою для прийняття будь-яких рішень. Отже він наполягав на поверненні до розгляду 311 поправки, оскільки напередодні, 29 травня, крайньою було розглянуто 310 поправку.

Головуючий на засіданні заступник голови Комітету Купрієнко О.В. пояснив ситуацію з кількістю присутніх на засіданні Комітету та засвідчив, що рішення приймались шістьма народними депутатами України – членами Комітету, а заступник голови Комітету Арешонков В.Ю., відсутній на цей момент, оскільки тільки що вийшов із зали засідань, а присутність голови підкомітету Папієва М.М. забезпечує необхідну кількість членів Комітету для голосування за пропоновані рішення (шість народних депутатів України).

Голова підкомітету Папієв М.М. наполягав на тому, щоб головуючий на засіданні поставив на голосування його пропозицію повернутись до розгляду 311 поправки, на розгляді якої було перервано перебіг засідання 29 травня ц.р.

 

З 9 год. 21 хв. у засіданні Комітету бере участь заступник голови Комітету Арешонков В.Ю. Загальна кількість присутніх на засіданні Комітету – 7 (сім) народних депутатів України – членів Комітету.

 

Голосували за пропозицію Папієва М.М.: «за» - 1, «проти» - 6, «утримались» - 0 (рішення не прийнято).

 

Головуючий на засіданні заступник голови Комітету Купрієнко О.В. запропонував продовжити розгляд поправок та пропозицій до законопроекту (реєстр. № 1098).

 

Відхилити пропозицію 371, внесену народним депутатом України                Тетеруком А.А.

Голосували: «за» -  7 (прийнято одноголосно).

 

Врахувати пропозицію 372, внесену народними депутатами України – членами Комітету Пинзеником П.В. та іншими.

Голосували: «за» -  7 (прийнято одноголосно).

 

Відхилити пропозицію 373, внесену народним депутатом України                Луценко І.С.

Голосували: «за» -  6, «проти» - 1, «утримався» - 0 (прийнято більшістю голосів).

 

Відхилити пропозицію 374, внесену народним депутатом України                Семенухою Р.С.

Голосували: «за» -  7 (прийнято одноголосно).

 

З 9 год. 26 хв. у засіданні Комітету не бере участь заступник голови Комітету Арешонков В.Ю. Загальна кількість присутніх на засіданні Комітету –               6 (шість) народних депутатів України – членів Комітету.

 

Відхилити пропозицію 375, внесену народним депутатом України                Рибалкою С.В.

Голосували: «за» -  5, «проти» - 1, «утримався» - 0 (прийнято більшістю голосів).

 

З 9 год. 27 хв. у засіданні Комітету не бере участь голова підкомітету  Папієв М.М. Загальна кількість присутніх на засіданні Комітету – 5 (п’ять) народних депутатів України – членів Комітету.

 

Головуючий на засіданні заступник голови Комітету Купрієнко О.В. оголосив перерву у засіданні Комітету та запропонував продовжити розгляд поправок та пропозицій до законопроекту (реєстр. № 1098) після повернення до зали засідань тих народних депутатів України – членів Комітету, які тимчасово не беруть участь у засіданні Комітету.

 

З 9 год. 38 хв. у засіданні Комітету бере участь член Комітету Шахов С.В.  Загальна кількість присутніх на засіданні Комітету – 6 (шість) народних депутатів України – членів Комітету.

 

Відхилити пропозицію 376, внесену народним депутатом України                Рябчиним О.М.

Голосували: «за» -  6 (прийнято одноголосно).

 

Врахувати в редакції народних депутатів України – членів Комітету Пинзеника П.В. та інших пропозицію 378, внесену народним депутатом України Семенухою Р.С.

Голосували: «за» -  6 (прийнято одноголосно).

 

Відхилити пропозицію 379, внесену народним депутатом України                Мельником С.І.

Голосували: «за» -  6 (прийнято одноголосно).

 

Відхилити пропозицію 380, внесену народним депутатом України                Дерев’янком Ю.Б.

Голосували: «за» -  6 (прийнято одноголосно).

 

Відхилити пропозицію 381, внесену народним депутатом України                Сотник О.С.

Голосували: «за» -  6 (прийнято одноголосно).

 

Відхилити пропозицію 382, внесену народним депутатом України                Сотник О.С.

Голосували: «за» -  6 (прийнято одноголосно).

 

Врахувати в редакції народних депутатів України – членів Комітету Пинзеника П.В. та інших пропозицію 383, внесену народним депутатом України Сотник О.С.

Голосували: «за» -  6 (прийнято одноголосно).

 

Врахувати в редакції народних депутатів України – членів Комітету Пинзеника П.В. та інших пропозицію 384, внесену народним депутатом України Сотник О.С.

Голосували: «за» -  6 (прийнято одноголосно).

 

Відхилити пропозицію 385, внесену народним депутатом України                Луценко І.С.

Голосували: «за» -  6 (прийнято одноголосно).

 

Відхилити пропозицію 386, внесену народним депутатом України                Луценко І.С.

Голосували: «за» -  6 (прийнято одноголосно).

 

Відхилити пропозицію 387, внесену народним депутатом України                Луценко І.С.

Голосували: «за» -  6 (прийнято одноголосно).

 

Відхилити пропозицію 388, внесену народним депутатом України                Луценко І.С.

Голосували: «за» -  6 (прийнято одноголосно).

 

Врахувати пропозицію 390, внесену народним депутатом України                Капліним С.М.

Голосували: «за» -  6 (прийнято одноголосно).

 

Відхилити пропозицію 391, внесену народним депутатом України                Тетеруком А.А.

Голосували: «за» -  6 (прийнято одноголосно).

 

Відхилити пропозицію 392, внесену народним депутатом України                Дерев’янком Ю.Б.

Голосували: «за» -  6 (прийнято одноголосно).

 

Врахувати частково пропозицію 393, внесену народним депутатом України                Капліним С.М.

Голосували: «за» -  6 (прийнято одноголосно).

 

Врахувати частково  пропозицію 394, внесену народним депутатом України                Тетеруком А.А.

Голосували: «за» -  6 (прийнято одноголосно).

 

Відхилити пропозицію 395, внесену народним депутатом України                Сотник О.С.

Голосували: «за» -  6 (прийнято одноголосно).

 

Відхилити пропозицію 396, внесену народним депутатом України                Сотник О.С.

Голосували: «за» -  6 (прийнято одноголосно).

 

Відхилити пропозицію 397, внесену народним депутатом України                Сотник О.С.

Голосували: «за» -  6 (прийнято одноголосно).

 

Врахувати пропозицію 398, внесену народним депутатом України                Сотник О.С.

Голосували: «за» -  6 (прийнято одноголосно).

 

Відхилити пропозицію 399, внесену народним депутатом України                Сотник О.С.

Голосували: «за» -  6 (прийнято одноголосно).

 

Відхилити пропозицію 400, внесену народним депутатом України                Сотник О.С.

Голосували: «за» -  6 (прийнято одноголосно).

 

Відхилити пропозицію 401, внесену народним депутатом України                Сотник О.С.

Голосували: «за» -  6 (прийнято одноголосно).

 

Відхилити пропозицію 402, внесену народним депутатом України                Мельником С.І.

Голосували: «за» -  6 (прийнято одноголосно).

 

Відхилити пропозицію 403, внесену народним депутатом України                Сотник О.С.

Голосували: «за» -  6 (прийнято одноголосно).

 

Відхилити пропозицію 404, внесену народними депутатами України                Сироїд О.І., Березюком О.Р.

Голосували: «за» -  6 (прийнято одноголосно).

 

Відхилити пропозицію 405, внесену народним депутатом України                Пташник В.Ю.

Голосували: «за» -  6 (прийнято одноголосно).

 

Відхилити пропозицію 406, внесену народним депутатом України                Лапіним І.О.

Голосували: «за» -  6 (прийнято одноголосно).

 

Відхилити пропозицію 407, внесену народним депутатом України                Тетеруком А.А.

Голосували: «за» -  6 (прийнято одноголосно).

 

Врахувати частково в редакції народних депутатів України – членів Комітету Пинзеника П.В. та інших пропозицію 408, внесену народним депутатом України  Рябчиним О.М.

Голосували: «за» -  6 (прийнято одноголосно).

 

Врахувати частково в редакції народних депутатів України – членів Комітету Пинзеника П.В. та інших пропозицію 409, внесену народними депутатами України Сироїд О.І., Березюком О.Р.

Голосували: «за» -  6 (прийнято одноголосно).

 

Врахувати частково в редакції народних депутатів України – членів Комітету Пинзеника П.В. та інших пропозицію 410, внесену народним депутатом України  Сугоняко О.Л.

Голосували: «за» -  6 (прийнято одноголосно).

 

Врахувати частково в редакції народних депутатів України – членів Комітету Пинзеника П.В. та інших пропозицію 411, внесену народними депутатами України Сироїд О.І., Березюком О.Р.

Голосували: «за» -  6 (прийнято одноголосно).

 

Врахувати пропозицію 412, внесену народними депутатами України – членами Комітету Пинзеником П.В. та іншими.

Голосували: «за» -  6 (прийнято одноголосно).

 

Відхилити пропозицію 413, внесену народним депутатом України                Луценко І.С.

Голосували: «за» -  6 (прийнято одноголосно).

 

Врахувати пропозицію 414, внесену народним депутатом України                Лапіним І.О.

Голосували: «за» -  6 (прийнято одноголосно).

 

Відхилити пропозицію 415, внесену народним депутатом України                Сотник О.С.

Голосували: «за» -  6 (прийнято одноголосно).

 

Врахувати частково пропозицію 416, внесену народним депутатом України                Луценко І.С.

Голосували: «за» -  6 (прийнято одноголосно).

 

Відхилити пропозицію 418, внесену народним депутатом України                Тетеруком А.А.

Голосували: «за» -  6 (прийнято одноголосно).

 

Відхилити пропозицію 419, внесену народним депутатом України                Луценко І.С.

Голосували: «за» -  6 (прийнято одноголосно).

 

Відхилити пропозицію 420, внесену народним депутатом України                Семенухою О.С.

Голосували: «за» -  6 (прийнято одноголосно).

 

Відхилити пропозицію 424, внесену народним депутатом України                Тетеруком А.А.

Голосували: «за» -  6 (прийнято одноголосно).

 

Відхилити пропозицію 426, внесену народним депутатом України                Недавою О.А.

Голосували: «за» -  6 (прийнято одноголосно).

 

Відхилити пропозицію 427, внесену народним депутатом України                Тетеруком А.А.

Голосували: «за» -  6 (прийнято одноголосно).

 

Відхилити пропозицію 428, внесену народним депутатом України                Луценко І.С.

Голосували: «за» -  6 (прийнято одноголосно).

 

Відхилити пропозицію 429, внесену народним депутатом України                Тетеруком А.А.

Голосували: «за» -  6 (прийнято одноголосно).

 

Врахувати пропозицію 431, внесену народним депутатом України                Тетеруком А.А.

Голосували: «за» -  6 (прийнято одноголосно).

 

Відхилити пропозицію 432, внесену народними депутатами України                 Сироїд О.І., Березюком О.Р.

Голосували: «за» -  6 (прийнято одноголосно).

 

Відхилити пропозицію 433, внесену народним депутатом України                Крульком І.І.

Голосували: «за» -  6 (прийнято одноголосно).

 

Відхилити пропозицію 434, внесену народним депутатом України                Мельником С.І.

Голосували: «за» -  6 (прийнято одноголосно).

 

З 9 год. 42 хв. у засіданні Комітету бере участь голова підкомітету                Папієв М.М. Загальна кількість присутніх на засіданні Комітету – 7 (сім) народних депутатів України – членів Комітету.

 

Відхилити пропозицію 435, внесену народним депутатом України                Тетеруком А.А.

Голосували: «за» -  7 (прийнято одноголосно).

 

Відхилити пропозицію 437, внесену народним депутатом України                Рибалкою С.В.

Голосували: «за» -  7 (прийнято одноголосно).

 

Відхилити пропозицію 438, внесену народним депутатом України                Дерев’янком Ю.Б.

Голосували: «за» -  7 (прийнято одноголосно).

 

Відхилити пропозицію 440, внесену народним депутатом України                Капліним С.М.

Голосували: «за» -  7 (прийнято одноголосно).

 

Відхилити пропозицію 441, внесену народним депутатом України                Гуляєвим В.О.

Голосували: «за» -  7 (прийнято одноголосно).

 

Відхилити пропозицію 442, внесену народним депутатом України                Луценко І.С.

Голосували: «за» -  7 (прийнято одноголосно).

 

З 9 год. 44 хв. у засіданні Комітету бере участь заступник голови Комітету                Арешонков В.Ю. Загальна кількість присутніх на засіданні Комітету – 8 (вісім) народних депутатів України – членів Комітету.

 

Відхилити пропозицію 443, внесену народним депутатом України                Луценко І.С.

Голосували: «за» -  8 (прийнято одноголосно).

 

Відхилити пропозицію 444, внесену народним депутатом України                Семенухою Р.С.

Голосували: «за» -  8 (прийнято одноголосно).

Врахувати пропозицію 445, внесену народними депутатами України                Тимошенко Ю.В., Власенком С.В., Євтушком С.М.

Голосували: «за» -  8 (прийнято одноголосно).

 

Відхилити пропозицію 446, внесену народним депутатом України                Лапіним І.О.

Голосували: «за» -  8 (прийнято одноголосно).

 

Відхилити пропозицію 447, внесену народним депутатом України                Сугоняко О.Л.

Голосували: «за» -  8 (прийнято одноголосно).

 

Відхилити пропозицію 448, внесену народними депутатами України                 Сироїд О.І., Березюком О.Р.

Голосували: «за» -  6 (прийнято одноголосно).

 

Відхилити пропозицію 449, внесену народним депутатом України                Сугоняко О.Л.

Голосували: «за» -  8 (прийнято одноголосно).

 

Відхилити пропозицію 450, внесену народним депутатом України                Сотник О.С.

Голосували: «за» -  8 (прийнято одноголосно).

 

З 9 год. 48 хв. у засіданні Комітету бере участь перший заступник голови Комітету Пинзеник П.В. Загальна кількість присутніх на засіданні Комітету – 9 (дев’ять) народних депутатів України – членів Комітету.

 

Головує на засіданні перший заступник голови Комітету Пинзеник П.В.

 

Головуючий на засіданні підсумував проведену роботу та зазначив, що черга дійшла до розгляду пропозицій до статті 8 законопроекту (реєстр. № 1098), отже доречно тимчасово зупинити розгляд поправок та пропозицій (крім того, вичерпано час, незабаром 10 година і має розпочатись пленарне засідання), а на засіданні о 14  год.  продовжити розгляд за таблицею, яку секретаріат Комітету має виправити в частині зміни нумерації пропозицій та поправок, виключивши  відкликані  народними депутатами України Алєксєєвим С.О., Буглаком Ю.О. та Яніцьким В.П. пропозиції.

Також перший заступник голови Комітету Пинзеник П.В. оголосив, що засідання Комітету буде продовжене о 14 год. 00 хв. у кімнаті № 5 на третьому поверсі кулуарів Верховної Ради України по вул. Грушевського, 5 та запросив усіх народних депутатів України – членів Комітету взяти участь у засіданні. 

 

 

Продовження засідання Комітету.

 

30 травня 2019 року

 

вул. Грушевського, 5,

3 поверх, кімн. 5,

14 год. 10 хв.

 

Головуючий – Пинзеник П.В.

Присутні члени Комітету - Арешонков В.Ю., Купрієнко О.В.,                   Лубінець Д.В.,   Войцеховська С.М., Данілін В.Ю., Кишкар П.М.

Відсутні члени Комітету – Бондар В.В., Папієв М.М., Шахов С.В.

 

Від секретаріату Комітету – керівник секретаріату Комітету Нехоца М.В. головні консультанти: Кабанець Л.В., Моргун А.А., консультант Шаповалова К.С.

 

Присутні:

Помічники-консультанти народних депутатів України – членів Комітету Арешонкова В.Ю., Войцеховської С.М., Папієва М.М.

 

Стенограма та аудіозапис не ведуться

(у зв’язку з відсутністю технічної можливості).

 

Головуючий на засіданні перший заступник голови Комітету Пинзеник П.В. повідомив про те, що до Комітету надійшов лист народного депутата України Сугоняко О.Л. з відкликанням ним поправок та пропозицій, внесених до законопроекту (реєстр. № 1098) та запропонував присутнім народним депутатам України – членам Комітету продовжити розгляд поправок та пропозицій до зазначеного законопроекту та привернув увагу на те, що у зв’язку з відкликанням народними депутатами України Алєксєєвим С.О., Буглаком Ю.О., Яніцьким В.П., Сугонякою О.Л. внесених ними поправок та пропозицій, нумерацію поправок в таблиці до законопроекту змінено, отже запропонував розпочати розгляд з поправки 451.

 

Відхилити пропозицію 451, внесену народним депутатом України                Семенухою Р.С.   

Голосували: «за» -  7 (прийнято одноголосно).

 

Відхилити пропозицію 452, внесену народним депутатом України                Сотник О.С.   

Голосували: «за» -  7 (прийнято одноголосно).

 

 

Відхилити пропозицію 453, внесену народним депутатом України                Сотник О.С.   

Голосували: «за» -  7 (прийнято одноголосно).

 

Відхилити пропозицію 454, внесену народним депутатом України                Сотник О.С.   

Голосували: «за» -  7 (прийнято одноголосно).

 

Відхилити пропозицію 455, внесену народним депутатом України                Сотник О.С.   

Голосували: «за» -  7 (прийнято одноголосно).

 

Відхилити пропозицію 456, внесену народним депутатом України                Гуляєва  В.О.  

Голосували: «за» -  7 (прийнято одноголосно).

 

Відхилити пропозицію 457, внесену народним депутатом України                Сотник О.С.   

Голосували: «за» -  7 (прийнято одноголосно).

 

Врахувати пропозицію 458, внесену народними депутатами України                   Сироїд О.І., Березюком О.Р.

Голосували: «за» -  7 (прийнято одноголосно).

 

Відхилити пропозицію 459, внесену народним депутатом України                Лапіним І.О.  

Голосували: «за» -  7 (прийнято одноголосно).

 

Відхилити пропозицію 460, внесену народним депутатом України                Крульком І.І.  

Голосували: «за» -  7 (прийнято одноголосно).

 

Врахувати пропозицію 461, внесену народними депутатами України                   Сироїд О.І., Березюком О.Р.

Голосували: «за» -  7 (прийнято одноголосно).

 

Відхилити пропозицію 462, внесену народним депутатом України                Капліним С.М.  

Голосували: «за» -  7 (прийнято одноголосно).

 

Врахувати пропозицію 463, внесену народним депутатом України                Луценко І.С.  

Голосували: «за» -  7 (прийнято одноголосно).

 

Відхилити пропозицію 464, внесену народним депутатом України                Капліним С.М.  

Голосували: «за» -  7 (прийнято одноголосно).

 

Відхилити пропозицію 465, внесену народними депутатами України                   Сироїд О.І., Березюком О.Р.

Голосували: «за» -  7 (прийнято одноголосно).

 

Відхилити пропозицію 466, внесену народними депутатами України                   Сироїд О.І., Березюком О.Р.

Голосували: «за» -  7 (прийнято одноголосно).

 

Відхилити пропозицію 467, внесену народним депутатом України                Луценко І.С.  

Голосували: «за» -  7 (прийнято одноголосно).

 

Відхилити пропозицію 468, внесену народним депутатом України                Рибалкою С.В.  

Голосували: «за» -  7 (прийнято одноголосно).

 

Відхилити пропозицію 469, внесену народними депутатами України                   Сироїд О.І., Березюком О.Р.

Голосували: «за» -  7 (прийнято одноголосно).

 

Врахувати пропозицію 470, внесену народними депутатами України – членами Комітету Пинзеником П.В. та іншими.

Голосували: «за» -  7 (прийнято одноголосно).

 

Відхилити пропозицію 471, внесену народним депутатом України                Сотник О.С.   

Голосували: «за» -  7 (прийнято одноголосно).

 

Відхилити пропозицію 472, внесену народним депутатом України                Капліним С.М.  

Голосували: «за» -  7 (прийнято одноголосно).

 

Відхилити пропозицію 473, внесену народним депутатом України                Сотник О.С.   

Голосували: «за» -  7 (прийнято одноголосно).

 

Відхилити пропозицію 474, внесену народним депутатом України                Сотник О.С.   

Голосували: «за» -  7 (прийнято одноголосно).

 

Відхилити пропозицію 475, внесену народним депутатом України                Сотник О.С.   

Голосували: «за» -  7 (прийнято одноголосно).

 

Відхилити пропозицію 476, внесену народним депутатом України                Сотник О.С.   

Голосували: «за» -  7 (прийнято одноголосно).

 

Відхилити пропозицію 477, внесену народним депутатом України                Сотник О.С.   

Голосували: «за» -  7 (прийнято одноголосно).

 

Відхилити пропозицію 478, внесену народним депутатом України                Сотник О.С.   

Голосували: «за» -  7 (прийнято одноголосно).

 

Відхилити пропозицію 479, внесену народним депутатом України                Дерев’янком Ю.Б.  

Голосували: «за» -  7 (прийнято одноголосно).

 

Відхилити пропозицію 480, внесену народними депутатами України                   Сироїд О.І., Березюком О.Р.

Голосували: «за» -  7 (прийнято одноголосно).

 

Відхилити пропозицію 481, внесену народним депутатом України                Мельником С.І.  

Голосували: «за» -  7 (прийнято одноголосно).

 

Відхилити пропозицію 482, внесену народним депутатом України                Сотник О.С.   

Голосували: «за» -  7 (прийнято одноголосно).

 

Відхилити пропозицію 483, внесену народними депутатами України                   Сироїд О.І., Березюком О.Р.

Голосували: «за» -  7 (прийнято одноголосно).

 

Відхилити пропозицію 484, внесену народним депутатом України                Сотник О.С.   

Голосували: «за» -  7 (прийнято одноголосно).

 

Відхилити пропозицію 485, внесену народним депутатом України                Капліним С.М.  

Голосували: «за» -  7 (прийнято одноголосно).

 

Відхилити пропозицію 486, внесену народними депутатами України                   Сироїд О.І., Березюком О.Р.

Голосували: «за» -  7 (прийнято одноголосно).

 

Врахувати пропозицію 487, внесену народними депутатами України – членами Комітету Пинзеником П.В. та іншими.

Голосували: «за» -  7 (прийнято одноголосно).

 

Відхилити пропозицію 488, внесену народним депутатом України                Сотник О.С.   

Голосували: «за» -  7 (прийнято одноголосно).

 

Врахувати в редакції народних депутатів України – членів Комітету Пинзеника П.В. та інших пропозицію 489, внесену народним депутатом України  Недавою О.А.   

Голосували: «за» -  7 (прийнято одноголосно).

 

Відхилити пропозицію 490, внесену народним депутатом України                Луценко І.С.   

Голосували: «за» -  7 (прийнято одноголосно).

 

Відхилити пропозицію 491, внесену народним депутатом України                Пташник В.Ю.   

Голосували: «за» -  7 (прийнято одноголосно).

 

Врахувати в редакції народних депутатів України – членів Комітету Пинзеника П.В. та інших пропозицію 492, внесену народним депутатом України  Білозір О.В.   

Голосували: «за» -  7 (прийнято одноголосно).

 

Відхилити пропозицію 493, внесену народним депутатом України                Капліним С.М.  

Голосували: «за» -  7 (прийнято одноголосно).

 

Відхилити пропозицію 494, внесену народним депутатом України                Луценко І.С.   

Голосували: «за» -  7 (прийнято одноголосно).

 

Відхилити пропозицію 495, внесену народним депутатом України                Семенухою Р.С.   

Голосували: «за» -  7 (прийнято одноголосно).

 

 

Відхилити пропозицію 496, внесену народним депутатом України                Луценко І.С.   

Голосували: «за» -  7 (прийнято одноголосно).

 

Відхилити пропозицію 497, внесену народним депутатом України                Капліним С.М.  

Голосували: «за» -  7 (прийнято одноголосно).

 

Відхилити пропозицію 498, внесену народним депутатом України                Капліним С.М.  

Голосували: «за» -  7 (прийнято одноголосно).

 

Відхилити пропозицію 499, внесену народним депутатом України                Пташник В.Ю.  

Голосували: «за» -  7 (прийнято одноголосно).

 

Відхилити пропозицію 500, внесену народним депутатом України                Сотник О.С.  

Голосували: «за» -  7 (прийнято одноголосно).

 

Відхилити пропозицію 501, внесену народним депутатом України                Сотник О.С.  

Голосували: «за» -  7 (прийнято одноголосно).

 

Відхилити пропозицію 502, внесену народним депутатом України                Луценко І.С.  

Голосували: «за» -  7 (прийнято одноголосно).

 

Відхилити пропозицію 503, внесену народним депутатом України                Рибалкою С.В.  

Голосували: «за» -  7 (прийнято одноголосно).

 

Відхилити пропозицію 504, внесену народним депутатом України                Капліним С.М.  

Голосували: «за» -  7 (прийнято одноголосно).

 

Відхилити пропозицію 505, внесену народним депутатом України                Гуляєвим В.О.  

Голосували: «за» -  7 (прийнято одноголосно).

 

Відхилити пропозицію 506, внесену народним депутатом України                Луценко І.С.  

Голосували: «за» -  7 (прийнято одноголосно).

 

Відхилити пропозицію 507, внесену народним депутатом України                Сотник О.С.  

Голосували: «за» -  7 (прийнято одноголосно).

 

Відхилити пропозицію 508, внесену народним депутатом України                Гуляєвим В.О.  

Голосували: «за» -  7 (прийнято одноголосно).

 

Відхилити пропозицію 509, внесену народним депутатом України                Дерев’янком Ю.Б.  

Голосували: «за» -  7 (прийнято одноголосно).

 

Відхилити пропозицію 510, внесену народним депутатом України                Капліним С.М.  

Голосували: «за» -  7 (прийнято одноголосно).

 

Відхилити пропозицію 511, внесену народними депутатами України                   Сироїд О.І., Березюком О.Р.

Голосували: «за» -  7 (прийнято одноголосно).

 

Відхилити пропозицію 512, внесену народним депутатом України                Луценко І.С.  

Голосували: «за» -  7 (прийнято одноголосно).

 

Відхилити пропозицію 513, внесену народними депутатами України                   Сироїд О.І., Березюком О.Р.

Голосували: «за» -  7 (прийнято одноголосно).

 

Відхилити пропозицію 514, внесену народним депутатом України                Луценко І.С.  

Голосували: «за» -  7 (прийнято одноголосно).

 

Відхилити пропозицію 515, внесену народними депутатами України                   Сироїд О.І., Березюком О.Р.

Голосували: «за» -  7 (прийнято одноголосно).

 

Відхилити пропозицію 516, внесену народним депутатом України                Лапіним І.О.  

Голосували: «за» -  7 (прийнято одноголосно).

 

Відхилити пропозицію 517, внесену народним депутатом України                Луценко І.С.  

Голосували: «за» -  7 (прийнято одноголосно).

 

Відхилити пропозицію 518, внесену народним депутатом України                Сотник О.С.  

Голосували: «за» -  7 (прийнято одноголосно).

 

Відхилити пропозицію 519, внесену народним депутатом України                Сотник О.С.  

Голосували: «за» -  7 (прийнято одноголосно).

 

Відхилити пропозицію 520, внесену народним депутатом України                Сотник О.С.  

Голосували: «за» -  7 (прийнято одноголосно).

 

Врахувати пропозицію 521, внесену народним депутатом України                Крульеом І.І.  

Голосували: «за» -  7 (прийнято одноголосно).

 

Врахувати пропозицію 522, внесену народним депутатом України                Луценко І.С.  

Голосували: «за» -  7 (прийнято одноголосно).

 

Відхилити пропозицію 523, внесену народними депутатами України                   Сироїд О.І., Березюком О.Р.

Голосували: «за» -  7 (прийнято одноголосно).

 

Відхилити пропозицію 524, внесену народним депутатом України                Сотник О.С.  

Голосували: «за» -  7 (прийнято одноголосно).

 

Врахувати пропозицію 525, внесену народним депутатом України                Мельником С.І.  

Голосували: «за» -  7 (прийнято одноголосно).

 

Врахувати пропозицію 526, внесену народним депутатом України                Луценко І.С.  

Голосували: «за» -  7 (прийнято одноголосно).

 

Врахувати пропозицію 527, внесену народним депутатом України                Долженковим О.В.  

Голосували: «за» -  7 (прийнято одноголосно).

 

Врахувати пропозицію 528, внесену народними депутатами України                   Тимошенко Ю.В., Власенком С.В., Євтушком С.М.

Голосували: «за» -  7 (прийнято одноголосно).

 

Врахувати частково пропозицію 529, внесену народним депутатом України                Левченком Ю.В.  

Голосували: «за» -  7 (прийнято одноголосно).

 

Відхилити пропозицію 530, внесену народним депутатом України                Семенухою Р.С.  

Голосували: «за» -  7 (прийнято одноголосно).

 

Відхилити пропозицію 531, внесену народним депутатом України                Сотник О.С.  

Голосували: «за» -  7 (прийнято одноголосно).

 

Відхилити пропозицію 532, внесену народним депутатом України                Сотник О.С.  

Голосували: «за» -  7 (прийнято одноголосно).

 

Відхилити пропозицію 533, внесену народним депутатом України                Сотник О.С.  

Голосували: «за» -  7 (прийнято одноголосно).

 

Відхилити пропозицію 534, внесену народним депутатом України                Луценко І.С.  

Голосували: «за» -  7 (прийнято одноголосно).

 

Відхилити пропозицію 535, внесену народним депутатом України                Луценко І.С.  

Голосували: «за» -  7 (прийнято одноголосно).

 

Відхилити пропозицію 536, внесену народними депутатами України                   Сироїд О.І., Березюком О.Р.

Голосували: «за» -  7 (прийнято одноголосно).

 

Відхилити пропозицію 537, внесену народним депутатом України                Сотник О.С.  

Голосували: «за» -  7 (прийнято одноголосно).

 

Відхилити пропозицію 538, внесену народним депутатом України                Луценко І.С.  

Голосували: «за» -  7 (прийнято одноголосно).

 

Відхилити пропозицію 539, внесену народним депутатом України                Лапіним І.О.  

Голосували: «за» -  7 (прийнято одноголосно).

 

Відхилити пропозицію 540, внесену народними депутатами України                   Сироїд О.І., Березюком О.Р.

Голосували: «за» -  7 (прийнято одноголосно).

 

Відхилити пропозицію 541, внесену народним депутатом України                Луценко І.С.  

Голосували: «за» -  7 (прийнято одноголосно).

 

Відхилити пропозицію 542, внесену народними депутатами України                   Сироїд О.І., Березюком О.Р.

Голосували: «за» -  7 (прийнято одноголосно).

 

Відхилити пропозицію 543, внесену народним депутатом України                Луценко І.С.  

Голосували: «за» -  7 (прийнято одноголосно).

 

Відхилити пропозицію 544, внесену народним депутатом України                Луценко І.С.  

Голосували: «за» -  7 (прийнято одноголосно).

 

Відхилити пропозицію 545, внесену народним депутатом України                Сотник О.С.  

Голосували: «за» -  7 (прийнято одноголосно).

 

Відхилити пропозицію 546, внесену народним депутатом України                Сотник О.С.  

Голосували: «за» -  7 (прийнято одноголосно).

 

Відхилити пропозицію 547, внесену народним депутатом України                Сотник О.С.  

Голосували: «за» -  7 (прийнято одноголосно).

 

Відхилити пропозицію 548, внесену народним депутатом України                Сотник О.С.  

Голосували: «за» -  7 (прийнято одноголосно).

 

Відхилити пропозицію 549, внесену народним депутатом України                Сотник О.С.  

Голосували: «за» -  7 (прийнято одноголосно).

 

Відхилити пропозицію 550, внесену народним депутатом України                Сотник О.С.  

Голосували: «за» -  7 (прийнято одноголосно).

 

Відхилити пропозицію 551, внесену народним депутатом України                Сотник О.С.  

Голосували: «за» -  7 (прийнято одноголосно).

 

Відхилити пропозицію 552, внесену народним депутатом України                Сотник О.С.  

Голосували: «за» -  7 (прийнято одноголосно).

 

Відхилити пропозицію 553, внесену народним депутатом України                Сотник О.С.  

Голосували: «за» -  7 (прийнято одноголосно).

 

Відхилити пропозицію 554, внесену народним депутатом України                Недавою О.А.  

Голосували: «за» -  7 (прийнято одноголосно).

 

Відхилити пропозицію 555, внесену народним депутатом України                Шиньковичем А.В.  

Голосували: «за» -  7 (прийнято одноголосно).

 

Відхилити пропозицію 556, внесену народним депутатом України                Пташник В.Ю.  

Голосували: «за» -  7 (прийнято одноголосно).

 

Відхилити пропозицію 557, внесену народним депутатом України                Капліним С.М.  

Голосували: «за» -  7 (прийнято одноголосно).

 

Відхилити пропозицію 558, внесену народними депутатами України                   Сироїд О.І., Березюком О.Р.

Голосували: «за» -  7 (прийнято одноголосно).

 

Відхилити пропозицію 559, внесену народним депутатом України                Недавою О.А.  

Голосували: «за» -  7 (прийнято одноголосно).

 

Відхилити пропозицію 560, внесену народним депутатом України                Недавою О.А.  

Голосували: «за» -  7 (прийнято одноголосно).

 

Відхилити пропозицію 561, внесену народним депутатом України                Пташник В.Ю.  

Голосували: «за» -  7 (прийнято одноголосно).

 

Відхилити пропозицію 562, внесену народним депутатом України                Лапіним І.О.  

Голосували: «за» -  7 (прийнято одноголосно).

 

Відхилити пропозицію 563, внесену народним депутатом України                Левченком Ю.В.  

Голосували: «за» -  7 (прийнято одноголосно).

 

Відхилити пропозицію 564, внесену народним депутатом України                Сотник О.С.  

Голосували: «за» -  7 (прийнято одноголосно).

 

Відхилити пропозицію 565, внесену народним депутатом України                Тетеруком А.А.  

Голосували: «за» -  7 (прийнято одноголосно).

 

З 14 год. 18 хв. у засіданні Комітету бере участь голова підкомітету                   Папієв М.М. Загальна кількість присутніх на засіданні Комітету – 8 (вісім) народних депутатів України – членів Комітету.

 

Врахувати пропозицію 566, внесену народними депутатами України – членами Комітету Пинзеником П.В. та іншими.

Голосували: «за» -  8 (прийнято одноголосно).

 

Врахувати пропозицію 567, внесену народним депутатом України                 Недавою О.А.

Голосували: «за» -  8 (прийнято одноголосно).

 

Відхилити пропозицію 568, внесену народним депутатом України                 Мельником С.І.

Голосували: «за» -  8 (прийнято одноголосно).

 

Врахувати пропозицію 569, внесену народним депутатом України                 Білозір О.В.

Голосували: «за» -  8 (прийнято одноголосно).

 

Врахувати пропозицію 570, внесену народним депутатом України                 Білозір О.В.

Голосували: «за» -  8 (прийнято одноголосно).

 

Врахувати пропозицію 571, внесену народним депутатом України                 Капліним С.М.

Голосували: «за» -  8 (прийнято одноголосно).

 

Відхилити пропозицію 572, внесену народним депутатом України                 Писаренком В.В.

Голосували: «за» -  8 (прийнято одноголосно).

 

Відхилити пропозицію 573, внесену народним депутатом України                 Луценко І.С.

Голосували: «за» -  8 (прийнято одноголосно).

 

Відхилити пропозицію 574, внесену народним депутатом України                 Сотник О.С.

Голосували: «за» -  8 (прийнято одноголосно).

 

Відхилити пропозицію 575, внесену народним депутатом України                 Сотник О.С.

Голосували: «за» -  8 (прийнято одноголосно).

 

Відхилити пропозицію 576, внесену народним депутатом України                 Лапіним І.О.

Голосували: «за» -  8 (прийнято одноголосно).

 

Відхилити пропозицію 577, внесену народним депутатом України                 Крульком І.І.

Голосували: «за» -  8 (прийнято одноголосно).

 

Відхилити пропозицію 578, внесену народним депутатом України                 Сотник О.С.

Голосували: «за» -  8 (прийнято одноголосно).

 

Відхилити пропозицію 579, внесену народним депутатом України                 Недавою О.А.

Голосували: «за» -  8 (прийнято одноголосно).

 

Відхилити пропозицію 580, внесену народним депутатом України                 Мельником С.І.

Голосували: «за» -  8 (прийнято одноголосно).

 

Відхилити пропозицію 581, внесену народним депутатом України                 Луценко І.С.

Голосували: «за» -  8 (прийнято одноголосно).

 

Відхилити пропозицію 582, внесену народним депутатом України                 Семенухою Р.С.

Голосували: «за» -  8 (прийнято одноголосно).

 

Відхилити пропозицію 583, внесену народним депутатом України                 Пташник В.Ю.

Голосували: «за» -  8 (прийнято одноголосно).

 

Відхилити пропозицію 584, внесену народним депутатом України                 Рибалкою С.В.

Голосували: «за» -  8 (прийнято одноголосно).

 

Відхилити пропозицію 585, внесену народним депутатом України                 Капліним С.М.

Голосували: «за» -  8 (прийнято одноголосно).

 

Відхилити пропозицію 586, внесену народним депутатом України                 Рябчиним О.М.

Голосували: «за» -  8 (прийнято одноголосно).

 

Відхилити пропозицію 587, внесену народним депутатом України                 Сотник О.С.

Голосували: «за» -  8 (прийнято одноголосно).

 

Відхилити пропозицію 588, внесену народними депутатами України                   Сироїд О.І., Березюком О.Р.

Голосували: «за» -  8 (прийнято одноголосно).

 

Відхилити пропозицію 589, внесену народним депутатом України                 Луценко І.С.

Голосували: «за» -  8 (прийнято одноголосно).

 

Відхилити пропозицію 590, внесену народним депутатом України                 Писаренком В.В.

Голосували: «за» -  8 (прийнято одноголосно).

 

Відхилити пропозицію 591, внесену народним депутатом України                 Мельником С.І.

Голосували: «за» -  8 (прийнято одноголосно).

 

Відхилити пропозицію 592, внесену народним депутатом України                 Луценко І.С.

Голосували: «за» -  8 (прийнято одноголосно).

 

Відхилити пропозицію 593, внесену народним депутатом України                 Рибалкою С.В.

Голосували: «за» -  8 (прийнято одноголосно).

 

Відхилити пропозицію 594, внесену народним депутатом України                 Семенухою Р.С.

Голосували: «за» -  8 (прийнято одноголосно).

 

Відхилити пропозицію 595, внесену народним депутатом України                 Рибалкою С.В.

Голосували: «за» -  8 (прийнято одноголосно).

 

Відхилити пропозицію 596, внесену народним депутатом України                 Крульком І.І.

Голосували: «за» -  8 (прийнято одноголосно).

 

Відхилити пропозицію 597, внесену народним депутатом України                 Семенухою Р.С.

Голосували: «за» -  8 (прийнято одноголосно).

 

Відхилити пропозицію 598, внесену народним депутатом України                 Рибалкою С.В.

Голосували: «за» -  8 (прийнято одноголосно).

 

Відхилити пропозицію 599, внесену народним депутатом України                 Сотник О.С.

Голосували: «за» -  8 (прийнято одноголосно).

 

Відхилити пропозицію 600, внесену народним депутатом України                 Сотник О.С.

Голосували: «за» -  8 (прийнято одноголосно).

 

Відхилити пропозицію 601, внесену народними депутатами України                   Сироїд О.І., Березюком О.Р.

Голосували: «за» -  8 (прийнято одноголосно).

 

Відхилити пропозицію 602, внесену народними депутатами України                   Сироїд О.І., Березюком О.Р.

Голосували: «за» -  8 (прийнято одноголосно).

 

Відхилити пропозицію 603, внесену народним депутатом України                 Гуляєвим В.О.

Голосували: «за» -  8 (прийнято одноголосно).

 

Відхилити пропозицію 604, внесену народним депутатом України                 Недавою О.А.

Голосували: «за» -  8 (прийнято одноголосно).

 

Відхилити пропозицію 605, внесену народним депутатом України                 Лапіним І.О.

Голосували: «за» -  8 (прийнято одноголосно).

 

Відхилити пропозицію 606, внесену народним депутатом України                 Сотник О.С.

Голосували: «за» -  8 (прийнято одноголосно).

 

Відхилити пропозицію 607, внесену народним депутатом України                 Луценко І.С.

Голосували: «за» -  8 (прийнято одноголосно).

 

Відхилити пропозицію 608, внесену народними депутатами України                   Сироїд О.І., Березюком О.Р.

Голосували: «за» -  8 (прийнято одноголосно).

 

Відхилити пропозицію 609, внесену народним депутатом України                 Лапіним І.О.

Голосували: «за» -  8 (прийнято одноголосно).

 

Відхилити пропозицію 610, внесену народним депутатом України                 Капліним С.М.

Голосували: «за» -  8 (прийнято одноголосно).

 

Відхилити пропозицію 611, внесену народним депутатом України                 Лапіним І.О.

Голосували: «за» -  8 (прийнято одноголосно).

 

Відхилити пропозицію 612, внесену народним депутатом України                 Пташник В.Ю.

Голосували: «за» -  8 (прийнято одноголосно).

 

Відхилити пропозицію 613, внесену народними депутатами України                   Сироїд О.І., Березюком О.Р.

Голосували: «за» -  8 (прийнято одноголосно).

 

Відхилити пропозицію 614, внесену народним депутатом України                 Лапіним І.О.

Голосували: «за» -  8 (прийнято одноголосно).

 

Відхилити пропозицію 615, внесену народним депутатом України                 Семенухою Р.С.

Голосували: «за» -  8 (прийнято одноголосно).

 

Відхилити пропозицію 616, внесену народним депутатом України                 Крульком І.І.

Голосували: «за» -  8 (прийнято одноголосно).

 

Відхилити пропозицію 617, внесену народними депутатами України                   Сироїд О.І., Березюком О.Р.

Голосували: «за» -  8 (прийнято одноголосно).

 

Відхилити пропозицію 618, внесену народним депутатом України                 Рибалкою С.В.

Голосували: «за» -  8 (прийнято одноголосно).

 

Відхилити пропозицію 619, внесену народним депутатом України                 Крульком І.І.

Голосували: «за» -  8 (прийнято одноголосно).

 

Відхилити пропозицію 620, внесену народними депутатами України                   Сироїд О.І., Березюком О.Р.

Голосували: «за» -  8 (прийнято одноголосно).

 

Врахувати пропозицію 621, внесену народними депутатами України – членами Комітету Пинзеником П.В. та іншими.

Голосували: «за» -  8 (прийнято одноголосно).

 

Врахувати пропозицію 622, внесену народним депутатом України                 Недавою О.А.

Голосували: «за» -  8 (прийнято одноголосно).

 

Врахувати пропозицію 623, внесену народним депутатом України                 Пташник В.Ю.

Голосували: «за» -  8 (прийнято одноголосно).

 

Відхилити пропозицію 624, внесену народним депутатом України                 Рибалкою С.В.

Голосували: «за» -  8 (прийнято одноголосно).

 

Врахувати пропозицію 625, внесену народними депутатами України – членами Комітету Пинзеником П.В. та іншими.

Голосували: «за» -  8 (прийнято одноголосно).

 

Врахувати частково в редакції народних депутатів України – членів Комітету Пинзеника П.В. та інших пропозицію 626, внесену народним депутатом України Дерев’янком Ю.Б.

Голосували: «за» -  8 (прийнято одноголосно).

Врахувати частково в редакції народних депутатів України – членів Комітету Пинзеника П.В. та інших пропозицію 627, внесену народним депутатом України Дерев’янком Ю.Б.

Голосували: «за» -  8 (прийнято одноголосно).

 

Врахувати частково в редакції народних депутатів України – членів Комітету Пинзеника П.В. та інших пропозицію 628, внесену народним депутатом України Дерев’янком Ю.Б.

Голосували: «за» -  8 (прийнято одноголосно).

 

Врахувати частково в редакції народних депутатів України – членів Комітету Пинзеника П.В. та інших пропозицію 629, внесену народним и депутатами України Тимошенко Ю.В., Власенком С.В., Євтушком С.М.

Голосували: «за» -  8 (прийнято одноголосно).

 

Врахувати частково в редакції народних депутатів України – членів Комітету Пинзеника П.В. та інших пропозицію 630, внесену народним депутатом України Левченком Ю.В.

Голосували: «за» -  8 (прийнято одноголосно).

 

Врахувати частково в редакції народних депутатів України – членів Комітету Пинзеника П.В. та інших пропозицію 631, внесену народним депутатом України Дерев’янком Ю.Б.

Голосували: «за» -  8 (прийнято одноголосно).

 

Врахувати частково в редакції народних депутатів України – членів Комітету Пинзеника П.В. та інших пропозицію 632, внесену народним депутатом України Долженковим О.В.

Голосували: «за» -  8 (прийнято одноголосно).

 

Відхилити пропозицію 633, внесену народним депутатом України                 Сотник О.С.

Голосували: «за» -  8 (прийнято одноголосно).

 

Врахувати частково пропозицію 634, внесену народним депутатом України Крульком І.І.

Голосували: «за» -  8 (прийнято одноголосно).

 

Врахувати пропозицію 635, внесену народним депутатом України                 Луценко І.С.

Голосували: «за» -  8 (прийнято одноголосно).

 

 

Врахувати частково пропозицію 636, внесену народним депутатом України Шиньковичем А.В.

Голосували: «за» -  8 (прийнято одноголосно).

 

Відхилити пропозицію 637, внесену народним депутатом України Шиньковичем А.В.

Голосували: «за» -  8 (прийнято одноголосно).

 

Врахувати частково пропозицію 638, внесену народним депутатом України Рябчиним О.М.

Голосували: «за» -  8 (прийнято одноголосно).

 

Врахувати пропозицію 639, внесену народними депутатами України                   Сироїд О.І., Березюком О.Р.

Голосували: «за» -  8 (прийнято одноголосно).

 

Врахувати пропозицію 640, внесену народними депутатами України – членами Комітету Пинзеником П.В. та іншими.

Голосували: «за» -  8 (прийнято одноголосно).

 

Відхилити пропозицію 641, внесену народним депутатом України                 Сотник О.С.

Голосували: «за» -  8 (прийнято одноголосно).

 

Врахувати пропозицію 642, внесену народним депутатом України            Мельником С.І.

Голосували: «за» -  8 (прийнято одноголосно).

 

Врахувати частково пропозицію 643, внесену народним депутатом України            Сольваром Р.М.

Голосували: «за» -  8 (прийнято одноголосно).

 

Врахувати частково пропозицію 644, внесену народним депутатом України            Шиньковичем А.В.

Голосували: «за» -  8 (прийнято одноголосно).

 

Врахувати пропозицію 645, внесену народним депутатом України            Луценко І.С.

Голосували: «за» -  8 (прийнято одноголосно).

 

Врахувати частково в редакції народних депутатів України – членів Комітету Пинзеника П.В. та інших пропозицію 646, внесену народним депутатом України Луценко І.С.

Голосували: «за» -  8 (прийнято одноголосно).

 

Головуючий на засіданні перший заступник голови Комітету о 14 год. 35 хв. на прохання народних депутатів України – членів Комітету оголосив перерву у засіданні Комітету.

 

Продовження засідання

 

30 травня 2019 року

 

вул. Грушевського, 5,

3 поверх, кімн. 5,

14 год. 45 хв.

 

Головуючий – Пинзеник П.В.

Присутні члени Комітету - Арешонков В.Ю., Купрієнко О.В.,                   Войцеховська С.М., Данілін В.Ю., Кишкар П.М., Папієв М.М.

Відсутні члени Комітету – Бондар В.В., Лубінець Д.В.,  Шахов С.В.

 

Від секретаріату Комітету – керівник секретаріату Комітету Нехоца М.В. головні консультанти: Кабанець Л.В., Моргун А.А., консультант Шаповалова К.С.

 

Присутні:

Помічники-консультанти народних депутатів України – членів Комітету Арешонкова В.Ю., Войцеховської С.М., Папієва М.М.

 

Стенограма та аудіозапис не ведуться

(у зв’язку з відсутністю технічної можливості).

 

Головуючий на засіданні перший заступник голови Комітету Пинзеник П.В. запропонував присутнім народним депутатам України – членам Комітету продовжити розгляд пропозицій та поправок до законопроекту (реєстр. № 1098).

 

Врахувати пропозицію 647, внесену народним депутатом України            Долженковим О.В.

Голосували: «за» -  7 (прийнято одноголосно).

 

Врахувати частково в редакції народних депутатів України – членів Коміиеиу Пинзеника П.В. та інших пропозицію 648, внесену народним депутатом України Семенухою Р.С.

Голосували: «за» -  7 (прийнято одноголосно).

 

Врахувати пропозицію 649, внесену народним и депутатами України Тимошенко Ю.В., Власенком С.В., Євтушком С.М.

Голосували: «за» -  7 (прийнято одноголосно).

Відхилити пропозицію 650, внесену народним депутатом України                 Пташник В.Ю.

Голосували: «за» -  7 (прийнято одноголосно).

 

Врахувати пропозицію 651, внесену народним депутатом України             Білозір О.В.

Голосували: «за» -  7 (прийнято одноголосно).

 

Врахувати редакційно пропозицію 652, внесену народним депутатом України                 Левченком Ю.В.

Голосували: «за» -  7 (прийнято одноголосно).

 

Врахувати пропозицію 653, внесену народним депутатом України                 Рябчиним О.М.

Голосували: «за» -  7 (прийнято одноголосно).

 

Відхилити пропозицію 654, внесену народним депутатом України                 Писаренком В.В.

Голосували: «за» -  7 (прийнято одноголосно).

 

Відхилити пропозицію 655, внесену народними депутатами України                   Сироїд О.І., Березюком О.Р.

Голосували: «за» -  7 (прийнято одноголосно).

 

Врахувати пропозицію 656, внесену народним депутатом України                 Мельником С.І.

Голосували: «за» -  7 (прийнято одноголосно).

 

Відхилити пропозицію 657, внесену народним депутатом України                 Луценко І.С.

Голосували: «за» -  7 (прийнято одноголосно).

 

Врахувати пропозицію 658, внесену народним депутатом України                 Долженковим О.В.

Голосували: «за» -  7 (прийнято одноголосно).

 

Відхилити пропозицію 659, внесену народним депутатом України                 Семенухою Р.С.

Голосували: «за» -  7 (прийнято одноголосно).

 

Врахувати пропозицію 660, внесену народним и депутатами України Тимошенко Ю.В., Власенком С.В., Євтушком С.М.

Голосували: «за» -  7 (прийнято одноголосно).

 

Врахувати частково пропозицію 661, внесену народним депутатом України Пташник В.Ю.

Голосували: «за» -  7 (прийнято одноголосно).

 

Врахувати пропозицію 662, внесену народним депутатом України                 Рябчиним О.М.

Голосували: «за» -  7 (прийнято одноголосно).

 

Відхилити пропозицію 663, внесену народним депутатом України                 Сотник О.С.

Голосували: «за» -  7 (прийнято одноголосно).

 

Врахувати частково пропозицію 664, внесену народним депутатом України Писаренком В.В.

Голосували: «за» -  7 (прийнято одноголосно).

 

Відхилити пропозицію 665, внесену народним депутатом України                 Сольвара Р.М.

Голосували: «за» -  7 (прийнято одноголосно).

 

Відхилити пропозицію 666, внесену народним депутатом України                 Шиньковича А.В.

Голосували: «за» -  7 (прийнято одноголосно).

 

Відхилити пропозицію 667, внесену народним депутатом України                 Луценко І.С.

Голосували: «за» -  7 (прийнято одноголосно).

 

Відхилити пропозицію 668, внесену народними депутатами України                   Сироїд О.І., Березюком О.Р.

Голосували: «за» -  7 (прийнято одноголосно).

 

Відхилити пропозицію 669, внесену народним депутатом України                 Капліним С.М.

Голосували: «за» -  7 (прийнято одноголосно).

 

Врахувати з редакційною правкою народних депутатів України – членів Комітету Пинзеника П.В. та інших пропозицію 670, внесену народним депутатом України Білозір О.В.

Голосували: «за» -  7 (прийнято одноголосно).

 

Відхилити пропозицію 671, внесену народним депутатом України                 Крульком І.І.

Голосували: «за» -  7 (прийнято одноголосно).

Врахувати пропозицію 672, внесену народними депутатами України – членами Комітету Пинзеником П.В. та іншими.

Голосували: «за» -  7 (прийнято одноголосно).

 

Відхилити пропозицію 673, внесену народним депутатом України                 Луценко І.С.

Голосували: «за» -  7 (прийнято одноголосно).

 

Врахувати пропозицію 674, внесену народним депутатом України                     Долженковим О.В.

Голосували: «за» -  7 (прийнято одноголосно).

 

Врахувати пропозицію 675, внесену народним и депутатами України Тимошенко Ю.В., Власенком С.В., Євтушком С.М.

Голосували: «за» -  7 (прийнято одноголосно).

 

Врахувати частково в редакції народних депутатів України – членів Комітету Пинзеника П.В. та інших пропозицію 676, внесену народним депутатом України  Капліним С.М.

Голосували: «за» -  7 (прийнято одноголосно).

 

Врахувати пропозицію 677, внесену народними депутатами  України – членами Комітету Пинзеником П.В. та іншими.

Голосували: «за» -  7 (прийнято одноголосно).

 

Врахувати пропозицію 678, внесену народним депутатом України                     Долженковим О.В.

Голосували: «за» -  7 (прийнято одноголосно).

 

Врахувати пропозицію 679, внесену народним и депутатами України Тимошенко Ю.В., Власенком С.В., Євтушком С.М.

Голосували: «за» -  7 (прийнято одноголосно).

 

Врахувати в іншій послідовності пропозицію 680, внесену народним депутатом України  Капліним С.М.

Голосували: «за» -  7 (прийнято одноголосно).

 

Врахувати пропозицію 681, внесену народним депутатом України                     Недавою О.А.

Голосували: «за» -  7 (прийнято одноголосно).

 

Врахувати пропозицію 682, внесену народним депутатом України                     Долженковим О.В.

Голосували: «за» -  7 (прийнято одноголосно).

Врахувати пропозицію 683, внесену народним и депутатами України Тимошенко Ю.В., Власенком С.В., Євтушком С.М.

Голосували: «за» -  7 (прийнято одноголосно).

 

Врахувати в іншій послідовності пропозицію 684, внесену народним депутатом України  Капліним С.М.

Голосували: «за» -  7 (прийнято одноголосно).

 

Врахувати пропозицію 685, внесену народним депутатом України                     Долженковим О.В.

Голосували: «за» -  7 (прийнято одноголосно).

 

Врахувати пропозицію 686, внесену народним и депутатами України Тимошенко Ю.В., Власенком С.В., Євтушком С.М.

Голосували: «за» -  7 (прийнято одноголосно).

 

Врахувати пропозицію 687, внесену народним и депутатами України Тимошенко Ю.В., Власенком С.В., Євтушком С.М.

Голосували: «за» -  7 (прийнято одноголосно).

 

Врахувати частково в редакції народних депутатів України – членів Комітету Пинзеника П.В. та інших  пропозицію 688, внесену народним депутатом України  Капліним С.М.

Голосували: «за» -  7 (прийнято одноголосно).

 

Врахувати пропозицію 689, внесену народним депутатом України                     Долженковим О.В.

Голосували: «за» -  7 (прийнято одноголосно).

 

Врахувати пропозицію 690, внесену народним и депутатами України Тимошенко Ю.В., Власенком С.В., Євтушком С.М.

Голосували: «за» -  7 (прийнято одноголосно).

 

Врахувати пропозицію 691, внесену народним депутатом України                     Буглаком Ю.О.

Голосували: «за» -  7 (прийнято одноголосно).

 

Врахувати частково в редакції народних депутатів України – членів Комітету Пинзеника П.В. та інших пропозицію 692, внесену народним депутатом України Капліним С.М.

Голосували: «за» -  7 (прийнято одноголосно).

 

 

Врахувати пропозицію 693, внесену народним депутатом України                     Долженковим О.В.

Голосували: «за» -  7 (прийнято одноголосно).

 

Врахувати пропозицію у 694, внесену народним и депутатами України Тимошенко Ю.В., Власенком С.В., Євтушком С.М.

Голосували: «за» - 7 (прийнято одноголосно).

 

Врахувати частково в редакції народних депутатів України – членів Комітету Пинзеника П.В. та інших пропозицію 695, внесену народним депутатом України Капліним С.М.

Голосували: «за» -  7 (прийнято одноголосно).

 

З 14 год. 46 хв. у засіданні Комітету не бере участь голова підкомітету                   Кишкар П.М. Загальна кількість присутніх на засіданні Комітету – 6 (шість) народних депутатів України – членів Комітету.

 

Врахувати пропозицію 696, внесену народним депутатом України                     Долженковим О.В.

Голосували: «за» -  6 (прийнято одноголосно).

 

Врахувати пропозицію 697, внесену народним и депутатами України Тимошенко Ю.В., Власенком С.В., Євтушком С.М.

Голосували: «за» -  6 (прийнято одноголосно).

 

Врахувати в іншій послідовності пропозицію 698, внесену народним депутатом України Капліним С.М.

Голосували: «за» -  6 (прийнято одноголосно).

 

Врахувати пропозицію 699, внесену народними депутатами України – членами Комітету Пинзеником П.В. та іншими.

Голосували: «за» -  6 (прийнято одноголосно).

 

Врахувати пропозицію 700, внесену народним депутатом України                     Долженковим О.В.

Голосували: «за» -  6 (прийнято одноголосно).

 

Врахувати пропозицію 701, внесену народним и депутатами України Тимошенко Ю.В., Власенком С.В., Євтушком С.М.

Голосували: «за» -  6 (прийнято одноголосно).

 

Врахувати частково в редакції народних депутатів України – членів Комітету Пинзеника П.В. та інших пропозицію 702, внесену народним депутатом України Капліним С.М.

Голосували: «за» -  6 (прийнято одноголосно).

 

Врахувати частково в редакції народних депутатів України – членів Комітету Пинзеника П.В. та інших пропозицію 703, внесену народним депутатом України Долженковим О.В.

Голосували: «за» -  6 (прийнято одноголосно).

 

Врахувати пропозицію 704, внесену народним и депутатами України Тимошенко Ю.В., Власенком С.В., Євтушком С.М.

Голосували: «за» -  6 (прийнято одноголосно).

 

Врахувати частково в редакції народних депутатів України – членів Комітету Пинзеника П.В. та інших пропозицію 705, внесену народним депутатом України Капліним С.М.

Голосували: «за» -  6 (прийнято одноголосно).

 

Врахувати пропозицію 706, внесену народним депутатом України Долженковим О.В.

Голосували: «за» -  6 (прийнято одноголосно).

 

Врахувати пропозицію 707, внесену народним и депутатами України Тимошенко Ю.В., Власенком С.В., Євтушком С.М.

Голосували: «за» -  6 (прийнято одноголосно).

 

Врахувати частково в редакції Комітету поправку 708, внесену народним депутатом України Капліним С.М.

Голосували: «за» -  6 (прийнято одноголосно).

 

Врахувати частково в редакції народних депутатів України – членів Комітету Пинзеника П.В. та інших пропозицію 709, внесену народним депутатом України Долженковим О.В.

Голосували: «за» -  6 (прийнято одноголосно).

 

Врахувати пропозицію 710, внесену народним и депутатами України Тимошенко Ю.В., Власенком С.В., Євтушком С.М.

Голосували: «за» -  6 (прийнято одноголосно).

 

Врахувати частково пропозицію 711, внесену народним депутатом України Капліним С.М.

Голосували: «за» -  6 (прийнято одноголосно).

 

Врахувати пропозицію 712, внесену народними депутатами України – членами Комітету Пинзеником П.В. та іншими.

Голосували: «за» -  6 (прийнято одноголосно).

Врахувати пропозицію 713, внесену народним депутатом України Долженковим О.В.

Голосували: «за» -  6 (прийнято одноголосно).

 

Врахувати пропозицію 714, внесену народним и депутатами України Тимошенко Ю.В., Власенком С.В., Євтушком С.М.

Голосували: «за» -  6 (прийнято одноголосно).

 

Врахувати частково в редакції народних депутатів України – членів Комітету Пинзеника П.В. та інших пропозицію 715, внесену народним депутатом України Капліним С.М.

Голосували: «за» -  6 (прийнято одноголосно).

 

Врахувати пропозицію 716, внесену народним депутатом України Долженковим О.В.

Голосували: «за» -  6 (прийнято одноголосно).

 

Врахувати частково пропозицію 717, внесену народним депутатом України Мельником С.І.

Голосували: «за» -  6 (прийнято одноголосно).

 

Врахувати пропозицію 718, внесену народним и депутатами України Тимошенко Ю.В., Власенком С.В., Євтушком С.М.

Голосували: «за» -  7 (прийнято одноголосно).

 

Врахувати частково в редакції народних депутатів України – членів Комітету Пинзеника П.В. та інших пропозицію 719, внесену народним депутатом України Капліним С.М.

Голосували: «за» -  6 (прийнято одноголосно).

 

Врахувати пропозицію 720, внесену народними депутатами України – членами Комітету Пинзеником П.В. та іншими.

Голосували: «за» -  6 (прийнято одноголосно).

 

Врахувати пропозицію 721, внесену народним депутатом України                 Долженковим О.В.

Голосували: «за» -  6 (прийнято одноголосно).

 

Врахувати пропозицію 722, внесену народним и депутатами України Тимошенко Ю.В., Власенком С.В., Євтушком С.М.

Голосували: «за» -  6 (прийнято одноголосно).

 

Врахувати частково в редакції народних депутатів України – членів Комітету Пинзеника П.В. та інших пропозицію 723, внесену народним депутатом України Капліним С.М.

Голосували: «за» -  6 (прийнято одноголосно).

 

Врахувати пропозицію 724, внесену народним депутатом України                 Долженковим О.В.

Голосували: «за» -  6 (прийнято одноголосно).

 

Врахувати пропозицію 725, внесену народним и депутатами України Тимошенко Ю.В., Власенком С.В., Євтушком С.М.

Голосували: «за» -  6 (прийнято одноголосно).

 

Врахувати частково в редакції народних депутатів України – членів Комітету Пинзеника П.В. та інших пропозицію 726, внесену народним депутатом України Капліним С.М.

Голосували: «за» -  6 (прийнято одноголосно).

 

Відхилити пропозицію 727, внесену народним депутатом України                 Гуляєвим В.О.

Голосували: «за» -  6 (прийнято одноголосно).

 

Врахувати частково пропозицію 728, внесену народним депутатом України Лапіним І.О.

Голосували: «за» -  6 (прийнято одноголосно).

 

Відхилити пропозицію 729, внесену народним депутатом України                 Луценко І.С.

Голосували: «за» -  6 (прийнято одноголосно).

 

Відхилити пропозицію 730, внесену народним депутатом України                 Капліним С.М.

Голосували: «за» -  6 (прийнято одноголосно).

 

Відхилити пропозицію 731, внесену народним депутатом України                 Луценко І.С.

Голосували: «за» -  6 (прийнято одноголосно).

 

Відхилити пропозицію 732, внесену народним депутатом України                 Капліним С.М.

Голосували: «за» -  6 (прийнято одноголосно).

 

 

Врахувати пропозицію 733, внесену народними депутатами України – членами Комітету Пинзеником П.В. та іншими.

Голосували: «за» -  6 (прийнято одноголосно).

 

Врахувати пропозицію 734, внесену народним депутатом України                 Недавою О.А.

Голосували: «за» -  6 (прийнято одноголосно).

 

Врахувати пропозицію 735, внесену народним депутатом України                 Долженковим О.В.

Голосували: «за» -  6 (прийнято одноголосно).

 

Врахувати пропозицію 736, внесену народним и депутатами України Тимошенко Ю.В., Власенком С.В., Євтушком С.М.

Голосували: «за» -  6 (прийнято одноголосно).

 

Відхилити пропозицію 737, внесену народним и депутатами України                 Сироїд О.І., Березюком О.Р.

Голосували: «за» -  6 (прийнято одноголосно).

 

Врахувати пропозицію 738, внесену народними депутатами України – членами Комітету Пинзеником П.В. та іншими.

Голосували: «за» -  6 (прийнято одноголосно).

 

Відхилити пропозицію 739, внесену народним депутатом України                 Сотник О.С.

Голосували: «за» -  6 (прийнято одноголосно).

 

Відхилити пропозицію 740, внесену народним депутатом України                 Лапіним І.О.

Голосували: «за» -  6 (прийнято одноголосно).

 

Врахувати пропозицію 741, внесену народним депутатом України                 Гуляєвим В.О.

Голосували: «за» -  6 (прийнято одноголосно).

 

Врахувати частково пропозицію 742, внесену народним депутатом України                 Дерев’янком Ю.Б.

Голосували: «за» -  6 (прийнято одноголосно).

 

Відхилити пропозицію 743, внесену народним депутатом України                 Пташник В.Ю.

Голосували: «за» -  6 (прийнято одноголосно).

 

Відхилити пропозицію 744, внесену народним депутатом України                 Писаренком В.В.

Голосували: «за» -  6 (прийнято одноголосно).

 

Відхилити пропозицію 745, внесену народним и депутатами України                 Сироїд О.І., Березюком О.Р.

Голосували: «за» -  6 (прийнято одноголосно).

 

Відхилити пропозицію 746, внесену народним депутатом України                 Луценко І.С.

Голосували: «за» -  6 (прийнято одноголосно).

 

Врахувати з редакційними правками народних депутатів України – членів Комітету Пинзеника П.В. та інших пропозицію 747, внесену народним депутатом України  Білозір О.В.

Голосували: «за» -  6 (прийнято одноголосно).

 

Відхилити пропозицію 748, внесену народним депутатом України                 Капліним С.М.

Голосували: «за» -  6 (прийнято одноголосно).

 

Головуючий на засіданні перший заступник голови Комітету Пинзеник П.В. підсумував розгляд пропозицій та поправок до законопроекту (реєстр. № 1098) та вніс пропозицію затвердити порівняльну таблицю, доручити секретаріату Комітету опрацювати її з урахуванням внесених та ухвалених на засіданні пропозицій і подати у встановленому порядку на візування до редакційного відділу Головного управління документального забезпечення та до Головного юридичного управлінням Апарату Верховної Ради України.

 

Голосували: «за» - 6 (прийнято одноголосно).

 

УХВАЛИЛИ:

1. Висновок Комітету щодо внесених пропозицій та поправок до проекту Закону України «Про тимчасові слідчі комісії і тимчасові спеціальні комісії Верховної Ради України» (реєстр. № 1098) та рекомендувати Верховній Раді України за результатами розгляду в другому читанні цього законопроекту прийняти його в другому читанні та в цілому.

2. Подати на розгляд Верховної Ради України проект  Закону України «Про тимчасові слідчі комісії і тимчасові спеціальні комісії Верховної Ради України» (реєстр. № 1098), підготовлений до другого читання у вигляді порівняльної таблиці.

3. Доповідачем від Комітету на пленарному засіданні Верховної Ради України визначити заступника голови Комітету Купрієнка О.В.


3. Різне.

Питань для розгляду та обговорення в «Різному» народними депутатами України – членами Комітету запропоновано не було.

 

 

 

 

 

 

Перший заступник  

голови Комітету                                                                      П.В.ПИНЗЕНИК

 

 

Секретар  Комітету                                                                  Д.В.ЛУБІНЕЦЬ

 

 

 

 

 

КОМІТЕТ  З  ПИТАНЬ  РЕГЛАМЕНТУ
   ТА  ОРГАНІЗАЦІЇ  РОБОТИ  ВЕРХОВНОЇ  РАДИ  УКРАЇНИ

 

 

 

                                                                                       

                                                                                        148

 

                                                                           29-30        травня         19

  

                             29 травня 2019 року                              

                                                   

              вул. Банкова, 6-8,

                                                                          кімн. 418 (зал засідань)

                                                                                           15 год. 00 хв. 

 

Головує: перший заступник голови Комітету Пинзеник П.В.

Присутні члени Комітету: Арешонков В.Ю., Купрієнко О.В., Лубінець Д.В.,                   Войцеховська С.М.,   Данілін В.Ю.,   Кишкар П.М.,   Папієв М.М., Шахов С.В.

Відсутній член Комітету:  Бондар В.В.

 

Від секретаріату Комітету на засіданні присутні: керівник секретаріату Комітету Нехоца М.В., заступники керівника секретаріату Комітету Вауліна І.І., Прилуцька І.В., головні консультанти: Кабанець Л.В., Кукла А.О., Меть Т.М., Моргун А.А., Лисенко М.С., Нижник К.А., консультант  Шаповалова К.С., інтерн Бендерська Т.В.

 

Присутні:

помічники-консультанти народних депутатів України – членів Комітету Арешонкова В.Ю., Войцеховської С.М., Лубінця Д.В., Папієва М.М.,                   Пинзеника П.В.;

експерти Програми USAID «Рада» –  Крижанівський В., Крук О.;

представники  ЗМІ: Лоскун О., Костеш С. - кореспондент та оператор телеканалу «ZIK», Петруньок Н. – кореспондент телеканалу «NewsOne»,               Хликін В. – кореспондент каналу «UNN», Стецюк М. – кореспондент телеканалу «Прямий», Сигал О. – кореспондент телеканалу «НАШ».

 

Ведеться стенограма та

аудіозапис засідання.

 

Головуючий на засіданні Комітету перший заступник голови Комітету Пинзеник П.В. запропонував розглянути проект порядку денного засідання Комітету, який складається з одного основного питання щодо розгляду пропозицій та поправок до законопроекту (реєстр. № 1098, друге читання), і додатково розглянути листи Управління справами Апарату Верховної Ради України та Автобази Управління справами Апарату Верховної Ради України щодо окремих питань діяльності Автобази Управління справами Апарату Верховної Ради України, які надійшли до Комітету напередодні засідання, та питання різне.

 

Голова підкомітету Войцеховська С.М., голова підкомітету Кишкар П.М. та заступник голови Комітету Купрієнко О.В. запропонували змінити порядок розгляду питань порядку денного засідання та першим розглянути додаткове питання, оскільки розгляд першого питання порядку денного передбачає обговорення та голосування щодо пропозицій і поправок, що вимагатиме багато часу для розгляду, який не переривається.

 

Інших пропозицій та заперечень щодо порядку денного засідання Комітету не надходило (стенограма додається).

 

За прийняття порядку денного засідання Комітету «за основу» та «в цілому» з урахуванням внесеної пропозиції голосували: «за» - 9  (прийнято одноголосно).

 

ПОРЯДОК ДЕННИЙ:

 

1. Про листи Управління справами Апарату Верховної Ради України
від 11.03.2019 № 15/11-385 (46605) та Автобази Управління справами Апарату Верховної Ради України від 29.05.2019 № 15-2/23-375 (102550) щодо окремих питань діяльності Автобази Управління справами Апарату Верховної Ради України.

Інформує:  перший заступник голови Комітету Пинзеник П.В.

 

2. Про розгляд пропозицій та поправок до законопроекту «Про тимчасові слідчі комісії і тимчасові спеціальні комісії Верховної Ради України» (реєстр. № 1098).

Інформує:  перший заступник голови Комітету Пинзеник П.В.

 

3. Різне.

 

 

1. СЛУХАЛИ: Інформацію першого заступника голови Комітету Пинзеника П.В. про листи першого заступника Керівника Апарату Верховної Ради України – керуючого справами Боднара П.О. від 11.03.2019 № 15/11-385 (46605) та директора Автобази Управління справами Апарату Верховної Ради України Назаренка О.П. від 29.05.2019 № 15-2/23-375 (102550) з пропозицією щодо відчуження через аукціон транспортних засобів Автобази Управління справами Апарату Верховної Ради України,

 

Голосували: «за» -  9  (прийнято одноголосно).

 

УХВАЛИЛИ:

1. Не заперечувати щодо відчуження транспортних засобів Автобази Управління справами Апарату Верховної Ради України (перелік яких наведено у додатках до листів першого заступника Керівника Апарату Верховної Ради України – керуючого справами Боднара П.О. від 11.03.2019 № 15/11-385 (46605) та директора Автобази Управління справами Апарату Верховної Ради України Назаренка О.П. від 29.05.2019 № 15-2/23-375 (102550), шляхом їх продажу на аукціоні відповідно до Порядку відчуження об’єктів державної власності, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 06.06.2007 № 803.

 

2. Управлінню справами Апарату Верховної Ради України забезпечити контроль за відчуженням Автобазою Управління справами Апарату
Верховної Ради України зазначених в додатках до листів першого заступника Керівника Апарату Верховної Ради України – керуючого справами Боднара П.О. від 11.03.2019 № 15/11-385 (46605) та директора Автобази Управління
справами Апарату Верховної Ради України Назаренка О.П. від 29.05.2019
№ 15-2/23-375 (102550) транспортних засобів у відповідності з вимогами чинного законодавства.

 

3. Рішення Комітету надіслати Управлінню справами Апарату Верховної Ради України для забезпечення контролю.

 

 

2. СЛУХАЛИ: Інформацію першого заступника голови Комітету Пинзеника П.В. про проходження законопроекту «Про тимчасові слідчі комісії і тимчасові спеціальні комісії Верховної Ради України» (реєстр. № 1098), розгляд та прийняття його за основу, подані пропозиції та поправки до законопроекту, про їх кількість, а також про підготовлену до другого читання порівняльну таблицю.

 

В обговоренні взяли участь народні депутати України – члени Комітету: Папієв М.М., Арешонков В.Ю., Кишкар П.М., Лубінець Д.В., Шахов С.В. (стенограма додається).

 

Зокрема, голова підкомітету Папієв М.М. у своєму виступі наполягав на дотриманні Комітетом вимог Закону України «Про комітети Верховної Ради України» під час розгляду пропозицій і поправок до законопроекту (реєстр.                    № 1098) та зацитував положення пункту 6 частини першої статті 16 зазначеного Закону що "комітет  зобов'язаний розглядати та приймати рішення щодо кожної пропозиції, яка надійшла від суб'єктів законодавчої ініціативи" (стенограма додається).

 

Народні депутати України – члени Комітету дійшли згоди, що на цьому засіданні Комітету будуть розглянуті всі поправки та пропозиції, які не відкликано суб’єктами права законодавчої ініціативи, а у разі відкликання кимось з народних депутатів України внесених ними поправок та пропозицій, вони не будуть надалі розглядатись, натомість ті, що розглянуті до моменту відкликання, залишаться у таблиці до законопроекту (реєстр. № 1098) (стенограма додається).

 

Заступник голови Комітету Арешонков В.Ю. запропонував не закривати засідання Комітету до завершення розгляду усіх внесених і не відкликаних пропозицій та поправок до законопроекту (реєстр. № 1098) (стенограма додається).

 

Головуючий на засіданні перший заступник голови Комітету Пинзеник П.В. підсумував обговорення та запропонував перейти безпосередньо до розгляду пропозицій та поправок до законопроекту «Про тимчасові слідчі комісії і тимчасові спеціальні комісії Верховної Ради України» (реєстр. № 1098), які включено до порівняльної таблиці законопроекту, підготовленого до другого читання (стенограма додається).

 

Врахувати пропозицію 1, внесену народним депутатом України              Крульком І.І.

Голосували: «за» -  9  (прийнято одноголосно).

 

Врахувати пропозицію 2, внесену народним депутатом України               Крульком І.І.

Голосували: «за» -  9  (прийнято одноголосно).

 

Врахувати пропозицію 3, внесену народними депутатами України – членами Комітету Пинзеником П.В. та іншими.

Голосували: «за» -  9  (прийнято одноголосно).

 

Відхилити  пропозицію 4, внесену народним депутатом України                Недавою О.А.

Голосували: «за» -  9  (прийнято одноголосно).

 

Врахувати пропозицію 5, внесену народним депутатом України           Недавою О.А.

Голосували: «за» -  9  (прийнято одноголосно).

 

Врахувати пропозицію 6, внесену народним депутатом України               Гуляєвим В.О.

Голосували: «за» -  9  (прийнято одноголосно).

 

З 16 год. 13 хв. у засіданні Комітету не бере участь член Комітету                 Шахов С.В. Загальна кількість присутніх на засіданні Комітету – 8 (вісім) народних депутатів України – членів Комітету.

 

Відхилити пропозицію 7, внесену народним депутатом України                  Долженковим О.В. Голосували: «за» -  8  (прийнято одноголосно).

 

Відхилити пропозицію 8, внесену народним депутатом України               Сотник О.С.

Голосували: «за» -  8  (прийнято одноголосно).

 

Врахувати пропозицію 9, внесену народним депутатом України                     Сотник О.С.

Голосували: «за» -  8  (прийнято одноголосно).

 

Врахувати пропозицію 10, внесену народним депутатом України                   Сотник О.С.

Голосували: «за» -  8  (прийнято одноголосно).

 

Відхилити пропозицію 11, внесену народними депутатами України – членами Комітету Пинзеником П.В. та іншими.

 

Голосували: «за» -  8  (прийнято одноголосно).

 

Врахувати пропозицію 12, внесену народними депутатами України                   Тимошенко Ю.В., Власенком С.В., Євтушком С.М.

Голосували: «за» -  8  (прийнято одноголосно).

 

Врахувати пропозицію 13, внесену народним депутатом України                 Буглаком Ю.О.

Голосували: «за» -  8  (прийнято одноголосно).

 

З 16 год. 16 хв. у засіданні Комітету не бере участь член Комітету                 Данілін В.Ю. Загальна кількість присутніх на засіданні Комітету – 7 (сім) народних депутатів України – членів Комітету.

 

Врахувати в іншій послідовності відповідно до структури законопроекту пропозицію 14, внесену народним депутатом України Капліним С.М.

Голосували: «за» -  7  (прийнято одноголосно).

 

Відхилити пропозицію 15, внесену народним депутатом України                  Сотник О.С.

Голосували: «за» -  7  (прийнято одноголосно).

 

З 16 год. 19 хв. у засіданні Комітету бере участь член Комітету                 Данілін В.Ю. Загальна кількість присутніх на засіданні Комітету – 8 (вісім) народних депутатів України – членів Комітету.

 

Відхилити пропозицію 16, внесену народним депутатом України                 Яніцьким В.П.

Голосували: «за» -  8  (прийнято одноголосно).

 

Врахувати пропозицію 17, внесену народним депутатом України                  Долженковим О.В.

Голосували: «за» -  8  (прийнято одноголосно).

 

Врахувати пропозицію 18, внесену народними депутатами України Тимошенко Ю.В., Власенком С.В., Євтушком С.М.

Голосували: «за» -  8  (прийнято одноголосно).

 

Відхилити пропозицію 19, внесену народним депутатом України                   Буглаком Ю.О.

Голосували: «за» -  8  (прийнято одноголосно).

 

Врахувати пропозицію 20, внесену народним депутатом України                   Буглаком Ю.О.

Голосували: «за» -  8  (прийнято одноголосно).

 

Врахувати пропозицію 21, внесену народним депутатом України                   Буглаком Ю.О.

Голосували: «за» -  8  (прийнято одноголосно).

 

Врахувати в іншій послідовності відповідно до структури законопроекту пропозицію 22, внесену народним депутатом України Капліним С.М.

Голосували: «за» -  8  (прийнято одноголосно).

 

Відхилити пропозицію 23, внесену народним депутатом України                  Яніцьким В.П.

Голосували: «за» -  8  (прийнято одноголосно).

 

Відхилити пропозицію 24, внесену народним депутатом України                  Яніцьким В.П.

Голосували: «за» -  8  (прийнято одноголосно).

 

Відхилити пропозицію 25, внесену народним депутатом України                  Сотник О.С.

Голосували: «за» -  8  (прийнято одноголосно).

 

Врахувати пропозицію 26, внесену народними депутатами України  - членами Комітету Пинзеником П.В. та іншими.

Голосували: «за» -  8  (прийнято одноголосно).

 

Врахувати пропозицію 27, внесену народним депутатом України Долженковим О.В.

Голосували: «за» -  8  (прийнято одноголосно).

 

Врахувати пропозицію 28, внесену народними депутатами України Тимошенко Ю.В., Власенком С.В., Євтушком С.М.

Голосували: «за» -  8  (прийнято одноголосно).

 

Врахувати пропозицію 29, внесену народним депутатом України                   Буглаком Ю.О.

Голосували: «за» -  8  (прийнято одноголосно).

 

З 16 год. 27 хв. у засіданні Комітету не бере участь голова підкомітету                 Войцеховська С.М. Загальна кількість присутніх на засіданні Комітету – 7 (сім) народних депутатів України – членів Комітету.

 

Відхилити  пропозицію 30, внесену народним депутатом України                   Яніцьким В.П.

Голосували: «за» -  7  (прийнято одноголосно).

 

Відхилити пропозицію 31, внесену народним депутатом України                   Сотник О.С.

Голосували: «за» -  7  (прийнято одноголосно).

 

Відхилити пропозицію 32, внесену народним депутатом України                Дерев’янком Ю.Б.

Голосували: «за» -  7  (прийнято одноголосно).

 

Відхилити пропозицію 33, внесену народним депутатом України                   Недавою О.А.

Голосували: «за» -  7  (прийнято одноголосно).

 

Відхилити пропозицію 34, внесену народним депутатом України                   Буглаком Ю.О.

Голосували: «за» -  7  (прийнято одноголосно).

 

Відхилити пропозицію 35, внесену народним депутатом України                   Буглаком Ю.О.

Голосували: «за» -  7  (прийнято одноголосно).

Відхилити  пропозицію 36, внесену народним депутатом України                   Яніцьким В.П.

Голосували: «за» -  7  (прийнято одноголосно).

 

Відхилити пропозицію 37, внесену народним депутатом України                   Сотник О.С.

Голосували: «за» -  7  (прийнято одноголосно).

 

Відхилити пропозицію 38, внесену народним депутатом України                   Сотник О.С.

Голосували: «за» -  7  (прийнято одноголосно).

 

Врахувати пропозицію 39, внесену народними депутатами України – членами Комітету Пинзеником П.В. та іншими.

Голосували: «за» -  7  (прийнято одноголосно).

 

Врахувати частково пропозицію 40, внесену народним депутатом України                   Крульком І.І.

Голосували: «за» -  7  (прийнято одноголосно).

 

Врахувати в редакції народних депутатів України – членів Комітету Пинзеника П.В. та інших пропозицію 41, внесену народними депутатами України Тимошенко Ю.В., Власенком С.В., Євтушком С.М.

Голосували: «за» -  7  (прийнято одноголосно).

 

Врахувати в редакції народних депутатів України – членів Комітету Пинзеника П.В. та інших пропозицію 42, внесену народним депутатом України Буглаком Ю.О.

Голосували: «за» -  7  (прийнято одноголосно).

 

Врахувати пропозицію 43, внесену народним депутатом України Долженковим О.В.

Голосували: «за» -  7  (прийнято одноголосно).

 

Врахувати частково пропозицію 44, внесену народним депутатом України Шиньковичем А.В.

Голосували: «за» -  7  (прийнято одноголосно).

 

Врахувати в редакції народних депутатів України - членів  Комітету Пинзеника П.В. та інших пропозицію 45, внесену народним депутатом України Луценко І.С.

Голосували: «за» -  7  (прийнято одноголосно).

 

Відхилити пропозицію 46, внесену народним депутатом України                     Буглаком Ю.О.

Голосували: «за» -  7  (прийнято одноголосно).

 

Врахувати пропозицію 47, внесену народним депутатом України                     Буглаком Ю.О.

Голосували: «за» -  7  (прийнято одноголосно).

 

Врахувати частково в редакції народних депутатів України - членів  Комітету Пинзеника П.В. та інших пропозицію 48, внесену народним депутатом України Яніцьким В.П.

Голосували: «за» -  7  (прийнято одноголосно).

 

Врахувати частково пропозицію 49, внесену народним депутатом України Рябчиним О.М.

Голосували: «за» -  7  (прийнято одноголосно).

 

Відхилити пропозицію 50, внесену народним депутатом України             Сотник О.С.

Голосували: «за» -  7  (прийнято одноголосно).

 

Відхилити пропозицію 51, внесену народним депутатом України             Сотник О.С.

Голосували: «за» -  7  (прийнято одноголосно).

 

Врахувати пропозицію 52, внесену народними депутатами України - членами Комітету Пинзеником П.В. та іншими.

Голосували: «за» -  7  (прийнято одноголосно).

 

Відхилити пропозицію 53, внесену народним депутатом України                   Недавою О.А.

Голосували: «за» -  7  (прийнято одноголосно).

 

Врахувати пропозицію 54, внесену народним депутатами України - членами Комітету Пинзеником П.В. та іншими.

Голосували: «за» -  7  (прийнято одноголосно).

 

 

Відхилити пропозицію 55, внесену народним депутатом України                   Буглаком Ю.О.

Голосували: «за» -  7  (прийнято одноголосно).

 

Відхилити пропозицію 56, внесену народним депутатом України                   Буглаком Ю.О.

Голосували: «за» -  7  (прийнято одноголосно).

 

Відхилити пропозицію 57, внесену народним депутатом України                   Буглаком Ю.О.

Голосували: «за» -  7  (прийнято одноголосно).

 

Відхилити пропозицію 58, внесену народним депутатом України                     Буглаком Ю.О.

Голосували: «за» -  7  (прийнято одноголосно).

 

Відхилити пропозицію 59, внесену народним депутатом України                     Буглаком Ю.О.

Голосували: «за» -  7  (прийнято одноголосно).

 

Врахувати частково в редакції народних депутатів України - членів  Комітету Пинзеника П.В. та інших пропозицію 60, внесену народним депутатом України Капліним С.М.

Голосували: «за» -  7  (прийнято одноголосно).

 

Відхилити пропозицію 61, внесену народним депутатом України                   Тетеруком А.А.

Голосували: «за» -  7  (прийнято одноголосно).

 

Відхилити пропозицію 62, внесену народним депутатом України                   Яніцьким В.П.

Голосували: «за» -  7  (прийнято одноголосно).

 

Врахувати частково в редакції народних депутатів України - членів  Комітету Пинзеника П.В. та інших пропозицію 63, внесену народним депутатом України Алєксєєвим С.О.

Голосували: «за» -  7  (прийнято одноголосно).

 

Врахувати частково в частині четвертій статті 1 законопроекту            пропозицію 64, внесену народним депутатом України Алєксєєвим С.О.

Голосували: «за» -  7  (прийнято одноголосно).

 

 

Врахувати частково в частині четвертій статті 1 законопроекту            пропозицію 65, внесену народним депутатом України Сотник О.С.

Голосували: «за» -  7  (прийнято одноголосно).

 

Врахувати з редакційною правкою народних депутатів України - членів  Комітету Пинзеника П.В. та інших пропозицію 66, внесену народним депутатом України Писаренком В.В.

Голосували: «за» -  7  (прийнято одноголосно).

 

Відхилити пропозицію 67, внесену народними депутатами України                   Сироїд О.І., Березюком О.Р.

Голосували: «за» -  7  (прийнято одноголосно).

 

Врахувати частково пропозицію 68, внесену народним депутатом України                   Семенухою Р.С.

Голосували: «за» -  7  (прийнято одноголосно).

 

Врахувати частково пропозицію 69, внесену народними депутатами України Тимошенко Ю.В., Власенком С.В., Євтушком С.М.

Голосували: «за» -  7  (прийнято одноголосно).

 

Відхилити пропозицію 70, внесену народним депутатом України                   Гуляєвим В.О.

Голосували: «за» -  7  (прийнято одноголосно).

 

Врахувати пропозицію 71, внесену народним депутатом України                   Долженковим О.В.

Голосували: «за» -  7  (прийнято одноголосно).

 

Врахувати з редакційною правкою народних депутатів України - членів  Комітету Пинзеника П.В. та інших пропозицію 72, внесену народним депутатом України  Білозір О.В.

Голосували: «за» -  7  (прийнято одноголосно).

 

Врахувати частково з редакційною правкою народних депутатів України - членів  Комітету Пинзеника П.В. та інших пропозицію 73, внесену народним депутатом України  Капліним С.М.

Голосували: «за» -  7  (прийнято одноголосно).

 

Врахувати з поправкою народних депутатів України - членів  Комітету Пинзеника П.В. та інших пропозицію 74, внесену народним депутатом України  Яніцьким В.П.

Голосували: «за» -  7  (прийнято одноголосно).

 

Врахувати пропозицію 75, внесену народними депутатами України  - членами Комітету Пинзеником П.В. та іншими.

Голосували: «за» -  7  (прийнято одноголосно).

 

Врахувати пропозицію 76, внесену народним депутатом України                   Долженковим О.В.

Голосували: «за» -  7  (прийнято одноголосно).

 

Врахувати пропозицію 77, внесену народними депутатами України Тимошенко Ю.В., Власенком С.В., Євтушком С.М.

Голосували: «за» -  7  (прийнято одноголосно).

 

Врахувати пропозицію 78, внесену народним депутатом України                   Буглаком Ю.О.

Голосували: «за» -  7  (прийнято одноголосно).

 

Відхилити пропозицію 79, внесену народним депутатом України Мельником С.І.

Голосували: «за» -  7  (прийнято одноголосно).

 

Врахувати частково пропозицію 80, внесену народним депутатом України  Капліник С.М.

Голосували: «за» -  7  (прийнято одноголосно).

 

Відхилити пропозицію 81, внесену народним депутатом України                   Яніцьким В.П.

Голосували: «за» -  7  (прийнято одноголосно).

 

Відхилити пропозицію 82, внесену народним депутатом України                   Буглаком Ю.О.

Голосували: «за» -  7  (прийнято одноголосно).

 

Врахувати частково пропозицію 83, внесену народним депутатом України                   Луценко І.С.

Голосували: «за» -  7  (прийнято одноголосно).

 

Врахувати пропозицію 84, внесену народним депутатом України Долженковим О.В.

Голосували: «за» -  7  (прийнято одноголосно).

 

Врахувати частково пропозицію 85, внесену народним депутатом України                   Семенухою Р.С.

Голосували: «за» -  7  (прийнято одноголосно).

 

Врахувати пропозицію 86, внесену народними депутатами України Тимошенко Ю.В., Власенком С.В., Євтушком С.М.

Голосували: «за» -  7  (прийнято одноголосно).

 

Врахувати пропозицію 87, внесену народним депутатом України                   Лапіним І.О.

Голосували: «за» -  7  (прийнято одноголосно).

 

Врахувати частково пропозицію 88, внесену народним депутатом України                   Буглаком Ю.О.

Голосували: «за» -  7  (прийнято одноголосно).

 

Відхилити пропозицію 89, внесену народним депутатом України                   Буглаком Ю.О.

Голосували: «за» -  7  (прийнято одноголосно).

 

Відхилити пропозицію 90, внесену народним депутатом України                   Буглаком Ю.О.

Голосували: «за» -  7  (прийнято одноголосно).

 

Врахувати частково пропозицію 91, внесену народним депутатом України Капліним С.М.

Голосували: «за» -  7  (прийнято одноголосно).

 

Відхилити пропозицію 92 внесену народним депутатом України                   Яніцьким В.П.

Голосували: «за» -  7  (прийнято одноголосно).

 

Відхилити пропозицію 93, внесену народним депутатом України                   Яніцьким В.П.

Голосували: «за» -  7  (прийнято одноголосно).

 

Врахувати пропозицію 94, внесену народними депутатами України – членами Комітету  Пинзеником П.В. та іншими.

Голосували: «за» -  7  (прийнято одноголосно).

 

Врахувати пропозицію 95, внесену народним депутатом України                   Долженковим О.В.

Голосували: «за» -  7  (прийнято одноголосно).

 

Врахувати пропозицію 96, внесену народними депутатами України                   Тимошенко Ю.В., Власенком С.В., Євтушком С.М.

Голосували: «за» -  7  (прийнято одноголосно).

 

Врахувати пропозицію 97, внесену народним депутатом України                   Буглаком Ю.О.

Голосували: «за» -  7  (прийнято одноголосно).

 

Врахувати частково пропозицію 98, внесену народним депутатом України                   Капліним С.М.

Голосували: «за» -  7  (прийнято одноголосно).

Відхилити пропозицію 99, внесену народним депутатом України                   Яніцьким В.П.

Голосували: «за» -  7  (прийнято одноголосно).

 

Відхилити пропозицію 100, внесену народним депутатом України                   Сотник О.С.

Голосували: «за» -  7  (прийнято одноголосно).

 

Відхилити пропозицію 101, внесену народним депутатом України                   Сотник О.С.

Голосували: «за» -  7  (прийнято одноголосно).

 

Відхилити пропозицію 102, внесену народним депутатом України                   Сотник О.С.

Голосували: «за» -  7  (прийнято одноголосно).

 

Відхилити пропозицію 103, внесену народним депутатом України                   Сотник О.С.

Голосували: «за» -  7  (прийнято одноголосно).

 

Відхилити пропозицію 104, внесену народним депутатом України                   Сотник О.С.

Голосували: «за» -  7  (прийнято одноголосно).

 

Відхилити пропозицію 105, внесену народним депутатом України                   Сотник О.С.

Голосували: «за» -  7  (прийнято одноголосно).

 

Відхилити пропозицію 106, внесену народним депутатом України                   Сотник О.С.

Голосували: «за» -  7  (прийнято одноголосно).

 

Відхилити пропозицію 107, внесену народним депутатом України                   Сотник О.С.

Голосували: «за» -  7  (прийнято одноголосно).

 

Відхилити пропозицію 108, внесену народним депутатом України                   Сотник О.С.

Голосували: «за» -  7  (прийнято одноголосно).

 

Відхилити пропозицію 109, внесену народним депутатом України                   Сотник О.С.

Голосували: «за» -  7  (прийнято одноголосно).

 

Врахувати пропозицію 110, внесену народним депутатом України                   Долженковим О.В.

Голосували: «за» -  7  (прийнято одноголосно).

 

Врахувати пропозицію 111, внесену народними депутатами України Тимошенко Ю.В., Власенком С.В., Євтушком С.М.

Голосували: «за» -  7  (прийнято одноголосно).

 

Врахувати пропозицію 112, внесену народним депутатом України                   Буглаком Ю.О.

Голосували: «за» -  7  (прийнято одноголосно).

 

Відхилити пропозицію 113, внесену народним депутатом України                   Буглаком Ю.О.

Голосували: «за» -  7  (прийнято одноголосно).

 

Врахувати частково пропозицію 114, внесену народним депутатом України                   Капліним С.М.

Голосували: «за» -  7  (прийнято одноголосно).

 

Відхилити пропозицію 115, внесену народним депутатом України                   Яніцьким В.П.

Голосували: «за» -  7  (прийнято одноголосно).

 

Відхилити пропозицію 116, внесену народним депутатом України                   Яніцьким В.П.

Голосували: «за» -  7  (прийнято одноголосно).

 

Врахувати частково в редакції народних депутатів України – членів Комітету Пинзеника П.В. та інших пропозицію 117, внесену народним депутатом України Дерев’янком Ю.Б.

Голосували: «за» -  7  (прийнято одноголосно).

 

Врахувати частково пропозицію 118, внесену народним депутатом України                   Луценко І.С.

Голосували: «за» -  7  (прийнято одноголосно).

 

Відхилити пропозицію 119, внесену народним депутатом України                   Буглаком Ю.О.

Голосували: «за» -  7  (прийнято одноголосно).

 

Відхилити пропозицію 120, внесену народним депутатом України                   Буглаком Ю.О.

Голосували: «за» -  7  (прийнято одноголосно).

Відхилити пропозицію 121, внесену народним депутатом України                   Буглаком Ю.О.

Голосували: «за» -  7  (прийнято одноголосно).

 

Відхилити пропозицію 122, внесену народним депутатом України                   Капліним С.М.

Голосували: «за» -  7  (прийнято одноголосно).

 

Відхилити пропозицію 123, внесену народним депутатом України                   Тетеруком А.А.

Голосували: «за» -  7  (прийнято одноголосно).

 

На вимогу народних депутатів України – членів Комітету оголошено перерву у засіданні Комітету тривалістю 10 хвилин.

 

 

Продовження засідання Комітету після перерви

 

17 год.16 хв.

 

Головує: перший заступник голови Комітету Пинзеник П.В.

Присутні члени Комітету: Арешонков В.Ю., Купрієнко О.В., Лубінець Д.В.,                   Данілін В.Ю.,   Кишкар П.М.,   Папієв М.М.

Відсутній член Комітету:  Бондар В.В., Войцеховська С.М.,   Шахов С.В.

 

         Перед продовженням розгляду пропозицій і поправок до законопроекту (реєстр. № 1098) головуючий на засіданні Комітету перший заступник голови Комітету Пинзеник П.В. запропонував обговорити питання організації подальшої роботи Комітету, зокрема, щодо місця та часу для продовження засідання Комітету наступного дня, 30 травня, та щодо визначення головуючого на засіданнях.

         Так, запропоновано 30 травня провести засідання Комітету за адресою вул. Грушевського, 5, у приміщенні залу засідань № 3 (1 поверх)  з 9 год. до 10 год. та з 14 год. до 16 год. також у приміщенні на вул. Грушевського, 5 (номер кімнати буде повідомлений окремо), а на час ранкового засідання визначити головуючим заступника голови Комітету Купрієнка О.В. у зв’язку з неможливістю бути присутнім на цьому засіданні першого заступника голови Комітету                   Пинзеника П.В.

Інших пропозицій та зауважень не надходило (стенограма додається).

 

Відхилити пропозицію 124, внесену народним депутатом України                   Яныцьким В.П.

Голосували: «за» -  7  (прийнято одноголосно).

 

Відхилити пропозицію 125, внесену народним депутатом України                   Яныцьким В.П.

Голосували: «за» -  7  (прийнято одноголосно).

 

Відхилити пропозицію 126, внесену народним депутатом України                   Яныцьким В.П.

Голосували: «за» -  7  (прийнято одноголосно).

 

Відхилити пропозицію 127, внесену народним депутатом України                   Яныцьким В.П.

Голосували: «за» -  7  (прийнято одноголосно).

 

Відхилити пропозицію 128, внесену народним депутатом України                   Алєксєєвим С.О.

Голосували: «за» -  7  (прийнято одноголосно).

 

Відхилити пропозицію 129, внесену народним депутатом України                   Сотник О.С.

Голосували: «за» -  7  (прийнято одноголосно).

 

Відхилити пропозицію 130, внесену народними депутатами України                   Сироїд О.І., Березюком О.Р.

Голосували: «за» -  7  (прийнято одноголосно).

 

Врахувати пропозицію 131, внесену народними депутатами України – членами Комітету Пинзеником П.В. та іншими.

Голосували: «за» -  7  (прийнято одноголосно).

 

Врахувати частково в редакції народних депутатів України – членів Комітету Пинзеника П.В. та інших пропозицію 132, внесену народним депутатом України Буглаком Ю.О.

Голосували: «за» -  7  (прийнято одноголосно).

 

Врахувати пропозицію 133, внесену народним депутатом України                   Долженковим О.В.

Голосували: «за» -  7  (прийнято одноголосно).

 

Врахувати пропозицію 134, внесену народними депутатами України Тимошенко Ю.В., Власенком С.В., Євтушком С.М.

Голосували: «за» -  7  (прийнято одноголосно).

 

Врахувати частково пропозицію 135, внесену народним депутатом України                   Луценко І.С.

Голосували: «за» -  7  (прийнято одноголосно).

 

Відхилити пропозицію 136, внесену народним депутатом України                   Буглаком Ю.О.

Голосували: «за» -  7  (прийнято одноголосно).

 

Відхилити пропозицію 137, внесену народним депутатом України                   Буглаком Ю.О.

Голосували: «за» -  7  (прийнято одноголосно).

 

Відхилити пропозицію 138, внесену народним депутатом України                   Буглаком Ю.О.

Голосували: «за» -  7  (прийнято одноголосно).

 

Відхилити пропозицію 139, внесену народним депутатом України                   Капліним С.М.

Голосували: «за» -  7  (прийнято одноголосно).

 

Відхилити пропозицію 140, внесену народним депутатом України                   Яніцьким В.П.

Голосували: «за» -  7  (прийнято одноголосно).

 

Відхилити пропозицію 141, внесену народним депутатом України                   Яніцьким В.П.

Голосували: «за» -  7  (прийнято одноголосно).

 

Відхилити пропозицію 142, внесену народним депутатом України                   Яніцьким В.П.

Голосували: «за» -  7  (прийнято одноголосно).

 

Відхилити пропозицію 143, внесену народним депутатом України                   Алєксєєвим С.О.

Голосували: «за» -  7  (прийнято одноголосно).

 

Врахувати в пункті 2 частини третьої статті 4 законопроекту пропозицію 144, внесену народним депутатом України Сотник О.С.

Голосували: «за» -  7  (прийнято одноголосно).

 

Відхилити пропозицію 145, внесену народними депутатами України                   Сироїд О.І., Березюком О.Р.

Голосували: «за» -  7  (прийнято одноголосно).

 

Відхилити пропозицію 146, внесену народним депутатом України                   Яніцьким В.П.

Голосували: «за» -  7  (прийнято одноголосно).

 

Відхилити пропозицію 147, внесену народним депутатом України                   Буглаком Ю.О.

Голосували: «за» -  7  (прийнято одноголосно).

 

Відхилити пропозицію 148, внесену народним депутатом України                   Юринець О.В.

Голосували: «за» -  7  (прийнято одноголосно).

 

Врахувати частково пропозицію 149, внесену народним депутатом України                   Капліним С.М.

Голосували: «за» -  7  (прийнято одноголосно).

 

Врахувати пропозицію 150, внесену народним депутатом України                   Капліним С.М.

Голосували: «за» -  7  (прийнято одноголосно).

 

Відхилити пропозицію 151, внесену народним депутатом України                   Капліним С.М.

Голосували: «за» -  7  (прийнято одноголосно).

 

Відхилити пропозицію 152, внесену народним депутатом України                   Яніцьким В.П.

Голосували: «за» -  7  (прийнято одноголосно).

 

Відхилити пропозицію 153, внесену народним депутатом України                   Яніцьким В.П.

Голосували: «за» -  7  (прийнято одноголосно).

 

Відхилити пропозицію 154, внесену народним депутатом України                   Алєксєєвим С.О.

Голосували: «за» -  7  (прийнято одноголосно).

 

Відхилити пропозицію 155, внесену народним депутатом України                   Рябчиним О.М.

Голосували: «за» -  7  (прийнято одноголосно).

 

В обговоренні пропозицій 147-155 взяли участь народні депутати – члени Комітету Папієв М.М., Пинзеник П.В., Купрієнко О.В. та запропонували нову редакцію частини шостої статті 3 законопроекту.

 

Врахувати пропозицію 156, внесену народними депутатами України – членами Комітету Пинзеником П.В. та іншими.

Голосували: «за» -  7  (прийнято одноголосно).

 

Відхилити пропозицію 157, внесену народним депутатом України                   Буглаком Ю.О.

Голосували: «за» -  7  (прийнято одноголосно).

 

Відхилити пропозицію 158, внесену народним депутатом України                   Буглаком Ю.О.

Голосували: «за» -  7  (прийнято одноголосно).

 

Відхилити пропозицію 159, внесену народним депутатом України                   Буглаком Ю.О.

Голосували: «за» -  7  (прийнято одноголосно).

 

Відхилити пропозицію 160, внесену народним депутатом України                   Буглаком Ю.О.

Голосували: «за» -  7  (прийнято одноголосно).

 

Відхилити пропозицію 161, внесену народним депутатом України                   Буглаком Ю.О.

Голосували: «за» -  7  (прийнято одноголосно).

 

Відхилити пропозицію 162, внесену народним депутатом України                   Капліним С.М.

Голосували: «за» -  7  (прийнято одноголосно).

 

Відхилити пропозицію 163, внесену народним депутатом України                   Яніцьким В.П.

Голосували: «за» -  7  (прийнято одноголосно).

 

Відхилити пропозицію 164, внесену народним депутатом України                   Яніцьким В.П.

Голосували: «за» -  7  (прийнято одноголосно).

 

Відхилити пропозицію 165, внесену народним депутатом України                   Луценко І.С.

Голосували: «за» -  7  (прийнято одноголосно).

 

Відхилити пропозицію 166, внесену народним депутатом України                   Буглаком Ю.О.

Голосували: «за» -  7  (прийнято одноголосно).

 

Відхилити пропозицію 167, внесену народним депутатом України                   Буглаком Ю.О.

Голосували: «за» -  7  (прийнято одноголосно).

 

Відхилити пропозицію 168, внесену народним депутатом України                   Буглаком Ю.О.

Голосували: «за» -  7  (прийнято одноголосно).

 

Відхилити пропозицію 169, внесену народним депутатом України                   Буглаком В.П.

Голосували: «за» -  7  (прийнято одноголосно).

 

Врахувати редакційно пропозицію 170, внесену народним депутатом України  капліним С.М.

Голосували: «за» -  7  (прийнято одноголосно).

 

Відхилити пропозицію 171, внесену народним депутатом України                   Яніцьким В.П.

Голосували: «за» -  7  (прийнято одноголосно).

 

Відхилити пропозицію 172, внесену народним депутатом України                   Яніцьким В.П.

Голосували: «за» -  7  (прийнято одноголосно).

 

Відхилити пропозицію 173, внесену народним депутатом України                   Луценко І.С.

Голосували: «за» -  7  (прийнято одноголосно).

 

Відхилити пропозицію 174, внесену народним депутатом України                   Луценко І.С.

Голосували: «за» -  7  (прийнято одноголосно).

 

Врахувати частково в редакції народних депутатів України – членів Комітету Пинзеника П.В. та інших пропозицію 175, внесену народним депутатом України  Буглаком Ю.О.

Голосували: «за» -  7  (прийнято одноголосно).

 

 

Відхилити пропозицію 176, внесену народним депутатом України                   Капліним С.М.

Голосували: «за» -  7  (прийнято одноголосно).

 

Відхилити пропозицію 177, внесену народним депутатом України      Яніцьким В.П.

Голосували: «за» -  7  (прийнято одноголосно).

 

Відхилити пропозицію 178, внесену народним депутатом України                   Яніцьким В.П.

Голосували: «за» -  7  (прийнято одноголосно).

 

Відхилити пропозицію 179, внесену народним депутатом України                   Алєксєєвим С.О.

Голосували: «за» -  7  (прийнято одноголосно).

 

Врахувати пропозицію 180, внесену народним депутатом України                   Семенухою Р.С.

Голосували: «за» -  7  (прийнято одноголосно).

 

Відхилити пропозицію 181, внесену народним депутатом України                   Буглака Ю.О.

Голосували: «за» -  7  (прийнято одноголосно).

 

Відхилити пропозицію 182, внесену народним депутатом України                   Капліним С.М.

Голосували: «за» -  7  (прийнято одноголосно).

 

Відхилити пропозицію 183, внесену народним депутатом України                   Яніцьким В.П.

Голосували: «за» -  7  (прийнято одноголосно).

 

Відхилити пропозицію 184, внесену народним депутатом України                   Яніцьким В.П.

Голосували: «за» -  7  (прийнято одноголосно).

 

Відхилити пропозицію 185, внесену народним депутатом України                   Буглаком Ю.О.

Голосували: «за» -  7  (прийнято одноголосно).

 

Відхилити пропозицію 186, внесену народним депутатом України                   Яніцьким В.П.

Голосували: «за» -  7  (прийнято одноголосно).

 

Відхилити пропозицію 187, внесену народним депутатом України                   Буглаком Ю.О.

Голосували: «за» -  7  (прийнято одноголосно).

 

Відхилити пропозицію 188, внесену народним депутатом України                   Яніцьким В.П.

Голосували: «за» -  7  (прийнято одноголосно).

 

Відхилити пропозицію 189, внесену народним депутатом України                   Яніцьким В.П.

Голосували: «за» -  7  (прийнято одноголосно).

 

Відхилити пропозицію 190, внесену народним депутатом України                   Сотник О.С.

Голосували: «за» -  7  (прийнято одноголосно).

 

Відхилити пропозицію 191, внесену народним депутатом України                   Крульком І.І.

Голосували: «за» -  7  (прийнято одноголосно).

 

Врахувати частково в частині третій статті 4 законопроекту          пропозицію 192, внесену народним депутатом України Семенухою Р.С.

Голосували: «за» -  7  (прийнято одноголосно).

 

Відхилити пропозицію 193, внесену народним депутатом України                   Буглаком Ю.О.

Голосували: «за» -  7  (прийнято одноголосно).

 

Відхилити пропозицію 194, внесену народним депутатом України            Буглаком Ю.О.

Голосували: «за» -  7  (прийнято одноголосно).

 

Відхилити пропозицію 195, внесену народним депутатом України                   Капліним С.М.

Голосували: «за» -  7  (прийнято одноголосно).

 

Відхилити пропозицію 196, внесену народним депутатом України                   Яніцьким В.П.

Голосували: «за» -  7  (прийнято одноголосно).

 

Відхилити пропозицію 197, внесену народним депутатом України                   Пташник В.Ю.

Голосували: «за» -  7  (прийнято одноголосно).

 

Врахувати частково пропозицію 198, внесену народним депутатом України                   Крульком І.І.

Голосували: «за» -  7  (прийнято одноголосно).

 

Відхилити пропозицію 199, внесену народним депутатом України Дерев’янком Ю.Б.

Голосували: «за» -  7  (прийнято одноголосно).

 

Відхилити пропозицію 200, внесену народним депутатом України                   Мельником С.І.

Голосували: «за» -  7  (прийнято одноголосно).

 

Врахувати частково пропозицію 201, внесену народним депутатом України                   Долженковим О.В.

Голосували: «за» -  7  (прийнято одноголосно).

 

Відхилити пропозицію 202, внесену народним депутатом України Долженковим О.В.

Голосували: «за» -  7  (прийнято одноголосно).

 

Врахувати частково пропозицію 203, внесену народними депутатами України Тимошенко Ю.В., Власенком С.В., Євтушком С.М.

Голосували: «за» -  7  (прийнято одноголосно).

 

Відхилити пропозицію 204, внесену народним депутатом України                    Лапіним І.О.

Голосували: «за» -  7  (прийнято одноголосно).

 

Відхилити  пропозицію 205, внесену народним депутатом України                             Буглаком Ю.О.

Голосували: «за» -  7  (прийнято одноголосно).

 

Врахувати пропозицію 206, внесену народним депутатом України                    Яніцьким В.П.

Голосували: «за» -  7  (прийнято одноголосно).

 

З 17 год. 46 хв. у засіданні Комітету не бере участь голова підкомітету Папієв М.М. Загальна кількість присутніх на засіданні Комітету – 6 (шість) народних депутатів України – членів Комітету.

 

Відхилити пропозицію 207, внесену народним депутатом України    Яніцьким В.П.

Голосували: «за» -  6  (прийнято одноголосно).

 

Відхилити пропозицію 208, внесену народним депутатом України                    Яніцьким В.П.

Голосували: «за» -  6  (прийнято одноголосно).

 

Відхилити пропозицію 209, внесену народним депутатом України                    Яніцьким В.П.

Голосували: «за» -  6  (прийнято одноголосно).

 

Відхилити пропозицію 210, внесену народним депутатом України                    Яніцьким В.П.

Голосували: «за» -  6  (прийнято одноголосно).

 

Відхилити пропозицію 211, внесену народним депутатом України                    Яніцьким В.П.

Голосували: «за» -  6  (прийнято одноголосно).

 

Відхилити пропозицію 212, внесену народним депутатом України                    Алєксєєвим С.О.

Голосували: «за» -  6  (прийнято одноголосно).

 

Відхилити  пропозицію 213, внесену народними депутатами України      Сироїд О.І., Березюком О.Р.

Голосували: «за» -  6  (прийнято одноголосно).

 

Відхилити пропозицію 214, внесену народним депутатом України                    Дерев’янком Ю.Б.

Голосували: «за» -  6  (прийнято одноголосно).

 

Відхилити пропозицію 215, внесену народним депутатом України                    Буглаком Ю.О.

Голосували: «за» -  6  (прийнято одноголосно).

 

Відхилити пропозицію 216, внесену народним депутатом України  Яніцьким В.П.

Голосували: «за» -  6  (прийнято одноголосно).

 

Відхилити пропозицію 217, внесену народним депутатом України          Луценко І.С.

Голосували: «за» -  6  (прийнято одноголосно).

 

Відхилити пропозицію 218, внесену народним депутатом України Семенухою Р.С.

Голосували: «за» -  6  (прийнято одноголосно).

 

Відхилити пропозицію 219, внесену народним депутатом України                    Буглаком Ю.О.

Голосували: «за» -  6  (прийнято одноголосно).

 

Відхилити пропозицію 220, внесену народним депутатом України                    Яніцьким В.П.

Голосували: «за» -  6  (прийнято одноголосно).

 

Врахувати пропозицію 221, внесену народними депутатами України – членами Комітету Пинзеником П.В. та іншими.

Голосували: «за» -  6  (прийнято одноголосно).

 

Відхилити пропозицію 222, внесену народним депутатом України                    Рибалкою С.В.

Голосували: «за» -  6  (прийнято одноголосно).

 

Врахувати частково пропозицію 223, внесену народним депутатом України                    Буглаком Ю.О.

Голосували: «за» -  6  (прийнято одноголосно).

 

Врахувати пропозицію 224, внесену народним депутатом України                    Луценко І.С.

Голосували: «за» -  6  (прийнято одноголосно).

 

Відхилити пропозицію 225, внесену народним депутатом України                    Луценко І.С.

Голосували: «за» -  6  (прийнято одноголосно).

 

Відхилити пропозицію 226, внесену народним депутатом України                    Лапіним І.О.

Голосували: «за» -  6  (прийнято одноголосно).

 

Відхилити пропозицію 227, внесену народним депутатом України                    Буглаком Ю.О.

Голосували: «за» -  6  (прийнято одноголосно).

 

Відхилити пропозицію 228, внесену народним депутатом України                    Яніцьким В.П.

Голосували: «за» -  6  (прийнято одноголосно).

 

Відхилити пропозицію 229, внесену народним депутатом України                    Яніцьким В.П.

Голосували: «за» -  6  (прийнято одноголосно).

 

Відхилити пропозицію 230, внесену народним депутатом України                    Яніцьким В.П.

Голосували: «за» -  6  (прийнято одноголосно).

 

Відхилити пропозицію 231, внесену народним депутатом України                    Буглаком Ю.О.

Голосували: «за» -  6  (прийнято одноголосно).

 

Відхилити пропозицію 232, внесену народним депутатом України                    Яніцьким В.П.

Голосували: «за» -  6  (прийнято одноголосно).

 

Відхилити пропозицію 233, внесену народним депутатом України                    Буглаком Ю.О.

Голосували: «за» -  6  (прийнято одноголосно).

 

Врахувати частково пропозицію 234, внесену народним депутатом України                    Яніцьким В.П.

Голосували: «за» -  6  (прийнято одноголосно).

 

Відхилити пропозицію 235, внесену народними депутатами України                    Сироїд О.І., Березюком О.Р.

Голосували: «за» -  6  (прийнято одноголосно).

 

Відхилити пропозицію 236, внесену народним депутатом України                    Дерев’янком Ю.Б.

Голосували: «за» -  6  (прийнято одноголосно).

 

Відхилити пропозицію 237, внесену народним депутатом України                    Долженковим О.В.

Голосували: «за» -  6  (прийнято одноголосно).

 

Відхилити пропозицію 238, внесену народними депутатами України                    Тимошенко Ю.В., Власенком С.В., Євтушком С.М.

Голосували: «за» -  6  (прийнято одноголосно).

 

Відхилити пропозицію 239, внесену народним депутатом України                    Буглаком В.П.

Голосували: «за» -  6  (прийнято одноголосно).

 

Відхилити пропозицію 240, внесену народним депутатом України                    Капліним С.М.

Голосували: «за» -  6  (прийнято одноголосно).

 

Відхилити пропозицію 241, внесену народним депутатом України                    Яніцьким В.П.

Голосували: «за» -  6  (прийнято одноголосно).

 

Відхилити пропозицію 242, внесену народним депутатом України                    Мельником С.І.

Голосували: «за» -  6  (прийнято одноголосно).

 

Відхилити пропозицію 243, внесену народним депутатом України                    Лапіним І.О.

Голосували: «за» -  6  (прийнято одноголосно).

 

Відхилити пропозицію 244, внесену народним депутатом України                    Яніцьким В.П.

Голосували: «за» -  6  (прийнято одноголосно).

 

Відхилити пропозицію 245, внесену народним депутатом України                    Яніцьким В.П.

Голосували: «за» -  6  (прийнято одноголосно).

 

Відхилити пропозицію 246, внесену народним депутатом України                    Яніцьким В.П.

Голосували: «за» -  6  (прийнято одноголосно).

 

Врахувати частково пропозицію 247, внесену народним депутатом України                    Недавою О.А.

Голосували: «за» -  6  (прийнято одноголосно).

 

Відхилити пропозицію 248, внесену народним депутатом України                    Луценко І.С.

Голосували: «за» -  6  (прийнято одноголосно).

 

Відхилити пропозицію 249, внесену народним депутатом України                    Буглаком Ю.О.

Голосували: «за» -  6  (прийнято одноголосно).

 

Відхилити  пропозицію 250, внесену народним депутатом України  Буглаком Ю.О.

Голосували: «за» -  6  (прийнято одноголосно).

 

Відхилити пропозицію 251, внесену народним депутатом України                    Яніцьким В.П.

Голосували: «за» -  6  (прийнято одноголосно).

 

Відхилити пропозицію 252, внесену народним депутатом України                    Алєксєєвим С.О.

Голосували: «за» -  6  (прийнято одноголосно).

 

Врахувати пропозицію 253, внесену народним депутатом України                    Буглаком Ю.О.

Голосували: «за» -  6  (прийнято одноголосно).

 

Відхилити пропозицію 254, внесену народним депутатом України                    Яніцьким В.П.

Голосували: «за» -  6  (прийнято одноголосно).

 

Відхилити пропозицію 255, внесену народним депутатом України                    Сугонікою О.Л.

Голосували: «за» -  6  (прийнято одноголосно).

 

Відхилити пропозицію 256, внесену народним депутатом України                    Буглаком Ю.О.

Голосували: «за» -  6  (прийнято одноголосно).

 

Відхилити пропозицію 257, внесену народним депутатом України                    Яніцьким В.П.

Голосували: «за» -  6  (прийнято одноголосно).

 

Відхилити пропозицію 258, внесену народним депутатом України                    Сугонякою О.Л.

Голосували: «за» -  6  (прийнято одноголосно).

 

Відхилити пропозицію 259, внесену народним депутатом України                    Буглаком Ю.О.

Голосували: «за» -  6  (прийнято одноголосно).

 

Відхилити пропозицію 260, внесену народним депутатом України                    Буглаком Ю.О.

Голосували: «за» -  6  (прийнято одноголосно).

 

Відхилити пропозицію 261, внесену народним депутатом України                    Тетеруком А.А.

Голосували: «за» -  6  (прийнято одноголосно).

 

Відхилити пропозицію 262, внесену народним депутатом України                    Яніцьким В.П.

Голосували: «за» -  6  (прийнято одноголосно).

 

Врахувати частково пропозицію 263, внесену народним депутатом України                    Сугонякою О.Л.

Голосували: «за» -  6  (прийнято одноголосно).

 

Вірахувати пропозицію 264, внесену народним депутатом України                    Мельником С.І.

Голосували: «за» -  6  (прийнято одноголосно).

 

Відхилити пропозицію 265, внесену народним депутатом України                    Буглаком Ю.О.

Голосували: «за» -  6  (прийнято одноголосно).

 

Врахувати пропозицію 266, внесену народним депутатом України                    Буглаком Ю.О

Голосували: «за» -  6  (прийнято одноголосно).

 

Відхилити пропозицію 267, внесену народним депутатом України                    Яніцьким В.П.

Голосували: «за» -  6  (прийнято одноголосно).

 

Відхилити пропозицію 268, внесену народним депутатом України                    Дерев’янком Ю.Б.

Голосували: «за» -  6  (прийнято одноголосно).

 

Врахувати частково пропозицію 269, внесену народним депутатом України                    Сольваром Р.М.

Голосували: «за» -  6  (прийнято одноголосно).

 

Відхилити пропозицію 270, внесену народним депутатом України                    Недавою О.А.

Голосували: «за» -  6  (прийнято одноголосно).

 

Врахувати пропозицію 271, внесену народним депутатом України                    Мельником С.І.

Голосували: «за» -  6  (прийнято одноголосно).

 

Врахувати з редакційними поправками пропозицію 272, внесену народним депутатом України  Гуляєвим В.О.

Голосували: «за» -  6  (прийнято одноголосно).

 

Врахувати частково пропозицію 273, внесену народним депутатом України                    Гуляєвим В.О.

Голосували: «за» -  6  (прийнято одноголосно).

 

Відхилити пропозицію 274, внесену народним депутатом України                    Гуляєвим В.О.

Голосували: «за» -  6  (прийнято одноголосно).

 

Врахувати редакційно пропозицію 275, внесену народним депутатом України    Луценко І.С.

Голосували: «за» -  6  (прийнято одноголосно).

 

Врахувати пропозицію 276, внесену народним депутатом України                    Долженковим О.В.

Голосували: «за» -  6  (прийнято одноголосно).

 

Відхилити пропозицію 277, внесену народним депутатом України                    Долженковим О.В.

Голосували: «за» -  6  (прийнято одноголосно).

 

Врахувати пропозицію 278, внесену народним депутатом України                    Семенухою Р.С.

Голосували: «за» -  6  (прийнято одноголосно).

 

Врахувати пропозицію 279, внесену народними депутатами України    Тимошенко Ю.В., Власенком С.В., Євтушком С.М.

Голосували: «за» -  6  (прийнято одноголосно).

 

Відхилити пропозицію 280, внесену народним депутатом України   Пташник В.Ю.

Голосували: «за» -  6  (прийнято одноголосно).

 

Врахувати пропозицію 281, внесену народним депутатом України                    Білозір О.В.

Голосували: «за» -  6  (прийнято одноголосно).

 

Врахувати в редакції народних депутатів України – членів Комітету Пинзеника П.В. та інших пропозицію 282, внесену народним депутатом України                    Білозір О.В.

Голосували: «за» -  6  (прийнято одноголосно).

 

Врахувати  пропозицію 283, внесену народним депутатом України                    Буглаком Ю.О.

Голосували: «за» -  6  (прийнято одноголосно).

 

Врахувати пропозицію 284, внесену народним депутатом України                    Буглаком Ю.О.

Голосували: «за» -  6  (прийнято одноголосно).

 

Відхилити пропозицію 285, внесену народним депутатом України               Буглаком Ю.О.

Голосували: «за» -  6  (прийнято одноголосно).

 

Відхилити пропозицію 286, внесену народним депутатом України  Рибалкою С.В.

Голосували: «за» -  6  (прийнято одноголосно).

 

Врахувати частково пропозицію 287, внесену народним депутатом України                Левченком Ю.В.

Голосували: «за» -  6  (прийнято одноголосно).

 

Врахувати пропозицію 288, внесену народним депутатом України              Капліним С.М.

Голосували: «за» -  6  (прийнято одноголосно).

 

Врахувати пропозицію 289, внесену народним депутатом України  Тетеруком А.А.

Голосували: «за» -  6  (прийнято одноголосно).

 

Врахувати пропозицію 290, внесену народним депутатом України  Яніцьким В.П.

Голосували: «за» -  6  (прийнято одноголосно).

 

З 17 год. 56 хв у засіданні Комітету бере участь голова підкомітету                Папієв М.М. Загальна кількість присутніх на засіданні Комітету – 7 (сім) народних депутатів України – членів Комітету.

 

Відхилити пропозицію 291, внесену народним депутатом України    Яніцьким В.П.

Голосували: «за» -  7  (прийнято одноголосно).

 

З 17 год. 57 хв у засіданні Комітету не бере участь член Комітету                  Данілін В.Ю. Загальна кількість присутніх на засіданні Комітету – 6 (шість) народних депутатів України – членів Комітету.

 

Врахувати частково пропозицію 292, внесену народним депутатом України    Яніцьким В.П.

Голосували: «за» -  6  (прийнято одноголосно).

 

Врахувати пропозицію 293, внесену народним депутатом України                Алєксєєвим С.О.

Голосували: «за» -  6  (прийнято одноголосно).

 

Відхилити пропозицію 294, внесену народним депутатом України                Алєксєєвим С.О.

Голосували: «за» -  6  (прийнято одноголосно).

 

Врахувати пропозицію 295, внесену народним депутатом України                Рябчиним О.М.

Голосували: «за» -  6  (прийнято одноголосно).

 

Відхилити пропозицію 296, внесену народним депутатом України                Писаренком В.В.

Голосували: «за» -  6  (прийнято одноголосно).

 

Відхилити пропозицію 297, внесену народним депутатом України                Лапіним І.О.

Голосували: «за» -  6  (прийнято одноголосно).

 

Відхилити пропозицію 298, внесену народним депутатом України                Яніцьким В.П.

Голосували: «за» -  6  (прийнято одноголосно).

 

Врахувати частково пропозицію 299, внесену народним депутатом України                Яніцьким В.П.

Голосували: «за» -  6  (прийнято одноголосно).

 

Врахувати частково пропозицію 300, внесену народним депутатом України                Пташним В.Ю.

Голосували: «за» -  6  (прийнято одноголосно).

 

Врахувати пропозицію 301, внесену народними депутатами України – членами Комітету Пинзеником П.В. та іншими.

Голосували: «за» -  6  (прийнято одноголосно).

 

Відхилити пропозицію 302, внесену народним депутатом України                Буглаком Ю.О.

Голосували: «за» -  6  (прийнято одноголосно).

 

Відхилити пропозицію 303, внесену народним депутатом України                Буглаком Ю.О.

Голосували: «за» -  6  (прийнято одноголосно).

 

Відхилити пропозицію 304, внесену народним депутатом України                Буглаком Ю.О.

Голосували: «за» -  6  (прийнято одноголосно).

 

Врахувати пропозицію 305, внесену народним депутатом України                Буглаком Ю.О.

Голосували: «за» -  6  (прийнято одноголосно).

 

Відхилити пропозицію 306, внесену народним депутатом України                Буглаком Ю.О.

Голосували: «за» -  6  (прийнято одноголосно).

 

Відхилити пропозицію 307, внесену народним депутатом України                Яніцьким В.П.

Голосували: «за» -  6  (прийнято одноголосно).

 

Врахувати пропозицію 308, внесену народним депутатом України                Яніцьким В.П.

Голосували: «за» -  6  (прийнято одноголосно).

 

Врахувати редакційно пропозицію 309, внесену народним депутатом України  Буглаком Ю.О.

Голосували: «за» -  6  (прийнято одноголосно).

 

Відхилити пропозицію 310, внесену народним депутатом України   Буглаком Ю.О.

Голосували: «за» -  6  (прийнято одноголосно).

 

О 18 год. 00 хв. головуючий на засіданні перший заступник голови Комітету Пинзеник П.В. оголосив перерву у засіданні Комітету до наступного дня,                      30 травня, до 9 год. 00 хв. та оголосив, що засідання продовжиться під головуванням заступника голови Комітету Купрієнка О.В., як про це було домовлено, та запросив усіх народних депутатів України - членів Комітету взяти участь у  подальшому розгляді пропозицій та поправок до законопроекту (реєстр. № 1098) (стенограма додається).

 

 

 

Продовження засідання Комітету.

 

30 травня 2019 року

 

вул. Грушевського, 5,

1 поверх, зал засідань № 3,

9 год. 00 хв.

 

 

Головуючий – Купрієнко О.В.

Присутні члени Комітету - Арешонков В.Ю., Лубінець Д.В.,   Войцеховська С.М., Данілін В.Ю., Кишкар П.М.

Відсутні члени Комітету – Бондар В.В., Папієв М.М., Пинзеник П.В., Шахов С.В.

 

Від секретаріату Комітету – заступник керівника секретаріату Комітету Вауліна І.І., головні консультанти: Кабанець Л.В., Меть Т.М., Моргун А.А., Нижник К.А., консультант Шаповалова К.С.

 

Присутні:

Помічники-консультанти народних депутатів України – членів Комітету Арешонкова В.Ю., Войцеховської С.М., Папієва М.М.

 

Стенограма та аудіозапис не ведуться

(у зв’язку з відсутністю технічної можливості).

 

Головуючий на засіданні Комітету заступник голови Комітету                 Купрієнко О.В. поінформував присутніх народних депутатів України – членів Комітету, що 30 травня ц.р. перед засіданням до Комітету надійшли листи народних депутатів України Алєксєєва С.О., Буглака Ю.О., Яніцького В.П. з відкликанням їх пропозицій та поправок до законопроекту (реєстр. № 1098), що дає Комітету право не розглядати поправки та пропозиції цих суб’єктів права законодавчої ініціативи та не включати їх до таблиці, підготовленої до розгляду у другому читанні законопроекту (реєстр. № 1098). Головуючий зосередив увагу на тому, що у зв’язку з цим нумерація поправок у порівняльній таблиці буде змінена, та запропонував продовжити розгляду таблиці (без поправок та пропозицій до зазначеного законопроекту народних депутатів України Алєксєєва С.О.,                Буглака Ю.О., Яніцького В.П.).

Інших пропозицій та заперечень не надходило.

 

Врахувати пропозицію 315, внесену народними депутатами України – членами Комітету Пинзеником П.В. та іншими.

Голосували: «за» -  6  (прийнято одноголосно).

 

Врахувати пропозицію 317, внесену народним депутатом України                Тетеруком А.А.

Голосували: «за» -  6  (прийнято одноголосно).

 

Врахувати частково пропозицію 318, внесену народним депутатом України                Тетеруком А.А.

Голосували: «за» -  6  (прийнято одноголосно).

 

Врахувати пропозицію 327, внесену народними депутатами України – членами Комітету Пинзеником П.В. та іншими.

Голосували: «за» -  6  (прийнято одноголосно).

 

Врахувати в редакції народних депутатів України – членів Комітету Пинзеника П.В. та інших пропозицію 328, внесену народним депутатом України Шиньковичем А.В.

Голосували: «за» -  6  (прийнято одноголосно).

 

Врахувати в редакції народних депутатів України – членів Комітету Пинзеника П.В. та інших пропозицію 329, внесену народним депутатом України Луценко І.С.

Голосували: «за» -  6  (прийнято одноголосно).

 

Врахувати пропозицію 330, внесену народним депутатом України                Семенухою Р.С.

Голосували: «за» -  5, «проти» - 0, «утримався» - 1 (прийнято більшістю голосів).

 

Врахувати в редакції народних депутатів України – членів Комітету Пинзеника П.В. та інших пропозицію 333, внесену народним депутатом України Пташник В.Ю.

Голосували: «за» -  6  (прийнято одноголосно).

 

Врахувати частково пропозицію 337, внесену народним депутатом України                Писаренком В.В.

Голосували: «за» -  5, «проти» - 0, «утримався» - 1 (прийнято більшістю голосів).

 

Врахувати в редакції народних депутатів України – членів Комітету Пинзеника П.В. та інших пропозицію 338, внесену народним депутатом України Крульком І.І.

Голосували: «за» -  5, «проти» - 0, «утримався» - 1 (прийнято більшістю голосів).

 

Врахувати в редакції народних депутатів України – членів Комітету Пинзеника П.В. та інших пропозицію 340, внесену народним депутатом України Рябчиним О.М.

Голосували: «за» -  5, «проти» - 0, «утримався» - 1 (прийнято більшістю голосів).

 

 

 

Врахувати пропозицію 341, внесену народним депутатом України                Мельником С.І.

Голосували: «за» -  5, «проти» - 0, «утримався» - 1 (прийнято більшістю голосів).

 

Врахувати редакційно пропозицію 343, внесену народним депутатом України  Луценко І.С.

Голосували: «за» -  5, «проти» - 0, «утримався» - 1 (прийнято більшістю голосів).

 

Врахувати пропозицію 344, внесену народним депутатом України                Долженковим О.В.

Голосували: «за» -  5, «проти» - 0, «утримався» - 1 (прийнято більшістю голосів).

 

Врахувати пропозицію 345, внесену народним депутатом України                Семенухою Р.С.

Голосували: «за» -  5, «проти» - 0, «утримався» - 1 (прийнято більшістю голосів).

 

Врахувати пропозицію 346, внесену народними депутатами України                Тимошенко Ю.В., Власенком С.В., Євтушком С.М.

Голосували: «за» -  5, «проти» - 0, «утримався» - 1 (прийнято більшістю голосів).

 

Врахувати пропозицію 351, внесену народним депутатом України                Левченком Ю.В.

Голосували: «за» -  5, «проти» - 0, «утримався» - 1 (прийнято більшістю голосів).

 

Врахувати пропозицію 352, внесену народним депутатом України                Капліним С.М.

Голосували: «за» -  5, «проти» - 0, «утримався» - 1 (прийнято більшістю голосів).

 

Врахувати пропозицію 353, внесену народним депутатом України                Тетеруком А.А.

Голосували: «за» -  5, «проти» - 0, «утримався» - 1 (прийнято більшістю голосів).

 

Врахувати пропозицію 355, внесену народним депутатом України                Сугоняко О.Л.

Голосували: «за» -  5, «проти» - 0, «утримався» - 1 (прийнято більшістю голосів).

 

Врахувати пропозицію 356, внесену народним депутатом України                Рябчиним О.М.

Голосували: «за» -  5, «проти» - 0, «утримався» - 1 (прийнято більшістю голосів).

 

Врахувати пропозицію 357, внесену народним депутатом України                Писаренком В.В.

Голосували: «за» -  5, «проти» - 0, «утримався» - 1 (прийнято більшістю голосів).

 

Відхилити пропозицію 358, внесену народним депутатом України                Писаренком В.В.

Голосували: «за» -  5, «проти» - 0, «утримався» - 1 (прийнято більшістю голосів).

 

Відхилити пропозицію 359, внесену народним депутатом України                Пташник В.Ю.

Голосували: «за» -  5, «проти» - 0, «утримався» - 1 (прийнято більшістю голосів).

 

Відхилити пропозицію 360, внесену народним депутатом України                Тетеруком А.А.

Голосували: «за» -  5, «проти» - 0, «утримався» - 1 (прийнято більшістю голосів).

 

Врахувати пропозицію 361, внесену народним депутатом України                Мельником С.І.

Голосували: «за» -  5, «проти» - 0, «утримався» - 1 (прийнято більшістю голосів).

 

Врахувати з редакційними поправками пропозицію 362, внесену народним депутатом України Луценко І.С.

Голосували: «за» -  5, «проти» - 0, «утримався» - 1 (прийнято більшістю голосів).

 

Врахувати пропозицію 363, внесену народним депутатом України                Долженковим О.В.

Голосували: «за» -  5, «проти» - 0, «утримався» - 1 (прийнято більшістю голосів).

 

 

 

Врахувати пропозицію 364, внесену народним депутатом України                Семенухою Р.С.

Голосували: «за» -  5, «проти» - 0, «утримався» - 1 (прийнято більшістю голосів).

 

Врахувати пропозицію 365, внесену народними депутатами України                Тимошенко Ю.В., Власенком С.В., Євтушком С.М.

Голосували: «за» -  5, «проти» - 0, «утримався» - 1 (прийнято більшістю голосів).

 

Врахувати редакційно пропозицію 366, внесену народним депутатом України Капліним С.М.

Голосували: «за» -  5, «проти» - 0, «утримався» - 1 (прийнято більшістю голосів).

 

Врахувати редакційно пропозицію 367, внесену народним депутатом України  Сугоняко О.Л.

Голосували: «за» -  5, «проти» - 0, «утримався» - 1 (прийнято більшістю голосів).

 

З 9 год. 15 хв. у засіданні Комітету не бере участь заступник голови Комітету Арешонков В.Ю. та бере участь голова підкомітету Папієв М.М. Загальна кількість присутніх на засіданні Комітету – 6 (шість) народних депутатів України – членів Комітету.

 

Врахувати пропозицію 368, внесену народним депутатом України                Писаренком В.В.

Голосували: «за» -  6 (прийнято одноголосно).

 

Врахувати пропозицію 369, внесену народними депутатами України – членами Комітету Пинзеником П.В. та іншими.

Голосували: «за» -  6 (прийнято одноголосно).

 

Головуючий на засіданні заступник голови Комітету Купрієнко О.В. надав слово голові підкомітету Папієву М.М. (на його наполегливе прохання), який заявив про те, що, на його думку, від початку засідання о 9 год. і до цієї хвилини на засіданні Комітету не було кворуму, оскільки кількість присутніх членів Комітету, на його думку, була недостатньою для прийняття будь-яких рішень. Отже він наполягав на поверненні до розгляду 311 поправки, оскільки напередодні, 29 травня, крайньою було розглянуто 310 поправку.

Головуючий на засіданні заступник голови Комітету Купрієнко О.В. пояснив ситуацію з кількістю присутніх на засіданні Комітету та засвідчив, що рішення приймались шістьма народними депутатами України – членами Комітету, а заступник голови Комітету Арешонков В.Ю., відсутній на цей момент, оскільки тільки що вийшов із зали засідань, а присутність голови підкомітету Папієва М.М. забезпечує необхідну кількість членів Комітету для голосування за пропоновані рішення (шість народних депутатів України).

Голова підкомітету Папієв М.М. наполягав на тому, щоб головуючий на засіданні поставив на голосування його пропозицію повернутись до розгляду 311 поправки, на розгляді якої було перервано перебіг засідання 29 травня ц.р.

 

З 9 год. 21 хв. у засіданні Комітету бере участь заступник голови Комітету Арешонков В.Ю. Загальна кількість присутніх на засіданні Комітету – 7 (сім) народних депутатів України – членів Комітету.

 

Голосували за пропозицію Папієва М.М.: «за» - 1, «проти» - 6, «утримались» - 0 (рішення не прийнято).

 

Головуючий на засіданні заступник голови Комітету Купрієнко О.В. запропонував продовжити розгляд поправок та пропозицій до законопроекту (реєстр. № 1098).

 

Відхилити пропозицію 371, внесену народним депутатом України                Тетеруком А.А.

Голосували: «за» -  7 (прийнято одноголосно).

 

Врахувати пропозицію 372, внесену народними депутатами України – членами Комітету Пинзеником П.В. та іншими.

Голосували: «за» -  7 (прийнято одноголосно).

 

Відхилити пропозицію 373, внесену народним депутатом України                Луценко І.С.

Голосували: «за» -  6, «проти» - 1, «утримався» - 0 (прийнято більшістю голосів).

 

Відхилити пропозицію 374, внесену народним депутатом України                Семенухою Р.С.

Голосували: «за» -  7 (прийнято одноголосно).

 

З 9 год. 26 хв. у засіданні Комітету не бере участь заступник голови Комітету Арешонков В.Ю. Загальна кількість присутніх на засіданні Комітету –               6 (шість) народних депутатів України – членів Комітету.

 

Відхилити пропозицію 375, внесену народним депутатом України                Рибалкою С.В.

Голосували: «за» -  5, «проти» - 1, «утримався» - 0 (прийнято більшістю голосів).

 

З 9 год. 27 хв. у засіданні Комітету не бере участь голова підкомітету  Папієв М.М. Загальна кількість присутніх на засіданні Комітету – 5 (п’ять) народних депутатів України – членів Комітету.

 

Головуючий на засіданні заступник голови Комітету Купрієнко О.В. оголосив перерву у засіданні Комітету та запропонував продовжити розгляд поправок та пропозицій до законопроекту (реєстр. № 1098) після повернення до зали засідань тих народних депутатів України – членів Комітету, які тимчасово не беруть участь у засіданні Комітету.

 

З 9 год. 38 хв. у засіданні Комітету бере участь член Комітету Шахов С.В.  Загальна кількість присутніх на засіданні Комітету – 6 (шість) народних депутатів України – членів Комітету.

 

Відхилити пропозицію 376, внесену народним депутатом України                Рябчиним О.М.

Голосували: «за» -  6 (прийнято одноголосно).

 

Врахувати в редакції народних депутатів України – членів Комітету Пинзеника П.В. та інших пропозицію 378, внесену народним депутатом України Семенухою Р.С.

Голосували: «за» -  6 (прийнято одноголосно).

 

Відхилити пропозицію 379, внесену народним депутатом України                Мельником С.І.

Голосували: «за» -  6 (прийнято одноголосно).

 

Відхилити пропозицію 380, внесену народним депутатом України                Дерев’янком Ю.Б.

Голосували: «за» -  6 (прийнято одноголосно).

 

Відхилити пропозицію 381, внесену народним депутатом України                Сотник О.С.

Голосували: «за» -  6 (прийнято одноголосно).

 

Відхилити пропозицію 382, внесену народним депутатом України                Сотник О.С.

Голосували: «за» -  6 (прийнято одноголосно).

 

Врахувати в редакції народних депутатів України – членів Комітету Пинзеника П.В. та інших пропозицію 383, внесену народним депутатом України Сотник О.С.

Голосували: «за» -  6 (прийнято одноголосно).

 

Врахувати в редакції народних депутатів України – членів Комітету Пинзеника П.В. та інших пропозицію 384, внесену народним депутатом України Сотник О.С.

Голосували: «за» -  6 (прийнято одноголосно).

 

Відхилити пропозицію 385, внесену народним депутатом України                Луценко І.С.

Голосували: «за» -  6 (прийнято одноголосно).

 

Відхилити пропозицію 386, внесену народним депутатом України                Луценко І.С.

Голосували: «за» -  6 (прийнято одноголосно).

 

Відхилити пропозицію 387, внесену народним депутатом України                Луценко І.С.

Голосували: «за» -  6 (прийнято одноголосно).

 

Відхилити пропозицію 388, внесену народним депутатом України                Луценко І.С.

Голосували: «за» -  6 (прийнято одноголосно).

 

Врахувати пропозицію 390, внесену народним депутатом України                Капліним С.М.

Голосували: «за» -  6 (прийнято одноголосно).

 

Відхилити пропозицію 391, внесену народним депутатом України                Тетеруком А.А.

Голосували: «за» -  6 (прийнято одноголосно).

 

Відхилити пропозицію 392, внесену народним депутатом України                Дерев’янком Ю.Б.

Голосували: «за» -  6 (прийнято одноголосно).

 

Врахувати частково пропозицію 393, внесену народним депутатом України                Капліним С.М.

Голосували: «за» -  6 (прийнято одноголосно).

 

Врахувати частково  пропозицію 394, внесену народним депутатом України                Тетеруком А.А.

Голосували: «за» -  6 (прийнято одноголосно).

 

Відхилити пропозицію 395, внесену народним депутатом України                Сотник О.С.

Голосували: «за» -  6 (прийнято одноголосно).

 

Відхилити пропозицію 396, внесену народним депутатом України                Сотник О.С.

Голосували: «за» -  6 (прийнято одноголосно).

 

Відхилити пропозицію 397, внесену народним депутатом України                Сотник О.С.

Голосували: «за» -  6 (прийнято одноголосно).

 

Врахувати пропозицію 398, внесену народним депутатом України                Сотник О.С.

Голосували: «за» -  6 (прийнято одноголосно).

 

Відхилити пропозицію 399, внесену народним депутатом України                Сотник О.С.

Голосували: «за» -  6 (прийнято одноголосно).

 

Відхилити пропозицію 400, внесену народним депутатом України                Сотник О.С.

Голосували: «за» -  6 (прийнято одноголосно).

 

Відхилити пропозицію 401, внесену народним депутатом України                Сотник О.С.

Голосували: «за» -  6 (прийнято одноголосно).

 

Відхилити пропозицію 402, внесену народним депутатом України                Мельником С.І.

Голосували: «за» -  6 (прийнято одноголосно).

 

Відхилити пропозицію 403, внесену народним депутатом України                Сотник О.С.

Голосували: «за» -  6 (прийнято одноголосно).

 

Відхилити пропозицію 404, внесену народними депутатами України                Сироїд О.І., Березюком О.Р.

Голосували: «за» -  6 (прийнято одноголосно).

 

Відхилити пропозицію 405, внесену народним депутатом України                Пташник В.Ю.

Голосували: «за» -  6 (прийнято одноголосно).

 

Відхилити пропозицію 406, внесену народним депутатом України                Лапіним І.О.

Голосували: «за» -  6 (прийнято одноголосно).

 

Відхилити пропозицію 407, внесену народним депутатом України                Тетеруком А.А.

Голосували: «за» -  6 (прийнято одноголосно).

 

Врахувати частково в редакції народних депутатів України – членів Комітету Пинзеника П.В. та інших пропозицію 408, внесену народним депутатом України  Рябчиним О.М.

Голосували: «за» -  6 (прийнято одноголосно).

 

Врахувати частково в редакції народних депутатів України – членів Комітету Пинзеника П.В. та інших пропозицію 409, внесену народними депутатами України Сироїд О.І., Березюком О.Р.

Голосували: «за» -  6 (прийнято одноголосно).

 

Врахувати частково в редакції народних депутатів України – членів Комітету Пинзеника П.В. та інших пропозицію 410, внесену народним депутатом України  Сугоняко О.Л.

Голосували: «за» -  6 (прийнято одноголосно).

 

Врахувати частково в редакції народних депутатів України – членів Комітету Пинзеника П.В. та інших пропозицію 411, внесену народними депутатами України Сироїд О.І., Березюком О.Р.

Голосували: «за» -  6 (прийнято одноголосно).

 

Врахувати пропозицію 412, внесену народними депутатами України – членами Комітету Пинзеником П.В. та іншими.

Голосували: «за» -  6 (прийнято одноголосно).

 

Відхилити пропозицію 413, внесену народним депутатом України                Луценко І.С.

Голосували: «за» -  6 (прийнято одноголосно).

 

Врахувати пропозицію 414, внесену народним депутатом України                Лапіним І.О.

Голосували: «за» -  6 (прийнято одноголосно).

 

Відхилити пропозицію 415, внесену народним депутатом України                Сотник О.С.

Голосували: «за» -  6 (прийнято одноголосно).

 

Врахувати частково пропозицію 416, внесену народним депутатом України                Луценко І.С.

Голосували: «за» -  6 (прийнято одноголосно).

 

Відхилити пропозицію 418, внесену народним депутатом України                Тетеруком А.А.

Голосували: «за» -  6 (прийнято одноголосно).

 

Відхилити пропозицію 419, внесену народним депутатом України                Луценко І.С.

Голосували: «за» -  6 (прийнято одноголосно).

 

Відхилити пропозицію 420, внесену народним депутатом України                Семенухою О.С.

Голосували: «за» -  6 (прийнято одноголосно).

 

Відхилити пропозицію 424, внесену народним депутатом України                Тетеруком А.А.

Голосували: «за» -  6 (прийнято одноголосно).

 

Відхилити пропозицію 426, внесену народним депутатом України                Недавою О.А.

Голосували: «за» -  6 (прийнято одноголосно).

 

Відхилити пропозицію 427, внесену народним депутатом України                Тетеруком А.А.

Голосували: «за» -  6 (прийнято одноголосно).

 

Відхилити пропозицію 428, внесену народним депутатом України                Луценко І.С.

Голосували: «за» -  6 (прийнято одноголосно).

 

Відхилити пропозицію 429, внесену народним депутатом України                Тетеруком А.А.

Голосували: «за» -  6 (прийнято одноголосно).

 

Врахувати пропозицію 431, внесену народним депутатом України                Тетеруком А.А.

Голосували: «за» -  6 (прийнято одноголосно).

 

Відхилити пропозицію 432, внесену народними депутатами України                 Сироїд О.І., Березюком О.Р.

Голосували: «за» -  6 (прийнято одноголосно).

 

Відхилити пропозицію 433, внесену народним депутатом України                Крульком І.І.

Голосували: «за» -  6 (прийнято одноголосно).

 

Відхилити пропозицію 434, внесену народним депутатом України                Мельником С.І.

Голосували: «за» -  6 (прийнято одноголосно).

 

З 9 год. 42 хв. у засіданні Комітету бере участь голова підкомітету                Папієв М.М. Загальна кількість присутніх на засіданні Комітету – 7 (сім) народних депутатів України – членів Комітету.

 

Відхилити пропозицію 435, внесену народним депутатом України                Тетеруком А.А.

Голосували: «за» -  7 (прийнято одноголосно).

 

Відхилити пропозицію 437, внесену народним депутатом України                Рибалкою С.В.

Голосували: «за» -  7 (прийнято одноголосно).

 

Відхилити пропозицію 438, внесену народним депутатом України                Дерев’янком Ю.Б.

Голосували: «за» -  7 (прийнято одноголосно).

 

Відхилити пропозицію 440, внесену народним депутатом України                Капліним С.М.

Голосували: «за» -  7 (прийнято одноголосно).

 

Відхилити пропозицію 441, внесену народним депутатом України                Гуляєвим В.О.

Голосували: «за» -  7 (прийнято одноголосно).

 

Відхилити пропозицію 442, внесену народним депутатом України                Луценко І.С.

Голосували: «за» -  7 (прийнято одноголосно).

 

З 9 год. 44 хв. у засіданні Комітету бере участь заступник голови Комітету                Арешонков В.Ю. Загальна кількість присутніх на засіданні Комітету – 8 (вісім) народних депутатів України – членів Комітету.

 

Відхилити пропозицію 443, внесену народним депутатом України                Луценко І.С.

Голосували: «за» -  8 (прийнято одноголосно).

 

Відхилити пропозицію 444, внесену народним депутатом України                Семенухою Р.С.

Голосували: «за» -  8 (прийнято одноголосно).

Врахувати пропозицію 445, внесену народними депутатами України                Тимошенко Ю.В., Власенком С.В., Євтушком С.М.

Голосували: «за» -  8 (прийнято одноголосно).

 

Відхилити пропозицію 446, внесену народним депутатом України                Лапіним І.О.

Голосували: «за» -  8 (прийнято одноголосно).

 

Відхилити пропозицію 447, внесену народним депутатом України                Сугоняко О.Л.

Голосували: «за» -  8 (прийнято одноголосно).

 

Відхилити пропозицію 448, внесену народними депутатами України                 Сироїд О.І., Березюком О.Р.

Голосували: «за» -  6 (прийнято одноголосно).

 

Відхилити пропозицію 449, внесену народним депутатом України                Сугоняко О.Л.

Голосували: «за» -  8 (прийнято одноголосно).

 

Відхилити пропозицію 450, внесену народним депутатом України                Сотник О.С.

Голосували: «за» -  8 (прийнято одноголосно).

 

З 9 год. 48 хв. у засіданні Комітету бере участь перший заступник голови Комітету Пинзеник П.В. Загальна кількість присутніх на засіданні Комітету – 9 (дев’ять) народних депутатів України – членів Комітету.

 

Головує на засіданні перший заступник голови Комітету Пинзеник П.В.

 

Головуючий на засіданні підсумував проведену роботу та зазначив, що черга дійшла до розгляду пропозицій до статті 8 законопроекту (реєстр. № 1098), отже доречно тимчасово зупинити розгляд поправок та пропозицій (крім того, вичерпано час, незабаром 10 година і має розпочатись пленарне засідання), а на засіданні о 14  год.  продовжити розгляд за таблицею, яку секретаріат Комітету має виправити в частині зміни нумерації пропозицій та поправок, виключивши  відкликані  народними депутатами України Алєксєєвим С.О., Буглаком Ю.О. та Яніцьким В.П. пропозиції.

Також перший заступник голови Комітету Пинзеник П.В. оголосив, що засідання Комітету буде продовжене о 14 год. 00 хв. у кімнаті № 5 на третьому поверсі кулуарів Верховної Ради України по вул. Грушевського, 5 та запросив усіх народних депутатів України – членів Комітету взяти участь у засіданні. 

 

 

Продовження засідання Комітету.

 

30 травня 2019 року

 

вул. Грушевського, 5,

3 поверх, кімн. 5,

14 год. 10 хв.

 

Головуючий – Пинзеник П.В.

Присутні члени Комітету - Арешонков В.Ю., Купрієнко О.В.,                   Лубінець Д.В.,   Войцеховська С.М., Данілін В.Ю., Кишкар П.М.

Відсутні члени Комітету – Бондар В.В., Папієв М.М., Шахов С.В.

 

Від секретаріату Комітету – керівник секретаріату Комітету Нехоца М.В. головні консультанти: Кабанець Л.В., Моргун А.А., консультант Шаповалова К.С.

 

Присутні:

Помічники-консультанти народних депутатів України – членів Комітету Арешонкова В.Ю., Войцеховської С.М., Папієва М.М.

 

Стенограма та аудіозапис не ведуться

(у зв’язку з відсутністю технічної можливості).

 

Головуючий на засіданні перший заступник голови Комітету Пинзеник П.В. повідомив про те, що до Комітету надійшов лист народного депутата України Сугоняко О.Л. з відкликанням ним поправок та пропозицій, внесених до законопроекту (реєстр. № 1098) та запропонував присутнім народним депутатам України – членам Комітету продовжити розгляд поправок та пропозицій до зазначеного законопроекту та привернув увагу на те, що у зв’язку з відкликанням народними депутатами України Алєксєєвим С.О., Буглаком Ю.О., Яніцьким В.П., Сугонякою О.Л. внесених ними поправок та пропозицій, нумерацію поправок в таблиці до законопроекту змінено, отже запропонував розпочати розгляд з поправки 451.

 

Відхилити пропозицію 451, внесену народним депутатом України                Семенухою Р.С.   

Голосували: «за» -  7 (прийнято одноголосно).

 

Відхилити пропозицію 452, внесену народним депутатом України                Сотник О.С.   

Голосували: «за» -  7 (прийнято одноголосно).

 

 

Відхилити пропозицію 453, внесену народним депутатом України                Сотник О.С.   

Голосували: «за» -  7 (прийнято одноголосно).

 

Відхилити пропозицію 454, внесену народним депутатом України                Сотник О.С.   

Голосували: «за» -  7 (прийнято одноголосно).

 

Відхилити пропозицію 455, внесену народним депутатом України                Сотник О.С.   

Голосували: «за» -  7 (прийнято одноголосно).

 

Відхилити пропозицію 456, внесену народним депутатом України                Гуляєва  В.О.  

Голосували: «за» -  7 (прийнято одноголосно).

 

Відхилити пропозицію 457, внесену народним депутатом України                Сотник О.С.   

Голосували: «за» -  7 (прийнято одноголосно).

 

Врахувати пропозицію 458, внесену народними депутатами України                   Сироїд О.І., Березюком О.Р.

Голосували: «за» -  7 (прийнято одноголосно).

 

Відхилити пропозицію 459, внесену народним депутатом України                Лапіним І.О.  

Голосували: «за» -  7 (прийнято одноголосно).

 

Відхилити пропозицію 460, внесену народним депутатом України                Крульком І.І.  

Голосували: «за» -  7 (прийнято одноголосно).

 

Врахувати пропозицію 461, внесену народними депутатами України                   Сироїд О.І., Березюком О.Р.

Голосували: «за» -  7 (прийнято одноголосно).

 

Відхилити пропозицію 462, внесену народним депутатом України                Капліним С.М.  

Голосували: «за» -  7 (прийнято одноголосно).

 

Врахувати пропозицію 463, внесену народним депутатом України                Луценко І.С.  

Голосували: «за» -  7 (прийнято одноголосно).

 

Відхилити пропозицію 464, внесену народним депутатом України                Капліним С.М.  

Голосували: «за» -  7 (прийнято одноголосно).

 

Відхилити пропозицію 465, внесену народними депутатами України                   Сироїд О.І., Березюком О.Р.

Голосували: «за» -  7 (прийнято одноголосно).

 

Відхилити пропозицію 466, внесену народними депутатами України                   Сироїд О.І., Березюком О.Р.

Голосували: «за» -  7 (прийнято одноголосно).

 

Відхилити пропозицію 467, внесену народним депутатом України                Луценко І.С.  

Голосували: «за» -  7 (прийнято одноголосно).

 

Відхилити пропозицію 468, внесену народним депутатом України                Рибалкою С.В.  

Голосували: «за» -  7 (прийнято одноголосно).

 

Відхилити пропозицію 469, внесену народними депутатами України                   Сироїд О.І., Березюком О.Р.

Голосували: «за» -  7 (прийнято одноголосно).

 

Врахувати пропозицію 470, внесену народними депутатами України – членами Комітету Пинзеником П.В. та іншими.

Голосували: «за» -  7 (прийнято одноголосно).

 

Відхилити пропозицію 471, внесену народним депутатом України                Сотник О.С.   

Голосували: «за» -  7 (прийнято одноголосно).

 

Відхилити пропозицію 472, внесену народним депутатом України                Капліним С.М.  

Голосували: «за» -  7 (прийнято одноголосно).

 

Відхилити пропозицію 473, внесену народним депутатом України                Сотник О.С.   

Голосували: «за» -  7 (прийнято одноголосно).

 

Відхилити пропозицію 474, внесену народним депутатом України                Сотник О.С.   

Голосували: «за» -  7 (прийнято одноголосно).

 

Відхилити пропозицію 475, внесену народним депутатом України                Сотник О.С.   

Голосували: «за» -  7 (прийнято одноголосно).

 

Відхилити пропозицію 476, внесену народним депутатом України                Сотник О.С.   

Голосували: «за» -  7 (прийнято одноголосно).

 

Відхилити пропозицію 477, внесену народним депутатом України                Сотник О.С.   

Голосували: «за» -  7 (прийнято одноголосно).

 

Відхилити пропозицію 478, внесену народним депутатом України                Сотник О.С.   

Голосували: «за» -  7 (прийнято одноголосно).

 

Відхилити пропозицію 479, внесену народним депутатом України                Дерев’янком Ю.Б.  

Голосували: «за» -  7 (прийнято одноголосно).

 

Відхилити пропозицію 480, внесену народними депутатами України                   Сироїд О.І., Березюком О.Р.

Голосували: «за» -  7 (прийнято одноголосно).

 

Відхилити пропозицію 481, внесену народним депутатом України                Мельником С.І.  

Голосували: «за» -  7 (прийнято одноголосно).

 

Відхилити пропозицію 482, внесену народним депутатом України                Сотник О.С.   

Голосували: «за» -  7 (прийнято одноголосно).

 

Відхилити пропозицію 483, внесену народними депутатами України                   Сироїд О.І., Березюком О.Р.

Голосували: «за» -  7 (прийнято одноголосно).

 

Відхилити пропозицію 484, внесену народним депутатом України                Сотник О.С.   

Голосували: «за» -  7 (прийнято одноголосно).

 

Відхилити пропозицію 485, внесену народним депутатом України                Капліним С.М.  

Голосували: «за» -  7 (прийнято одноголосно).

 

Відхилити пропозицію 486, внесену народними депутатами України                   Сироїд О.І., Березюком О.Р.

Голосували: «за» -  7 (прийнято одноголосно).

 

Врахувати пропозицію 487, внесену народними депутатами України – членами Комітету Пинзеником П.В. та іншими.

Голосували: «за» -  7 (прийнято одноголосно).

 

Відхилити пропозицію 488, внесену народним депутатом України                Сотник О.С.   

Голосували: «за» -  7 (прийнято одноголосно).

 

Врахувати в редакції народних депутатів України – членів Комітету Пинзеника П.В. та інших пропозицію 489, внесену народним депутатом України  Недавою О.А.   

Голосували: «за» -  7 (прийнято одноголосно).

 

Відхилити пропозицію 490, внесену народним депутатом України                Луценко І.С.   

Голосували: «за» -  7 (прийнято одноголосно).

 

Відхилити пропозицію 491, внесену народним депутатом України                Пташник В.Ю.   

Голосували: «за» -  7 (прийнято одноголосно).

 

Врахувати в редакції народних депутатів України – членів Комітету Пинзеника П.В. та інших пропозицію 492, внесену народним депутатом України  Білозір О.В.   

Голосували: «за» -  7 (прийнято одноголосно).

 

Відхилити пропозицію 493, внесену народним депутатом України                Капліним С.М.  

Голосували: «за» -  7 (прийнято одноголосно).

 

Відхилити пропозицію 494, внесену народним депутатом України                Луценко І.С.   

Голосували: «за» -  7 (прийнято одноголосно).

 

Відхилити пропозицію 495, внесену народним депутатом України                Семенухою Р.С.   

Голосували: «за» -  7 (прийнято одноголосно).

 

 

Відхилити пропозицію 496, внесену народним депутатом України                Луценко І.С.   

Голосували: «за» -  7 (прийнято одноголосно).

 

Відхилити пропозицію 497, внесену народним депутатом України                Капліним С.М.  

Голосували: «за» -  7 (прийнято одноголосно).

 

Відхилити пропозицію 498, внесену народним депутатом України                Капліним С.М.  

Голосували: «за» -  7 (прийнято одноголосно).

 

Відхилити пропозицію 499, внесену народним депутатом України                Пташник В.Ю.  

Голосували: «за» -  7 (прийнято одноголосно).

 

Відхилити пропозицію 500, внесену народним депутатом України                Сотник О.С.  

Голосували: «за» -  7 (прийнято одноголосно).

 

Відхилити пропозицію 501, внесену народним депутатом України                Сотник О.С.  

Голосували: «за» -  7 (прийнято одноголосно).

 

Відхилити пропозицію 502, внесену народним депутатом України                Луценко І.С.  

Голосували: «за» -  7 (прийнято одноголосно).

 

Відхилити пропозицію 503, внесену народним депутатом України                Рибалкою С.В.  

Голосували: «за» -  7 (прийнято одноголосно).

 

Відхилити пропозицію 504, внесену народним депутатом України                Капліним С.М.  

Голосували: «за» -  7 (прийнято одноголосно).

 

Відхилити пропозицію 505, внесену народним депутатом України                Гуляєвим В.О.  

Голосували: «за» -  7 (прийнято одноголосно).

 

Відхилити пропозицію 506, внесену народним депутатом України                Луценко І.С.  

Голосували: «за» -  7 (прийнято одноголосно).

 

Відхилити пропозицію 507, внесену народним депутатом України                Сотник О.С.  

Голосували: «за» -  7 (прийнято одноголосно).

 

Відхилити пропозицію 508, внесену народним депутатом України                Гуляєвим В.О.  

Голосували: «за» -  7 (прийнято одноголосно).

 

Відхилити пропозицію 509, внесену народним депутатом України                Дерев’янком Ю.Б.  

Голосували: «за» -  7 (прийнято одноголосно).

 

Відхилити пропозицію 510, внесену народним депутатом України                Капліним С.М.  

Голосували: «за» -  7 (прийнято одноголосно).

 

Відхилити пропозицію 511, внесену народними депутатами України                   Сироїд О.І., Березюком О.Р.

Голосували: «за» -  7 (прийнято одноголосно).

 

Відхилити пропозицію 512, внесену народним депутатом України                Луценко І.С.  

Голосували: «за» -  7 (прийнято одноголосно).

 

Відхилити пропозицію 513, внесену народними депутатами України                   Сироїд О.І., Березюком О.Р.

Голосували: «за» -  7 (прийнято одноголосно).

 

Відхилити пропозицію 514, внесену народним депутатом України                Луценко І.С.  

Голосували: «за» -  7 (прийнято одноголосно).

 

Відхилити пропозицію 515, внесену народними депутатами України                   Сироїд О.І., Березюком О.Р.

Голосували: «за» -  7 (прийнято одноголосно).

 

Відхилити пропозицію 516, внесену народним депутатом України                Лапіним І.О.  

Голосували: «за» -  7 (прийнято одноголосно).

 

Відхилити пропозицію 517, внесену народним депутатом України                Луценко І.С.  

Голосували: «за» -  7 (прийнято одноголосно).

 

Відхилити пропозицію 518, внесену народним депутатом України                Сотник О.С.  

Голосували: «за» -  7 (прийнято одноголосно).

 

Відхилити пропозицію 519, внесену народним депутатом України                Сотник О.С.  

Голосували: «за» -  7 (прийнято одноголосно).

 

Відхилити пропозицію 520, внесену народним депутатом України                Сотник О.С.  

Голосували: «за» -  7 (прийнято одноголосно).

 

Врахувати пропозицію 521, внесену народним депутатом України                Крульеом І.І.  

Голосували: «за» -  7 (прийнято одноголосно).

 

Врахувати пропозицію 522, внесену народним депутатом України                Луценко І.С.  

Голосували: «за» -  7 (прийнято одноголосно).

 

Відхилити пропозицію 523, внесену народними депутатами України                   Сироїд О.І., Березюком О.Р.

Голосували: «за» -  7 (прийнято одноголосно).

 

Відхилити пропозицію 524, внесену народним депутатом України                Сотник О.С.  

Голосували: «за» -  7 (прийнято одноголосно).

 

Врахувати пропозицію 525, внесену народним депутатом України                Мельником С.І.  

Голосували: «за» -  7 (прийнято одноголосно).

 

Врахувати пропозицію 526, внесену народним депутатом України                Луценко І.С.  

Голосували: «за» -  7 (прийнято одноголосно).

 

Врахувати пропозицію 527, внесену народним депутатом України                Долженковим О.В.  

Голосували: «за» -  7 (прийнято одноголосно).

 

Врахувати пропозицію 528, внесену народними депутатами України                   Тимошенко Ю.В., Власенком С.В., Євтушком С.М.

Голосували: «за» -  7 (прийнято одноголосно).

 

Врахувати частково пропозицію 529, внесену народним депутатом України                Левченком Ю.В.  

Голосували: «за» -  7 (прийнято одноголосно).

 

Відхилити пропозицію 530, внесену народним депутатом України                Семенухою Р.С.  

Голосували: «за» -  7 (прийнято одноголосно).

 

Відхилити пропозицію 531, внесену народним депутатом України                Сотник О.С.  

Голосували: «за» -  7 (прийнято одноголосно).

 

Відхилити пропозицію 532, внесену народним депутатом України                Сотник О.С.  

Голосували: «за» -  7 (прийнято одноголосно).

 

Відхилити пропозицію 533, внесену народним депутатом України                Сотник О.С.  

Голосували: «за» -  7 (прийнято одноголосно).

 

Відхилити пропозицію 534, внесену народним депутатом України                Луценко І.С.  

Голосували: «за» -  7 (прийнято одноголосно).

 

Відхилити пропозицію 535, внесену народним депутатом України                Луценко І.С.  

Голосували: «за» -  7 (прийнято одноголосно).

 

Відхилити пропозицію 536, внесену народними депутатами України                   Сироїд О.І., Березюком О.Р.

Голосували: «за» -  7 (прийнято одноголосно).

 

Відхилити пропозицію 537, внесену народним депутатом України                Сотник О.С.  

Голосували: «за» -  7 (прийнято одноголосно).

 

Відхилити пропозицію 538, внесену народним депутатом України                Луценко І.С.  

Голосували: «за» -  7 (прийнято одноголосно).

 

Відхилити пропозицію 539, внесену народним депутатом України                Лапіним І.О.  

Голосували: «за» -  7 (прийнято одноголосно).

 

Відхилити пропозицію 540, внесену народними депутатами України                   Сироїд О.І., Березюком О.Р.

Голосували: «за» -  7 (прийнято одноголосно).

 

Відхилити пропозицію 541, внесену народним депутатом України                Луценко І.С.  

Голосували: «за» -  7 (прийнято одноголосно).

 

Відхилити пропозицію 542, внесену народними депутатами України                   Сироїд О.І., Березюком О.Р.

Голосували: «за» -  7 (прийнято одноголосно).

 

Відхилити пропозицію 543, внесену народним депутатом України                Луценко І.С.  

Голосували: «за» -  7 (прийнято одноголосно).

 

Відхилити пропозицію 544, внесену народним депутатом України                Луценко І.С.  

Голосували: «за» -  7 (прийнято одноголосно).

 

Відхилити пропозицію 545, внесену народним депутатом України                Сотник О.С.  

Голосували: «за» -  7 (прийнято одноголосно).

 

Відхилити пропозицію 546, внесену народним депутатом України                Сотник О.С.  

Голосували: «за» -  7 (прийнято одноголосно).

 

Відхилити пропозицію 547, внесену народним депутатом України                Сотник О.С.  

Голосували: «за» -  7 (прийнято одноголосно).

 

Відхилити пропозицію 548, внесену народним депутатом України                Сотник О.С.  

Голосували: «за» -  7 (прийнято одноголосно).

 

Відхилити пропозицію 549, внесену народним депутатом України                Сотник О.С.  

Голосували: «за» -  7 (прийнято одноголосно).

 

Відхилити пропозицію 550, внесену народним депутатом України                Сотник О.С.  

Голосували: «за» -  7 (прийнято одноголосно).

 

Відхилити пропозицію 551, внесену народним депутатом України                Сотник О.С.  

Голосували: «за» -  7 (прийнято одноголосно).

 

Відхилити пропозицію 552, внесену народним депутатом України                Сотник О.С.  

Голосували: «за» -  7 (прийнято одноголосно).

 

Відхилити пропозицію 553, внесену народним депутатом України                Сотник О.С.  

Голосували: «за» -  7 (прийнято одноголосно).

 

Відхилити пропозицію 554, внесену народним депутатом України                Недавою О.А.  

Голосували: «за» -  7 (прийнято одноголосно).

 

Відхилити пропозицію 555, внесену народним депутатом України                Шиньковичем А.В.  

Голосували: «за» -  7 (прийнято одноголосно).

 

Відхилити пропозицію 556, внесену народним депутатом України                Пташник В.Ю.  

Голосували: «за» -  7 (прийнято одноголосно).

 

Відхилити пропозицію 557, внесену народним депутатом України                Капліним С.М.  

Голосували: «за» -  7 (прийнято одноголосно).

 

Відхилити пропозицію 558, внесену народними депутатами України                   Сироїд О.І., Березюком О.Р.

Голосували: «за» -  7 (прийнято одноголосно).

 

Відхилити пропозицію 559, внесену народним депутатом України                Недавою О.А.  

Голосували: «за» -  7 (прийнято одноголосно).

 

Відхилити пропозицію 560, внесену народним депутатом України                Недавою О.А.  

Голосували: «за» -  7 (прийнято одноголосно).

 

Відхилити пропозицію 561, внесену народним депутатом України                Пташник В.Ю.  

Голосували: «за» -  7 (прийнято одноголосно).

 

Відхилити пропозицію 562, внесену народним депутатом України                Лапіним І.О.  

Голосували: «за» -  7 (прийнято одноголосно).

 

Відхилити пропозицію 563, внесену народним депутатом України                Левченком Ю.В.  

Голосували: «за» -  7 (прийнято одноголосно).

 

Відхилити пропозицію 564, внесену народним депутатом України                Сотник О.С.  

Голосували: «за» -  7 (прийнято одноголосно).

 

Відхилити пропозицію 565, внесену народним депутатом України                Тетеруком А.А.  

Голосували: «за» -  7 (прийнято одноголосно).

 

З 14 год. 18 хв. у засіданні Комітету бере участь голова підкомітету                   Папієв М.М. Загальна кількість присутніх на засіданні Комітету – 8 (вісім) народних депутатів України – членів Комітету.

 

Врахувати пропозицію 566, внесену народними депутатами України – членами Комітету Пинзеником П.В. та іншими.

Голосували: «за» -  8 (прийнято одноголосно).

 

Врахувати пропозицію 567, внесену народним депутатом України                 Недавою О.А.

Голосували: «за» -  8 (прийнято одноголосно).

 

Відхилити пропозицію 568, внесену народним депутатом України                 Мельником С.І.

Голосували: «за» -  8 (прийнято одноголосно).

 

Врахувати пропозицію 569, внесену народним депутатом України                 Білозір О.В.

Голосували: «за» -  8 (прийнято одноголосно).

 

Врахувати пропозицію 570, внесену народним депутатом України                 Білозір О.В.

Голосували: «за» -  8 (прийнято одноголосно).

 

Врахувати пропозицію 571, внесену народним депутатом України                 Капліним С.М.

Голосували: «за» -  8 (прийнято одноголосно).

 

Відхилити пропозицію 572, внесену народним депутатом України                 Писаренком В.В.

Голосували: «за» -  8 (прийнято одноголосно).

 

Відхилити пропозицію 573, внесену народним депутатом України                 Луценко І.С.

Голосували: «за» -  8 (прийнято одноголосно).

 

Відхилити пропозицію 574, внесену народним депутатом України                 Сотник О.С.

Голосували: «за» -  8 (прийнято одноголосно).

 

Відхилити пропозицію 575, внесену народним депутатом України                 Сотник О.С.

Голосували: «за» -  8 (прийнято одноголосно).

 

Відхилити пропозицію 576, внесену народним депутатом України                 Лапіним І.О.

Голосували: «за» -  8 (прийнято одноголосно).

 

Відхилити пропозицію 577, внесену народним депутатом України                 Крульком І.І.

Голосували: «за» -  8 (прийнято одноголосно).

 

Відхилити пропозицію 578, внесену народним депутатом України                 Сотник О.С.

Голосували: «за» -  8 (прийнято одноголосно).

 

Відхилити пропозицію 579, внесену народним депутатом України                 Недавою О.А.

Голосували: «за» -  8 (прийнято одноголосно).

 

Відхилити пропозицію 580, внесену народним депутатом України                 Мельником С.І.

Голосували: «за» -  8 (прийнято одноголосно).

 

Відхилити пропозицію 581, внесену народним депутатом України                 Луценко І.С.

Голосували: «за» -  8 (прийнято одноголосно).

 

Відхилити пропозицію 582, внесену народним депутатом України                 Семенухою Р.С.

Голосували: «за» -  8 (прийнято одноголосно).

 

Відхилити пропозицію 583, внесену народним депутатом України                 Пташник В.Ю.

Голосували: «за» -  8 (прийнято одноголосно).

 

Відхилити пропозицію 584, внесену народним депутатом України                 Рибалкою С.В.

Голосували: «за» -  8 (прийнято одноголосно).

 

Відхилити пропозицію 585, внесену народним депутатом України                 Капліним С.М.

Голосували: «за» -  8 (прийнято одноголосно).

 

Відхилити пропозицію 586, внесену народним депутатом України                 Рябчиним О.М.

Голосували: «за» -  8 (прийнято одноголосно).

 

Відхилити пропозицію 587, внесену народним депутатом України                 Сотник О.С.

Голосували: «за» -  8 (прийнято одноголосно).

 

Відхилити пропозицію 588, внесену народними депутатами України                   Сироїд О.І., Березюком О.Р.

Голосували: «за» -  8 (прийнято одноголосно).

 

Відхилити пропозицію 589, внесену народним депутатом України                 Луценко І.С.

Голосували: «за» -  8 (прийнято одноголосно).

 

Відхилити пропозицію 590, внесену народним депутатом України                 Писаренком В.В.

Голосували: «за» -  8 (прийнято одноголосно).

 

Відхилити пропозицію 591, внесену народним депутатом України                 Мельником С.І.

Голосували: «за» -  8 (прийнято одноголосно).

 

Відхилити пропозицію 592, внесену народним депутатом України                 Луценко І.С.

Голосували: «за» -  8 (прийнято одноголосно).

 

Відхилити пропозицію 593, внесену народним депутатом України                 Рибалкою С.В.

Голосували: «за» -  8 (прийнято одноголосно).

 

Відхилити пропозицію 594, внесену народним депутатом України                 Семенухою Р.С.

Голосували: «за» -  8 (прийнято одноголосно).

 

Відхилити пропозицію 595, внесену народним депутатом України                 Рибалкою С.В.

Голосували: «за» -  8 (прийнято одноголосно).

 

Відхилити пропозицію 596, внесену народним депутатом України                 Крульком І.І.

Голосували: «за» -  8 (прийнято одноголосно).

 

Відхилити пропозицію 597, внесену народним депутатом України                 Семенухою Р.С.

Голосували: «за» -  8 (прийнято одноголосно).

 

Відхилити пропозицію 598, внесену народним депутатом України                 Рибалкою С.В.

Голосували: «за» -  8 (прийнято одноголосно).

 

Відхилити пропозицію 599, внесену народним депутатом України                 Сотник О.С.

Голосували: «за» -  8 (прийнято одноголосно).

 

Відхилити пропозицію 600, внесену народним депутатом України                 Сотник О.С.

Голосували: «за» -  8 (прийнято одноголосно).

 

Відхилити пропозицію 601, внесену народними депутатами України                   Сироїд О.І., Березюком О.Р.

Голосували: «за» -  8 (прийнято одноголосно).

 

Відхилити пропозицію 602, внесену народними депутатами України                   Сироїд О.І., Березюком О.Р.

Голосували: «за» -  8 (прийнято одноголосно).

 

Відхилити пропозицію 603, внесену народним депутатом України                 Гуляєвим В.О.

Голосували: «за» -  8 (прийнято одноголосно).

 

Відхилити пропозицію 604, внесену народним депутатом України                 Недавою О.А.

Голосували: «за» -  8 (прийнято одноголосно).

 

Відхилити пропозицію 605, внесену народним депутатом України                 Лапіним І.О.

Голосували: «за» -  8 (прийнято одноголосно).

 

Відхилити пропозицію 606, внесену народним депутатом України                 Сотник О.С.

Голосували: «за» -  8 (прийнято одноголосно).

 

Відхилити пропозицію 607, внесену народним депутатом України                 Луценко І.С.

Голосували: «за» -  8 (прийнято одноголосно).

 

Відхилити пропозицію 608, внесену народними депутатами України                   Сироїд О.І., Березюком О.Р.

Голосували: «за» -  8 (прийнято одноголосно).

 

Відхилити пропозицію 609, внесену народним депутатом України                 Лапіним І.О.

Голосували: «за» -  8 (прийнято одноголосно).

 

Відхилити пропозицію 610, внесену народним депутатом України                 Капліним С.М.

Голосували: «за» -  8 (прийнято одноголосно).

 

Відхилити пропозицію 611, внесену народним депутатом України                 Лапіним І.О.

Голосували: «за» -  8 (прийнято одноголосно).

 

Відхилити пропозицію 612, внесену народним депутатом України                 Пташник В.Ю.

Голосували: «за» -  8 (прийнято одноголосно).

 

Відхилити пропозицію 613, внесену народними депутатами України                   Сироїд О.І., Березюком О.Р.

Голосували: «за» -  8 (прийнято одноголосно).

 

Відхилити пропозицію 614, внесену народним депутатом України                 Лапіним І.О.

Голосували: «за» -  8 (прийнято одноголосно).

 

Відхилити пропозицію 615, внесену народним депутатом України                 Семенухою Р.С.

Голосували: «за» -  8 (прийнято одноголосно).

 

Відхилити пропозицію 616, внесену народним депутатом України                 Крульком І.І.

Голосували: «за» -  8 (прийнято одноголосно).

 

Відхилити пропозицію 617, внесену народними депутатами України                   Сироїд О.І., Березюком О.Р.

Голосували: «за» -  8 (прийнято одноголосно).

 

Відхилити пропозицію 618, внесену народним депутатом України                 Рибалкою С.В.

Голосували: «за» -  8 (прийнято одноголосно).

 

Відхилити пропозицію 619, внесену народним депутатом України                 Крульком І.І.

Голосували: «за» -  8 (прийнято одноголосно).

 

Відхилити пропозицію 620, внесену народними депутатами України                   Сироїд О.І., Березюком О.Р.

Голосували: «за» -  8 (прийнято одноголосно).

 

Врахувати пропозицію 621, внесену народними депутатами України – членами Комітету Пинзеником П.В. та іншими.

Голосували: «за» -  8 (прийнято одноголосно).

 

Врахувати пропозицію 622, внесену народним депутатом України                 Недавою О.А.

Голосували: «за» -  8 (прийнято одноголосно).

 

Врахувати пропозицію 623, внесену народним депутатом України                 Пташник В.Ю.

Голосували: «за» -  8 (прийнято одноголосно).

 

Відхилити пропозицію 624, внесену народним депутатом України                 Рибалкою С.В.

Голосували: «за» -  8 (прийнято одноголосно).

 

Врахувати пропозицію 625, внесену народними депутатами України – членами Комітету Пинзеником П.В. та іншими.

Голосували: «за» -  8 (прийнято одноголосно).

 

Врахувати частково в редакції народних депутатів України – членів Комітету Пинзеника П.В. та інших пропозицію 626, внесену народним депутатом України Дерев’янком Ю.Б.

Голосували: «за» -  8 (прийнято одноголосно).

Врахувати частково в редакції народних депутатів України – членів Комітету Пинзеника П.В. та інших пропозицію 627, внесену народним депутатом України Дерев’янком Ю.Б.

Голосували: «за» -  8 (прийнято одноголосно).

 

Врахувати частково в редакції народних депутатів України – членів Комітету Пинзеника П.В. та інших пропозицію 628, внесену народним депутатом України Дерев’янком Ю.Б.

Голосували: «за» -  8 (прийнято одноголосно).

 

Врахувати частково в редакції народних депутатів України – членів Комітету Пинзеника П.В. та інших пропозицію 629, внесену народним и депутатами України Тимошенко Ю.В., Власенком С.В., Євтушком С.М.

Голосували: «за» -  8 (прийнято одноголосно).

 

Врахувати частково в редакції народних депутатів України – членів Комітету Пинзеника П.В. та інших пропозицію 630, внесену народним депутатом України Левченком Ю.В.

Голосували: «за» -  8 (прийнято одноголосно).

 

Врахувати частково в редакції народних депутатів України – членів Комітету Пинзеника П.В. та інших пропозицію 631, внесену народним депутатом України Дерев’янком Ю.Б.

Голосували: «за» -  8 (прийнято одноголосно).

 

Врахувати частково в редакції народних депутатів України – членів Комітету Пинзеника П.В. та інших пропозицію 632, внесену народним депутатом України Долженковим О.В.

Голосували: «за» -  8 (прийнято одноголосно).

 

Відхилити пропозицію 633, внесену народним депутатом України                 Сотник О.С.

Голосували: «за» -  8 (прийнято одноголосно).

 

Врахувати частково пропозицію 634, внесену народним депутатом України Крульком І.І.

Голосували: «за» -  8 (прийнято одноголосно).

 

Врахувати пропозицію 635, внесену народним депутатом України                 Луценко І.С.

Голосували: «за» -  8 (прийнято одноголосно).

 

 

Врахувати частково пропозицію 636, внесену народним депутатом України Шиньковичем А.В.

Голосували: «за» -  8 (прийнято одноголосно).

 

Відхилити пропозицію 637, внесену народним депутатом України Шиньковичем А.В.

Голосували: «за» -  8 (прийнято одноголосно).

 

Врахувати частково пропозицію 638, внесену народним депутатом України Рябчиним О.М.

Голосували: «за» -  8 (прийнято одноголосно).

 

Врахувати пропозицію 639, внесену народними депутатами України                   Сироїд О.І., Березюком О.Р.

Голосували: «за» -  8 (прийнято одноголосно).

 

Врахувати пропозицію 640, внесену народними депутатами України – членами Комітету Пинзеником П.В. та іншими.

Голосували: «за» -  8 (прийнято одноголосно).

 

Відхилити пропозицію 641, внесену народним депутатом України                 Сотник О.С.

Голосували: «за» -  8 (прийнято одноголосно).

 

Врахувати пропозицію 642, внесену народним депутатом України            Мельником С.І.

Голосували: «за» -  8 (прийнято одноголосно).

 

Врахувати частково пропозицію 643, внесену народним депутатом України            Сольваром Р.М.

Голосували: «за» -  8 (прийнято одноголосно).

 

Врахувати частково пропозицію 644, внесену народним депутатом України            Шиньковичем А.В.

Голосували: «за» -  8 (прийнято одноголосно).

 

Врахувати пропозицію 645, внесену народним депутатом України            Луценко І.С.

Голосували: «за» -  8 (прийнято одноголосно).

 

Врахувати частково в редакції народних депутатів України – членів Комітету Пинзеника П.В. та інших пропозицію 646, внесену народним депутатом України Луценко І.С.

Голосували: «за» -  8 (прийнято одноголосно).

 

Головуючий на засіданні перший заступник голови Комітету о 14 год. 35 хв. на прохання народних депутатів України – членів Комітету оголосив перерву у засіданні Комітету.

 

Продовження засідання

 

30 травня 2019 року

 

вул. Грушевського, 5,

3 поверх, кімн. 5,

14 год. 45 хв.

 

Головуючий – Пинзеник П.В.

Присутні члени Комітету - Арешонков В.Ю., Купрієнко О.В.,                   Войцеховська С.М., Данілін В.Ю., Кишкар П.М., Папієв М.М.

Відсутні члени Комітету – Бондар В.В., Лубінець Д.В.,  Шахов С.В.

 

Від секретаріату Комітету – керівник секретаріату Комітету Нехоца М.В. головні консультанти: Кабанець Л.В., Моргун А.А., консультант Шаповалова К.С.

 

Присутні:

Помічники-консультанти народних депутатів України – членів Комітету Арешонкова В.Ю., Войцеховської С.М., Папієва М.М.

 

Стенограма та аудіозапис не ведуться

(у зв’язку з відсутністю технічної можливості).

 

Головуючий на засіданні перший заступник голови Комітету Пинзеник П.В. запропонував присутнім народним депутатам України – членам Комітету продовжити розгляд пропозицій та поправок до законопроекту (реєстр. № 1098).

 

Врахувати пропозицію 647, внесену народним депутатом України            Долженковим О.В.

Голосували: «за» -  7 (прийнято одноголосно).

 

Врахувати частково в редакції народних депутатів України – членів Коміиеиу Пинзеника П.В. та інших пропозицію 648, внесену народним депутатом України Семенухою Р.С.

Голосували: «за» -  7 (прийнято одноголосно).

 

Врахувати пропозицію 649, внесену народним и депутатами України Тимошенко Ю.В., Власенком С.В., Євтушком С.М.

Голосували: «за» -  7 (прийнято одноголосно).

Відхилити пропозицію 650, внесену народним депутатом України                 Пташник В.Ю.

Голосували: «за» -  7 (прийнято одноголосно).

 

Врахувати пропозицію 651, внесену народним депутатом України             Білозір О.В.

Голосували: «за» -  7 (прийнято одноголосно).

 

Врахувати редакційно пропозицію 652, внесену народним депутатом України                 Левченком Ю.В.

Голосували: «за» -  7 (прийнято одноголосно).

 

Врахувати пропозицію 653, внесену народним депутатом України                 Рябчиним О.М.

Голосували: «за» -  7 (прийнято одноголосно).

 

Відхилити пропозицію 654, внесену народним депутатом України                 Писаренком В.В.

Голосували: «за» -  7 (прийнято одноголосно).

 

Відхилити пропозицію 655, внесену народними депутатами України                   Сироїд О.І., Березюком О.Р.

Голосували: «за» -  7 (прийнято одноголосно).

 

Врахувати пропозицію 656, внесену народним депутатом України                 Мельником С.І.

Голосували: «за» -  7 (прийнято одноголосно).

 

Відхилити пропозицію 657, внесену народним депутатом України                 Луценко І.С.

Голосували: «за» -  7 (прийнято одноголосно).

 

Врахувати пропозицію 658, внесену народним депутатом України                 Долженковим О.В.

Голосували: «за» -  7 (прийнято одноголосно).

 

Відхилити пропозицію 659, внесену народним депутатом України                 Семенухою Р.С.

Голосували: «за» -  7 (прийнято одноголосно).

 

Врахувати пропозицію 660, внесену народним и депутатами України Тимошенко Ю.В., Власенком С.В., Євтушком С.М.

Голосували: «за» -  7 (прийнято одноголосно).

 

Врахувати частково пропозицію 661, внесену народним депутатом України Пташник В.Ю.

Голосували: «за» -  7 (прийнято одноголосно).

 

Врахувати пропозицію 662, внесену народним депутатом України                 Рябчиним О.М.

Голосували: «за» -  7 (прийнято одноголосно).

 

Відхилити пропозицію 663, внесену народним депутатом України                 Сотник О.С.

Голосували: «за» -  7 (прийнято одноголосно).

 

Врахувати частково пропозицію 664, внесену народним депутатом України Писаренком В.В.

Голосували: «за» -  7 (прийнято одноголосно).

 

Відхилити пропозицію 665, внесену народним депутатом України                 Сольвара Р.М.

Голосували: «за» -  7 (прийнято одноголосно).

 

Відхилити пропозицію 666, внесену народним депутатом України                 Шиньковича А.В.

Голосували: «за» -  7 (прийнято одноголосно).

 

Відхилити пропозицію 667, внесену народним депутатом України                 Луценко І.С.

Голосували: «за» -  7 (прийнято одноголосно).

 

Відхилити пропозицію 668, внесену народними депутатами України                   Сироїд О.І., Березюком О.Р.

Голосували: «за» -  7 (прийнято одноголосно).

 

Відхилити пропозицію 669, внесену народним депутатом України                 Капліним С.М.

Голосували: «за» -  7 (прийнято одноголосно).

 

Врахувати з редакційною правкою народних депутатів України – членів Комітету Пинзеника П.В. та інших пропозицію 670, внесену народним депутатом України Білозір О.В.

Голосували: «за» -  7 (прийнято одноголосно).

 

Відхилити пропозицію 671, внесену народним депутатом України                 Крульком І.І.

Голосували: «за» -  7 (прийнято одноголосно).

Врахувати пропозицію 672, внесену народними депутатами України – членами Комітету Пинзеником П.В. та іншими.

Голосували: «за» -  7 (прийнято одноголосно).

 

Відхилити пропозицію 673, внесену народним депутатом України                 Луценко І.С.

Голосували: «за» -  7 (прийнято одноголосно).

 

Врахувати пропозицію 674, внесену народним депутатом України                     Долженковим О.В.

Голосували: «за» -  7 (прийнято одноголосно).

 

Врахувати пропозицію 675, внесену народним и депутатами України Тимошенко Ю.В., Власенком С.В., Євтушком С.М.

Голосували: «за» -  7 (прийнято одноголосно).

 

Врахувати частково в редакції народних депутатів України – членів Комітету Пинзеника П.В. та інших пропозицію 676, внесену народним депутатом України  Капліним С.М.

Голосували: «за» -  7 (прийнято одноголосно).

 

Врахувати пропозицію 677, внесену народними депутатами  України – членами Комітету Пинзеником П.В. та іншими.

Голосували: «за» -  7 (прийнято одноголосно).

 

Врахувати пропозицію 678, внесену народним депутатом України                     Долженковим О.В.

Голосували: «за» -  7 (прийнято одноголосно).

 

Врахувати пропозицію 679, внесену народним и депутатами України Тимошенко Ю.В., Власенком С.В., Євтушком С.М.

Голосували: «за» -  7 (прийнято одноголосно).

 

Врахувати в іншій послідовності пропозицію 680, внесену народним депутатом України  Капліним С.М.

Голосували: «за» -  7 (прийнято одноголосно).

 

Врахувати пропозицію 681, внесену народним депутатом України                     Недавою О.А.

Голосували: «за» -  7 (прийнято одноголосно).

 

Врахувати пропозицію 682, внесену народним депутатом України                     Долженковим О.В.

Голосували: «за» -  7 (прийнято одноголосно).

Врахувати пропозицію 683, внесену народним и депутатами України Тимошенко Ю.В., Власенком С.В., Євтушком С.М.

Голосували: «за» -  7 (прийнято одноголосно).

 

Врахувати в іншій послідовності пропозицію 684, внесену народним депутатом України  Капліним С.М.

Голосували: «за» -  7 (прийнято одноголосно).

 

Врахувати пропозицію 685, внесену народним депутатом України                     Долженковим О.В.

Голосували: «за» -  7 (прийнято одноголосно).

 

Врахувати пропозицію 686, внесену народним и депутатами України Тимошенко Ю.В., Власенком С.В., Євтушком С.М.

Голосували: «за» -  7 (прийнято одноголосно).

 

Врахувати пропозицію 687, внесену народним и депутатами України Тимошенко Ю.В., Власенком С.В., Євтушком С.М.

Голосували: «за» -  7 (прийнято одноголосно).

 

Врахувати частково в редакції народних депутатів України – членів Комітету Пинзеника П.В. та інших  пропозицію 688, внесену народним депутатом України  Капліним С.М.

Голосували: «за» -  7 (прийнято одноголосно).

 

Врахувати пропозицію 689, внесену народним депутатом України                     Долженковим О.В.

Голосували: «за» -  7 (прийнято одноголосно).

 

Врахувати пропозицію 690, внесену народним и депутатами України Тимошенко Ю.В., Власенком С.В., Євтушком С.М.

Голосували: «за» -  7 (прийнято одноголосно).

 

Врахувати пропозицію 691, внесену народним депутатом України                     Буглаком Ю.О.

Голосували: «за» -  7 (прийнято одноголосно).

 

Врахувати частково в редакції народних депутатів України – членів Комітету Пинзеника П.В. та інших пропозицію 692, внесену народним депутатом України Капліним С.М.

Голосували: «за» -  7 (прийнято одноголосно).

 

 

Врахувати пропозицію 693, внесену народним депутатом України                     Долженковим О.В.

Голосували: «за» -  7 (прийнято одноголосно).

 

Врахувати пропозицію у 694, внесену народним и депутатами України Тимошенко Ю.В., Власенком С.В., Євтушком С.М.

Голосували: «за» - 7 (прийнято одноголосно).

 

Врахувати частково в редакції народних депутатів України – членів Комітету Пинзеника П.В. та інших пропозицію 695, внесену народним депутатом України Капліним С.М.

Голосували: «за» -  7 (прийнято одноголосно).

 

З 14 год. 46 хв. у засіданні Комітету не бере участь голова підкомітету                   Кишкар П.М. Загальна кількість присутніх на засіданні Комітету – 6 (шість) народних депутатів України – членів Комітету.

 

Врахувати пропозицію 696, внесену народним депутатом України                     Долженковим О.В.

Голосували: «за» -  6 (прийнято одноголосно).

 

Врахувати пропозицію 697, внесену народним и депутатами України Тимошенко Ю.В., Власенком С.В., Євтушком С.М.

Голосували: «за» -  6 (прийнято одноголосно).

 

Врахувати в іншій послідовності пропозицію 698, внесену народним депутатом України Капліним С.М.

Голосували: «за» -  6 (прийнято одноголосно).

 

Врахувати пропозицію 699, внесену народними депутатами України – членами Комітету Пинзеником П.В. та іншими.

Голосували: «за» -  6 (прийнято одноголосно).

 

Врахувати пропозицію 700, внесену народним депутатом України                     Долженковим О.В.

Голосували: «за» -  6 (прийнято одноголосно).

 

Врахувати пропозицію 701, внесену народним и депутатами України Тимошенко Ю.В., Власенком С.В., Євтушком С.М.

Голосували: «за» -  6 (прийнято одноголосно).

 

Врахувати частково в редакції народних депутатів України – членів Комітету Пинзеника П.В. та інших пропозицію 702, внесену народним депутатом України Капліним С.М.

Голосували: «за» -  6 (прийнято одноголосно).

 

Врахувати частково в редакції народних депутатів України – членів Комітету Пинзеника П.В. та інших пропозицію 703, внесену народним депутатом України Долженковим О.В.

Голосували: «за» -  6 (прийнято одноголосно).

 

Врахувати пропозицію 704, внесену народним и депутатами України Тимошенко Ю.В., Власенком С.В., Євтушком С.М.

Голосували: «за» -  6 (прийнято одноголосно).

 

Врахувати частково в редакції народних депутатів України – членів Комітету Пинзеника П.В. та інших пропозицію 705, внесену народним депутатом України Капліним С.М.

Голосували: «за» -  6 (прийнято одноголосно).

 

Врахувати пропозицію 706, внесену народним депутатом України Долженковим О.В.

Голосували: «за» -  6 (прийнято одноголосно).

 

Врахувати пропозицію 707, внесену народним и депутатами України Тимошенко Ю.В., Власенком С.В., Євтушком С.М.

Голосували: «за» -  6 (прийнято одноголосно).

 

Врахувати частково в редакції Комітету поправку 708, внесену народним депутатом України Капліним С.М.

Голосували: «за» -  6 (прийнято одноголосно).

 

Врахувати частково в редакції народних депутатів України – членів Комітету Пинзеника П.В. та інших пропозицію 709, внесену народним депутатом України Долженковим О.В.

Голосували: «за» -  6 (прийнято одноголосно).

 

Врахувати пропозицію 710, внесену народним и депутатами України Тимошенко Ю.В., Власенком С.В., Євтушком С.М.

Голосували: «за» -  6 (прийнято одноголосно).

 

Врахувати частково пропозицію 711, внесену народним депутатом України Капліним С.М.

Голосували: «за» -  6 (прийнято одноголосно).

 

Врахувати пропозицію 712, внесену народними депутатами України – членами Комітету Пинзеником П.В. та іншими.

Голосували: «за» -  6 (прийнято одноголосно).

Врахувати пропозицію 713, внесену народним депутатом України Долженковим О.В.

Голосували: «за» -  6 (прийнято одноголосно).

 

Врахувати пропозицію 714, внесену народним и депутатами України Тимошенко Ю.В., Власенком С.В., Євтушком С.М.

Голосували: «за» -  6 (прийнято одноголосно).

 

Врахувати частково в редакції народних депутатів України – членів Комітету Пинзеника П.В. та інших пропозицію 715, внесену народним депутатом України Капліним С.М.

Голосували: «за» -  6 (прийнято одноголосно).

 

Врахувати пропозицію 716, внесену народним депутатом України Долженковим О.В.

Голосували: «за» -  6 (прийнято одноголосно).

 

Врахувати частково пропозицію 717, внесену народним депутатом України Мельником С.І.

Голосували: «за» -  6 (прийнято одноголосно).

 

Врахувати пропозицію 718, внесену народним и депутатами України Тимошенко Ю.В., Власенком С.В., Євтушком С.М.

Голосували: «за» -  7 (прийнято одноголосно).

 

Врахувати частково в редакції народних депутатів України – членів Комітету Пинзеника П.В. та інших пропозицію 719, внесену народним депутатом України Капліним С.М.

Голосували: «за» -  6 (прийнято одноголосно).

 

Врахувати пропозицію 720, внесену народними депутатами України – членами Комітету Пинзеником П.В. та іншими.

Голосували: «за» -  6 (прийнято одноголосно).

 

Врахувати пропозицію 721, внесену народним депутатом України                 Долженковим О.В.

Голосували: «за» -  6 (прийнято одноголосно).

 

Врахувати пропозицію 722, внесену народним и депутатами України Тимошенко Ю.В., Власенком С.В., Євтушком С.М.

Голосували: «за» -  6 (прийнято одноголосно).

 

Врахувати частково в редакції народних депутатів України – членів Комітету Пинзеника П.В. та інших пропозицію 723, внесену народним депутатом України Капліним С.М.

Голосували: «за» -  6 (прийнято одноголосно).

 

Врахувати пропозицію 724, внесену народним депутатом України                 Долженковим О.В.

Голосували: «за» -  6 (прийнято одноголосно).

 

Врахувати пропозицію 725, внесену народним и депутатами України Тимошенко Ю.В., Власенком С.В., Євтушком С.М.

Голосували: «за» -  6 (прийнято одноголосно).

 

Врахувати частково в редакції народних депутатів України – членів Комітету Пинзеника П.В. та інших пропозицію 726, внесену народним депутатом України Капліним С.М.

Голосували: «за» -  6 (прийнято одноголосно).

 

Відхилити пропозицію 727, внесену народним депутатом України                 Гуляєвим В.О.

Голосували: «за» -  6 (прийнято одноголосно).

 

Врахувати частково пропозицію 728, внесену народним депутатом України Лапіним І.О.

Голосували: «за» -  6 (прийнято одноголосно).

 

Відхилити пропозицію 729, внесену народним депутатом України                 Луценко І.С.

Голосували: «за» -  6 (прийнято одноголосно).

 

Відхилити пропозицію 730, внесену народним депутатом України                 Капліним С.М.

Голосували: «за» -  6 (прийнято одноголосно).

 

Відхилити пропозицію 731, внесену народним депутатом України                 Луценко І.С.

Голосували: «за» -  6 (прийнято одноголосно).

 

Відхилити пропозицію 732, внесену народним депутатом України                 Капліним С.М.

Голосували: «за» -  6 (прийнято одноголосно).

 

 

Врахувати пропозицію 733, внесену народними депутатами України – членами Комітету Пинзеником П.В. та іншими.

Голосували: «за» -  6 (прийнято одноголосно).

 

Врахувати пропозицію 734, внесену народним депутатом України                 Недавою О.А.

Голосували: «за» -  6 (прийнято одноголосно).

 

Врахувати пропозицію 735, внесену народним депутатом України                 Долженковим О.В.

Голосували: «за» -  6 (прийнято одноголосно).

 

Врахувати пропозицію 736, внесену народним и депутатами України Тимошенко Ю.В., Власенком С.В., Євтушком С.М.

Голосували: «за» -  6 (прийнято одноголосно).

 

Відхилити пропозицію 737, внесену народним и депутатами України                 Сироїд О.І., Березюком О.Р.

Голосували: «за» -  6 (прийнято одноголосно).

 

Врахувати пропозицію 738, внесену народними депутатами України – членами Комітету Пинзеником П.В. та іншими.

Голосували: «за» -  6 (прийнято одноголосно).

 

Відхилити пропозицію 739, внесену народним депутатом України                 Сотник О.С.

Голосували: «за» -  6 (прийнято одноголосно).

 

Відхилити пропозицію 740, внесену народним депутатом України                 Лапіним І.О.

Голосували: «за» -  6 (прийнято одноголосно).

 

Врахувати пропозицію 741, внесену народним депутатом України                 Гуляєвим В.О.

Голосували: «за» -  6 (прийнято одноголосно).

 

Врахувати частково пропозицію 742, внесену народним депутатом України                 Дерев’янком Ю.Б.

Голосували: «за» -  6 (прийнято одноголосно).

 

Відхилити пропозицію 743, внесену народним депутатом України                 Пташник В.Ю.

Голосували: «за» -  6 (прийнято одноголосно).

 

Відхилити пропозицію 744, внесену народним депутатом України                 Писаренком В.В.

Голосували: «за» -  6 (прийнято одноголосно).

 

Відхилити пропозицію 745, внесену народним и депутатами України                 Сироїд О.І., Березюком О.Р.

Голосували: «за» -  6 (прийнято одноголосно).

 

Відхилити пропозицію 746, внесену народним депутатом України                 Луценко І.С.

Голосували: «за» -  6 (прийнято одноголосно).

 

Врахувати з редакційними правками народних депутатів України – членів Комітету Пинзеника П.В. та інших пропозицію 747, внесену народним депутатом України  Білозір О.В.

Голосували: «за» -  6 (прийнято одноголосно).

 

Відхилити пропозицію 748, внесену народним депутатом України                 Капліним С.М.

Голосували: «за» -  6 (прийнято одноголосно).

 

Головуючий на засіданні перший заступник голови Комітету Пинзеник П.В. підсумував розгляд пропозицій та поправок до законопроекту (реєстр. № 1098) та вніс пропозицію затвердити порівняльну таблицю, доручити секретаріату Комітету опрацювати її з урахуванням внесених та ухвалених на засіданні пропозицій і подати у встановленому порядку на візування до редакційного відділу Головного управління документального забезпечення та до Головного юридичного управлінням Апарату Верховної Ради України.

 

Голосували: «за» - 6 (прийнято одноголосно).

 

УХВАЛИЛИ:

1. Висновок Комітету щодо внесених пропозицій та поправок до проекту Закону України «Про тимчасові слідчі комісії і тимчасові спеціальні комісії Верховної Ради України» (реєстр. № 1098) та рекомендувати Верховній Раді України за результатами розгляду в другому читанні цього законопроекту прийняти його в другому читанні та в цілому.

2. Подати на розгляд Верховної Ради України проект  Закону України «Про тимчасові слідчі комісії і тимчасові спеціальні комісії Верховної Ради України» (реєстр. № 1098), підготовлений до другого читання у вигляді порівняльної таблиці.

3. Доповідачем від Комітету на пленарному засіданні Верховної Ради України визначити заступника голови Комітету Купрієнка О.В.


3. Різне.

Питань для розгляду та обговорення в «Різному» народними депутатами України – членами Комітету запропоновано не було.

 

 

 

 

 

 

Перший заступник  

голови Комітету                                                                      П.В.ПИНЗЕНИК

 

 

Секретар  Комітету                                                                  Д.В.ЛУБІНЕЦЬ

 


Fatal error: Allowed memory size of 134217728 bytes exhausted (tried to allocate 67108872 bytes) in /srv/com-x/system/vendor/smarty/plugins/modifier.count_characters.php on line 27