20 листопада 2018 року (протокол №134)

Опубліковано 23 листопада 2018, о 11:44

 Комітет 

 

 

 

КОМІТЕТ  З  ПИТАНЬ  РЕГЛАМЕНТУ
   ТА  ОРГАНІЗАЦІЇ  РОБОТИ  ВЕРХОВНОЇ  РАДИ  УКРАЇНИ

 

 

 

                                                                                          134

 

                                                                                  20      листопада        18

  

                                                         

                                                                 вул. Грушевського, 5

                                                                          кулуари, 3 поверх

                                                                                           12 год. 00 хв. 

 

 

Головує: перший заступник голови Комітету Пинзеник П.В.

 

Присутні члени Комітету: Арешонков В.Ю., Купрієнко О.В.,  Лубінець Д.В.,  Данілін В.Ю.,  Папієв М.М., Шахов С.В.

 

Відсутні члени Комітету:  Бондар В.В., Войцеховська С.М., Кишкар П.М.

 

Від секретаріату Комітету на засіданні присутні: заступник керівника секретаріату Комітету Вауліна І.І., головні консультанти: Кабанець Л.В., Моргун А.А., Нижник К.А.

 

Присутні:

помічники-консультанти народних депутатів України – членів Комітету Лубінця Д.В., Папієва М.М.;

журналіст та оператор телеканалу «РАДА».                 

 

         Стенограма та аудіозапис не ведуться

(у зв’язку з відсутністю технічної можливості).

 

Головуючий на засіданні перший заступник голови Комітету Пинзеник П.В. запропонував народним депутатам України – членам Комітету розглянути проект порядку денного, який складається з п’яти  основних питань та питання «Різне».

Інших пропозицій та застережень не надходило.

 

За прийняття порядку денного засідання Комітету «за основу» та «в цілому» голосували: «за» -  7 (одноголосно).

ПОРЯДОК ДЕННИЙ:

 

1.                Про проект Постанови Верховної Ради України «Про скасування рішення Верховної Ради України від 08 листопада 2018 року про прийняття в другому читанні та в цілому проекту Закону України «Про внесення змін до Податкового кодексу України щодо оподаткування акцизним податком легкових транспортних засобів» (реєстраційний № 8487 від 15.06.2018 року)», внесений народним депутатом України Дерев’янком Ю.Б. (реєстр. № 8487-П від 08.11.2018).

Інформує: перший заступник голови Комітету Пинзеник П.В.

 

2.                Про проект Постанови Верховної Ради «Про скасування рішення Верховної Ради України від 08 листопада 2018 року про прийняття в другому читанні та в цілому проекту Закону України «Про внесення змін до Податкового кодексу України щодо оподаткування акцизним податком легкових транспортних засобів» (реєстраційний № 8487)», внесений народним депутатом України Капліним С.М. (реєстр. № 8487-П1 від 09.11.2018).

Інформує: перший заступник голови Комітету Пинзеник П.В.

 

3.                Про проект Постанови Верховної Ради України «Про скасування рішення Верховної Ради України від 08 листопада 2018 року про прийняття в другому читанні та в цілому проекту Закону України «Про внесення змін до Митного кодексу України та деяких законодавчих актів України щодо ввезення транспортних засобів на митну територію України» (реєстраційний № 8488 від 15.06.2018 року)», внесений народним депутатом України Дерев’янком Ю.Б. (реєстр. № 8488-П від 09.11.2018 року).

Інформує: перший заступник голови Комітету Пинзеник П.В.

 

4.                Про проект Постанови Верховної Ради України «Про скасування рішення Верховної Ради України від 08 листопада 2018 року про прийняття в другому читанні та в цілому проекту Закону України «Про внесення змін до Митного кодексу України та деяких законодавчих актів України щодо ввезення транспортних засобів на митну територію України» (реєстраційний № 8488)», внесений народним депутатом України Капліним С.М. (реєстр. № 8488-П1 від 09.11.2018).

Інформує: перший заступник голови Комітету Пинзеник П.В.

 

5.                 Про розклад засідань Комітету на грудень 2018 року.

Інформує: перший заступник голови Комітету Пинзеник П.В.

 

6.                Різне

 

 

     1. СЛУХАЛИ: Інформацію першого заступника голови Комітету   Пинзеника П.В. про проект Постанови Верховної Ради України «Про скасування рішення Верховної Ради України від 08 листопада 2018 року про прийняття в другому читанні та в цілому проекту Закону України «Про внесення змін до Податкового кодексу України щодо оподаткування акцизним податком легкових транспортних засобів» (реєстраційний № 8487 від 15.06.2018 року)», внесений народним депутатом України Дерев’янком Ю.Б. (реєстр. № 8487-П від 08.11.2018).

 

 Голосували: «за» -  7 (прийнято одноголосно).

 

УХВАЛИЛИ:

1. Висновок Комітету на проект Постанови Верховної Ради України «Про скасування рішення Верховної Ради України від 08 листопада 2018 року про прийняття в другому читанні та в цілому проекту Закону України «Про внесення змін до Податкового кодексу України щодо оподаткування акцизним податком легкових транспортних засобів» (реєстраційний № 8487 від 15.06.2018 року)», внесений народним депутатом України Дерев’янком Ю.Б. (реєстр. № 8487-П від 08.11.2018), та прийняли рішення запропонувати Верховній Раді України визначитися шляхом голосування щодо прийняття чи відхилення зазначеного проекту Постанови.

2. Співдоповідачем від Комітету при розгляді цього проекту Постанови на пленарному засіданні Верховної Ради України визначити першого заступника голови Комітету.

 

 

2. СЛУХАЛИ: Інформацію першого заступника голови Комітету   Пинзеника П.В. про проект Постанови Верховної Ради України «Про скасування рішення Верховної Ради України від 08 листопада 2018 року про прийняття в другому читанні та в цілому проекту Закону України «Про внесення змін до Податкового кодексу України щодо оподаткування акцизним податком легкових транспортних засобів» (реєстраційний №8487)», внесений народним депутатом України Капліним С.М. (реєстр. № 8487-П1 від 09.11.2018).

 

 Голосували: «за» -  7 (прийнято одноголосно).

 

УХВАЛИЛИ:

1. Висновок Комітету на проект Постанови Верховної Ради України «Про скасування рішення Верховної Ради України від 08 листопада 2018 року про прийняття в другому читанні та в цілому проекту Закону України «Про внесення змін до Податкового кодексу України щодо оподаткування акцизним податком легкових транспортних засобів» (реєстраційний №8487)», внесений народним депутатом України Капліним С.М. (реєстр. № 8487-П1 від 09.11.2018), та прийняли рішення запропонувати Верховній Раді України визначитися шляхом голосування щодо прийняття чи відхилення зазначеного проекту Постанови.

2. Співдоповідачем від Комітету при розгляді цього проекту Постанови на пленарному засіданні Верховної Ради України визначити першого заступника голови Комітету.

 

 

3. СЛУХАЛИ: Інформацію першого заступника голови Комітету   Пинзеника П.В. про проект Постанови Верховної Ради України «Про скасування рішення Верховної Ради України від 08 листопада 2018 року про прийняття в другому читанні та в цілому проекту Закону України «Про внесення змін до Митного кодексу України та деяких законодавчих актів України щодо ввезення транспортних засобів на митну територію України»               (реєстраційний № 8488 від 15.06.2018 року)», внесений народним депутатом України Дерев’янком Ю.Б. (реєстр. № 8488-П від 09.11.2018 року).

 

 Голосували: «за» -  7 (прийнято одноголосно).

 

УХВАЛИЛИ:

1. Висновок Комітету на проект Постанови Верховної Ради України «Про скасування рішення Верховної Ради України від 08 листопада 2018 року про прийняття в другому читанні та в цілому проекту Закону України «Про внесення змін до Митного кодексу України та деяких законодавчих актів України щодо ввезення транспортних засобів на митну територію України» (реєстраційний                  № 8488 від 15.06.2018 року)», внесений народним депутатом України Дерев’янком Ю.Б. (реєстр. № 8488-П від 09.11.2018), та прийняли рішення запропонувати Верховній Раді України визначитися шляхом голосування щодо прийняття чи відхилення зазначеного проекту Постанови.

2. Співдоповідачем від Комітету при розгляді цього проекту Постанови на пленарному засіданні Верховної Ради України визначити першого заступника голови Комітету.

 

 

4. СЛУХАЛИ: Інформацію першого заступника голови Комітету   Пинзеника П.В. про проект Постанови Верховної Ради України «Про скасування рішення Верховної Ради України від 08 листопада 2018 року про прийняття в другому читанні та в цілому проекту Закону України «Про внесення змін до Митного кодексу України та деяких законодавчих актів України щодо ввезення транспортних засобів на митну територію України» (реєстраційний №8488)», внесений народним депутатом України Капліним С.М. (реєстр. № 8488-П1 від 09.11.2018).

 

 Голосували: «за» -  7 (прийнято одноголосно).

 

УХВАЛИЛИ:

1. Висновок Комітету на проект Постанови Верховної Ради України «Про скасування рішення Верховної Ради України від 08 листопада 2018 року про прийняття в другому читанні та в цілому проекту Закону України «Про внесення змін до Митного кодексу України та деяких законодавчих актів України щодо ввезення транспортних засобів на митну територію України» (реєстраційний  № 8488)», внесений народним депутатом України Капліним С.М. (реєстр.  № 8488-П1 від 09.11.2018), та прийняли рішення запропонувати Верховній Раді України визначитися шляхом голосування щодо прийняття чи відхилення зазначеного проекту Постанови.

2. Співдоповідачем від Комітету при розгляді цього проекту Постанови на пленарному засіданні Верховної Ради України визначити першого заступника голови Комітету.

 

 

5. СЛУХАЛИ: Інформацію першого заступника голови Комітету   Пинзеника П.В. про розклад засідань Комітету на грудень 2018 року.

 

 Голосували: «за» -  7 (прийнято одноголосно).

 

УХВАЛИЛИ:

Затвердити розклад засідань Комітету на грудень 2018 року.

 

 

6. Різне.

Головуючий на засіданні перший заступник  голови Комітету Пинзеник П.В.  поінформував народних депутатів України – членів Комітету про те, що 5 грудня ц.р. відповідно до затвердженого графіку має відбутися особистий прийом громадян Комітетом з питань Регламенту та організації роботи Верховної Ради України, отже, необхідно визначити відповідального за проведення такого прийому від Комітету та запропонував народному депутату України Шахову С.В.  провести особистий прийом громадян у визначений графіком день.

 

Інших пропозицій не надходило, а народний депутат України – член Комітету Шахов С.В. погодився на таку пропозицію та підтвердив свою участь як представника Комітету  у  проведенні  особистого прийому громадян 5 грудня ц.р.

 

 

 

Перший заступник

голови Комітету                                                                       П.В.ПИНЗЕНИК

 

 

Секретар  Комітету                                                                   Д.В.ЛУБІНЕЦЬ








Повернутись до списку публікацій

Версія для друку